Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
És fizeted neki mindíg a görgőzést? :unsure:

? :huh:

Már csak egy polír kéne erre a felnire.

De úgyis jön mingyárt az Anti és jól lehuzza... :lol: :lol:

Elküldve
? :unsure:

Már csak egy polír kéne erre a felnire.

De úgyis jön mingyárt az Anti és jól lehuzza... :huh: :lol:

Antinak nem tetszik,de úgye ehhez már hozzászoktam.Ő is azt mondta hogy egy telipolír jó lenne neki.

Elküldve
Fel kell hívni, ha kell és érte kell menni holnap. Jó árban szép felni. :unsure:

nah én ezt fogom tenni, csak nem ezzel a felnivel!

Redi, sokáig ne filózz rajta..... bár már sztem rég nincs meg ennyiért

1 telót megér.....

Elküldve
Nyitott szemmel kell járni és spontán dönteni! :lol:

Így csaptam ma le 4 slickre 15e-ért! :unsure: :lol:

Milyen slick? Link? :huh:

Elküldve
Milyen slick? Link? :unsure:

Nem interneten hirdették, azé a srácé, akitöl veszünk ha minden igaz 2 GSI-t, vagyis inkább 1,5-öt. :lol:

Még van rajta böven anyag, de csak 13-as és jó széles. Többet szerintem holnap, vagy holnapután fogok tudni mondani, amikor megkapom öket. Már csak azt kell kitalálni, hogy hogy fog a 8x13-as Mattig passzolni a 256-os fékre.

De ha nem passzol, akkor is ajándék a 4 Slick együtt 15-ért. Max eladom.

Megyek is le a garázsba és kipróbálom, hogy megoldható-e fékcsere nélkül, hogy rámenjen a 13-as. Láttam már 13-ast 256-oson. :huh:

Elküldve
Nem interneten hirdették, azé a srácé, akitöl veszünk ha minden igaz 2 GSI-t, vagyis inkább 1,5-öt. :lol:

Még van rajta böven anyag, de csak 13-as és jó széles. Többet szerintem holnap, vagy holnapután fogok tudni mondani, amikor megkapom öket. Már csak azt kell kitalálni, hogy hogy fog a 8x13-as Mattig passzolni a 256-os fékre.

De ha nem passzol, akkor is ajándék a 4 Slick együtt 15-ért. Max eladom.

Megyek is le a garázsba és kipróbálom, hogy megoldható-e fékcsere nélkül, hogy rámenjen a 13-as. Láttam már 13-ast 256-oson. :huh:

Pogival elvileg elfér. :unsure:

Elküldve
Van 2db. 20mm-es pogim, remélem elég lesz... :unsure:

Megyek is kipróbálni.

nekem is ez jutott eszembe igy 12kor, hogy lemegyek kereket próbálgatni :huh:

Elküldve

4cm pogácsával passzol! :lol:

De nem hiszem, hogy ezt így kellene használni, mert azok az erök azért már elég komolyak lehetnek, amik ott hatnának a kerékagyakra és a csapágyakra. :unsure:

Itt egy kép, hogy el tudjátok képzelni: :lol:

IMG_1283_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ez tulajdonképpen 8x13 ET-40 :huh:

Elküldve

Állítólag a VW lemezfelnik is passzolnak kisebb pogácsával, azt is ki fogom próbálni.

Ha más nem marad, akkor fékcsere lesz gyorsulás elött... :unsure:

Elküldve
Tök kiri! :huh:

Biztos jól nézne ki, :lol: de nem sok hangulatom lenne trélerrel hazavitetni a kocsit, mert valami megadta magát az elsö futómüben... :unsure:

Elküldve
4cm pogácsával passzol! :lol:

De nem hiszem, hogy ezt így kellene használni, mert azok az erök azért már elég komolyak lehetnek, amik ott hatnának a kerékagyakra és a csapágyakra. :unsure:

Itt egy kép, hogy el tudjátok képzelni: :lol:

http://kepfeltoltes.hu/070220/IMG_1283_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/url

Ez tulajdonképpen 8x13 ET-40 :huh:

Ez azért elég komoly. Kicsit Lada feeling, kifordított felnivel. :lol:

Elküldve
Van 2db. 20mm-es pogim, remélem elég lesz... :unsure:

Megyek is kipróbálni.

hm ezek nem eladóak véletlenül olcsóért ? :huh:

kiváncsi lennék hogy állna a kabrion hátul mert ott nekem kevésnek tűnik az ET36

Elküldve
nekem van 4 yokohama nyári majdnem slick gumim, ha kell felajánlom a 2007-es szezonra. :lol: :lol:

Azért idén kicsit színvonalasabbra tervezzük a gumikérdést. :lol:

Idén már lesz nyári gumi is az autón, méghozzá mintával! :unsure: :huh:

Elküldve
nekem van 4 yokohama nyári majdnem slick gumim, ha kell felajánlom a 2007-es szezonra. :huh: :lol:

Milyen minta, milyen méret? :unsure:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.