Tom Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 És fizeted neki mindíg a görgőzést? :unsure: ? :huh: Már csak egy polír kéne erre a felnire. De úgyis jön mingyárt az Anti és jól lehuzza... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 ha ezt meg elvitték 70-ért akkor megszúrom magam :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Uhh... Ez szerintem elégkurvajó lett... :huh: :lol: :lol: Homályos mert nem vittem állványt. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 ? :unsure: Már csak egy polír kéne erre a felnire. De úgyis jön mingyárt az Anti és jól lehuzza... :huh: :lol: Antinak nem tetszik,de úgye ehhez már hozzászoktam.Ő is azt mondta hogy egy telipolír jó lenne neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Homályos mert nem vittem állványt. :unsure: Nyugi, nem a képekre értettem... :lol: :lol: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 ha ezt meg elvitték 70-ért akkor megszúrom magam :huh: Fel kell hívni, ha kell és érte kell menni holnap. Jó árban szép felni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 ha ezt meg elvitték 70-ért akkor megszúrom magam :lol: Nyitott szemmel kell járni és spontán dönteni! :huh: Így csaptam ma le 4 slickre 15e-ért! :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Fel kell hívni, ha kell és érte kell menni holnap. Jó árban szép felni. :unsure: nah én ezt fogom tenni, csak nem ezzel a felnivel! Redi, sokáig ne filózz rajta..... bár már sztem rég nincs meg ennyiért 1 telót megér..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Antinak nem tetszik,de úgye ehhez már hozzászoktam. Képzeld el ha neki építenél autót... :unsure: :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Nyitott szemmel kell járni és spontán dönteni! :lol: Így csaptam ma le 4 slickre 15e-ért! :unsure: :lol: Milyen slick? Link? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Milyen slick? Link? :unsure: Nem interneten hirdették, azé a srácé, akitöl veszünk ha minden igaz 2 GSI-t, vagyis inkább 1,5-öt. :lol: Még van rajta böven anyag, de csak 13-as és jó széles. Többet szerintem holnap, vagy holnapután fogok tudni mondani, amikor megkapom öket. Már csak azt kell kitalálni, hogy hogy fog a 8x13-as Mattig passzolni a 256-os fékre. De ha nem passzol, akkor is ajándék a 4 Slick együtt 15-ért. Max eladom. Megyek is le a garázsba és kipróbálom, hogy megoldható-e fékcsere nélkül, hogy rámenjen a 13-as. Láttam már 13-ast 256-oson. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Nem interneten hirdették, azé a srácé, akitöl veszünk ha minden igaz 2 GSI-t, vagyis inkább 1,5-öt. :lol: Még van rajta böven anyag, de csak 13-as és jó széles. Többet szerintem holnap, vagy holnapután fogok tudni mondani, amikor megkapom öket. Már csak azt kell kitalálni, hogy hogy fog a 8x13-as Mattig passzolni a 256-os fékre. De ha nem passzol, akkor is ajándék a 4 Slick együtt 15-ért. Max eladom. Megyek is le a garázsba és kipróbálom, hogy megoldható-e fékcsere nélkül, hogy rámenjen a 13-as. Láttam már 13-ast 256-oson. :huh: Pogival elvileg elfér. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Van 2db. 20mm-es pogim, remélem elég lesz... :unsure: Megyek is kipróbálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Van 2db. 20mm-es pogim, remélem elég lesz... :unsure: Megyek is kipróbálni. nekem is ez jutott eszembe igy 12kor, hogy lemegyek kereket próbálgatni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 4cm pogácsával passzol! :lol: De nem hiszem, hogy ezt így kellene használni, mert azok az erök azért már elég komolyak lehetnek, amik ott hatnának a kerékagyakra és a csapágyakra. :unsure: Itt egy kép, hogy el tudjátok képzelni: :lol: Ez tulajdonképpen 8x13 ET-40 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Tök kiri! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Állítólag a VW lemezfelnik is passzolnak kisebb pogácsával, azt is ki fogom próbálni. Ha más nem marad, akkor fékcsere lesz gyorsulás elött... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Tök kiri! :huh: Biztos jól nézne ki, :lol: de nem sok hangulatom lenne trélerrel hazavitetni a kocsit, mert valami megadta magát az elsö futómüben... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Szép lett a felni a karaván alatt! :huh: Elkészült a 2006-os klipünk, ha valakit érdekel: klip2006 :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 4cm pogácsával passzol! :lol: De nem hiszem, hogy ezt így kellene használni, mert azok az erök azért már elég komolyak lehetnek, amik ott hatnának a kerékagyakra és a csapágyakra. :unsure: Itt egy kép, hogy el tudjátok képzelni: :lol: http://kepfeltoltes.hu/070220/IMG_1283_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/url Ez tulajdonképpen 8x13 ET-40 :huh: Ez azért elég komoly. Kicsit Lada feeling, kifordított felnivel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Bővült a céges autóflottánk... Jeep GrandCherokee CRD :unsure: Bár, szerintem ez nem áruszállításra lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Van 2db. 20mm-es pogim, remélem elég lesz... :unsure: Megyek is kipróbálni. hm ezek nem eladóak véletlenül olcsóért ? :huh: kiváncsi lennék hogy állna a kabrion hátul mert ott nekem kevésnek tűnik az ET36 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Elkészült a 2006-os klipünk, ha valakit érdekel: klip2006 :unsure: nekem van 4 yokohama nyári majdnem slick gumim, ha kell felajánlom a 2007-es szezonra. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 nekem van 4 yokohama nyári majdnem slick gumim, ha kell felajánlom a 2007-es szezonra. :lol: :lol: Azért idén kicsit színvonalasabbra tervezzük a gumikérdést. :lol: Idén már lesz nyári gumi is az autón, méghozzá mintával! :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 nekem van 4 yokohama nyári majdnem slick gumim, ha kell felajánlom a 2007-es szezonra. :huh: :lol: Milyen minta, milyen méret? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts