redline Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Azért idén kicsit színvonalasabbra tervezzük a gumikérdést. :lol: Idén már lesz nyári gumi is az autón, méghozzá mintával! :unsure: :huh: mert mindig csak a luxus, a pompa meg a ragyogás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Milyen minta, milyen méret? :huh: A539- 195/50 15 xar mint, félrekopva, füstölni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 A539- 195/50 15 xar mint, félrekopva, füstölni :unsure: Akkor ez 50%-ban teljesíti a Gabi elképzeléseit... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Szóval a Caravan-on lévő 17-esekre én nem azt mondtam, hogy szar...hanem, hogy jó, mert 17-es, de nem mutat nagyot....nincs az a huhh...érzés, ha meglátom...és szerintem is magasan van az eleje...azon még kéne ültetni, mert elég gáz, hogy az öklöm befér a gumi és az ív közé... :unsure: :lol: Tényleg szombatra kéne slick...hogy 9 alá tudjak menni...mert különben Demo csúnyán el fog picsázni...már ha neki lesz slickje... :lol: :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Szóval a Caravan-on lévő 17-esekre én nem azt mondtam, hogy szar...hanem, hogy jó, mert 17-es, de nem mutat nagyot....nincs az a huhh...érzés, ha meglátom...és szerintem is magasan van az eleje...azon még kéne ültetni, mert elég gáz, hogy az öklöm befér a gumi és az ív közé... :huh: :lol: Tényleg szombatra kéne slick...hogy 9 alá tudjak menni...mert különben Demo csúnyán el fog picsázni...már ha neki lesz slickje... :lol: :D :lol: Ha meglesz a phase, akkor a tom is csúnyán elver slick nélkül is... :unsure: ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 volt multkor szó erröl csak enm tudom már hol, a parkolási bünti most jött ki 2004.12.09 én nem volt parkolójegyem..... Nah most mi van ezzel, vmi megoldás? :unsure: most nincs kedvem emiatt 8k-t befizetni.... kicsit utánna olvasgattam mert ma jött egy másik felszólítás is..... "A 2006. évi CX törvény 17.§-a egészíti ki 3-ik bekezdéssel a Közúti Közlekedésröl szóló törvény 33.-ik §-át. /Pótdíjazás/ Jogvesztő hatályú, ha 60 napon belül nem jelzik , és 1 éven belül a behajthatósága teljesen elévül. A hatálybalépés időpontja 2006. dec. 22. A 34.-es § 2-es bekezdés visszamenőleges jogvesztést is kimond, amennyiben 60 napon belül nem jelentkeznek BIZONYÍTHATÓAN" sajna itt benne van h ugye dec 22-feb 22 a 60nap de ez a nem a szabálytalanság elkövetésének ez idejétől nézik... elvileg a ennek a cégnek annyi joga van behajtani a pénzt mint nekem... Még ajánlott levélre se telt nekik.... A balekokra utaznak... ennyi kb :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Kicsit nincs időm olvasni a fórumot és mennyi minden törpénik... Bazeg a lexarabb az egészben hogy tegnap Pehiéknél voltam amikor a kútnál találkoztatok és sz*rrá untam magam mert ők is ott voltak. És nem szóltak... Viszont nagyon zsírul áll a felni a caravánon!! Nekem teccik. És nem ültetném lejjebb sem. Nem baj az ha használható! Zolinak sok sikert felniszerzéshez! Köszi a szülinapi kivánságokat, én csak néhány emberét követem, ha az összes ismimnek kéne akkor több x lenne a naptárban mint ahány nap... Viszont kaptam egy nagyonkirály plüssbassethoundot tökcukii :huh: Ha már ennyi GSi jön bontásra, ami még mindig kéne nekem enyimre mert spúr vagyok, gyári Albertautója színben, gyári bontott alkatrészekből: - bal első sárvédő - első lökős (akár adok helyette kéket :unsure: ) - az se lenne baj ha vóna egy gyári frontmaszk ami nincs eltörve sehol Meg ne mán Diny ha hazajöttem kimegyek má Kázmérra és rendbeszem a kocsit hátsó ablaktörlőileg meg előtétellenállásilag meg még talán főfékhengerileg is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Ja a mocskosszarfoshugy rablócentrumkáéftének meg a büdös kúrva annyát Meg a töketlen önkormányzatoknak is. Bemondták hirekben hogy nem a megállapodott mértékű lóvét utalták vissza az önkormányzatoknak, hanem vmi fika összeget, és ha nem fizetnek vissza többet, akkor nem hosszabbitják meg a szerződést 2009-től. Kemények mi? :unsure: Te meg fizess hogy legyen miből háremet fennartaniuk kanáriszigeteken, azzal a dumával hogy csak azért szednek parkolási dijat hogy szebb legyen a főváros. Na. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 200-on biztos is...de azért próbálj meg majd a kategóriádban bizonyítani... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 200-on biztos is...de azért próbálj meg majd a kategóriádban bizonyítani... :lol: Köszi, azt mondjuk pont kihagynám... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 :lol: :D :lol: :lol: Köszi, azt mondjuk pont kihagynám... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 mert mindig csak a luxus, a pompa meg a ragyogás :unsure: ÍÍÍÍÍgy van. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Nekem ajánlottan jött a felszólítás, úgyhogy muszáj lesz a fénykép után kajtatnom. Már csak abban bízok, hogy nem tudnak felmutatni. Ha mutatnak, akkor még lesz egy köröm a postával, mert a régi csekk száma megvan, szal lehet azok tudnak virítani valami bizonylatot, hogy már befizettem. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 lesz kilátogatás Tökölre? indulás honnan mikor? (ha lehet ne tul korán :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Tali 8 kor Coupe, Anti benzinkút, és fél 9 kor Lurdy, aztán onna go... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Ja a mocskosszarfoshugy rablócentrumkáéftének meg a büdös kúrva annyát Szerintem közösségileg ítéljük el ezt a centrumparkolós bizbaszt, rendezzünk frakcióűlést, és menjünk el lebontani a központjukat! :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Tali 8 kor Coupe, Anti benzinkút, és fél 9 kor Lurdy, aztán onna go... hűűű b+ akkor vagy nemiszok péntek este (kizárt) vagy kivisz valaki......szóval az egyetlen járható út, ha beköltözök valakihez :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Szóval a Caravan-on lévő 17-esekre én nem azt mondtam, hogy szar...hanem, hogy jó, mert 17-es, de nem mutat nagyot....nincs az a huhh...érzés, ha meglátom...és szerintem is magasan van az eleje...azon még kéne ültetni, mert elég gáz, hogy az öklöm befér a gumi és az ív közé... :huh: :lol: Sajos az olyan felnik nagyon drágák és ebben az évben kb ennyi pénzem volt erre a mókára.Ültetni se fogok rajta,mert nincs kedvem évente sárvédőt fényeztettni,mert a gumi leszedi róla mikor bele ér :lol: .Én nem vágyok a népszerűségre :lol: Gelko el tudsz menni a Blitz-hez a Redi lámpájáért és az én szürőmért?Ma délután már elméletileg ott van :unsure: a cucc Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 De egy polír azért kéne annak a felninek... Meg azért azt is mondtam, hogy ennyiért nagyon jó vétel volt...és kevésbé jó eladás... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 De egy polír azért kéne annak a felninek... Meg azért azt is mondtam, hogy ennyiért nagyon jó vétel volt...és kevésbé jó eladás... :unsure: :huh: Majd kiderül mennyi pénzbe lesz a fény meg a többi,és mennyi marad meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Fény után, még úgy is kell majd javítani rajta...mert elviszem gyorsan egy próbakörre...reszekessetek oszlopok... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Fény után, még úgy is kell majd javítani rajta...mert elviszem gyorsan egy próbakörre...reszekessetek oszlopok... :unsure: Így hogy már ezt tudom,nincs próbakör :lol: :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Akkor majd viszem az oszlopokat... :unsure: Ha a hegy nem megy Mohamedhez... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Akkor majd viszem az oszlopokat... :unsure: Ez így már megér egy újra fényezést a sárvédő íven :huh: :lol: :lol: Különben is állandóan fikázod a kocsimat,be se indulna neked :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Akkor majd viszem az oszlopokat... :unsure: Ha a hegy nem megy Mohamedhez... :huh: Nah, sok spenót maradt a hotelkonyhán? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts