kavics Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Én se értem, hogy egy direktszürötöl és egy Chiptöl, amitöl 8000-ig pörög, miért ne lehetne 180 LE-s egy 15 éves C20XE. :huh: :unsure: :lol: :lol: :lol: Na meg a 6mp-es GSI se volt rossz... :D most meg van az elméletileg 270et futó vectra 2000 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 A Te helyedben nem sokat gondolkodnék rajta,mert az ebay-n elég nehéz lesz hozzá jutni,és sokkal többe is fog kerülni.Ráadásul szerintem hamar el fogják vinni ennyiért is :unsure: oks köszi Coupé rajtad is múlik..... szted nem abból venném amit te adnál nekem ejjjj, akkor 130-ért meg vennéd(és akkor rendes voltam és nyugott a a lelkem h jót tettem :huh: :lol: :lol: ) mert akkor én is beszélnék a a sráccal..... tel. számot vagy msn címet dobnál ha nem baj?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 oks köszi Coupé rajtad is múlik..... szted nem abból venném amit te adnál nekem ejjjj, akkor 130-ért meg vennéd(és akkor rendes voltam és nyugott a a lelkem h jót tettem :unsure: :huh: :lol: ) mert akkor én is beszélnék a a sráccal..... tel. számot vagy msn címet dobnál ha nem baj?????? Mondtam hogy 130at bármikor adok érte.Az msncímem ott van a profilban,de sose vagyok bejelentkezve.Tel 06703610426 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Küttem PÜt :unsure: Elméletileg a belső az nagyon szép.A kasztninak van egy két baja.Holnap meglátjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 van erre egy mondás: "attól, hogy nem vagy paranoiás még nem biztos, hogy nem üldöznek" Sokat nézel TV-t. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Na beszéltem sárgával 9re jön és megveszem a felnit.Rá is rakom :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Na beszéltem sárgával 9re jön és megveszem a felnit.Rá is rakom :unsure: Izgulsz? :huh: Még fél óra! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Na beszéltem sárgával 9re jön és megveszem a felnit.Rá is rakom :unsure: gyors volt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Izgulsz? :huh: Még fél óra! :lol: Már nem vagyok izgulós fajta.Demó caravanján nagyot mutatt szerintem.Nekem legalábbis tetszik :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 gyors volt :unsure: A jó üzletek mindig éjszaka kötettnek :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 A jó üzletek mindig éjszaka kötettnek :unsure: fel is rakod este? mert akkor arra megyek meglesem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Várjatok meg oda megyek én is! (Jobban izgulok mint a tulaj!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 fel is rakod este? mert akkor arra megyek meglesem... Felrakom úgy sincs tél Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Várjatok meg oda megyek én is! (Jobban izgulok mint a tulaj!) megvárunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Felrakom úgy sincs tél sötétbe? akkor emgyek(ünk) ha nem baj... legalbb mutatok én is szépet :unsure: :huh: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 sötétbe? akkor emgyek(ünk) ha nem baj... legalbb mutatok én is szépet :huh: :lol: :lol: :lol: :D Ott a benzinkút :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Felrakom úgy sincs tél Megyek én is, közben megcsapom Lantit a g astrával :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Na beszéltem sárgával 9re jön és megveszem a felnit.Rá is rakom :unsure: már irni akartam, hogy ne sz@rozzatok annyit azon a Ronal felnin mert megveszem én...nekem nagyon tetszik :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 már irni akartam, hogy ne sz@rozzatok annyit azon a Ronal felnin mert megveszem én...nekem nagyon tetszik :unsure: Hmhm Redi te csak gondolkodsz,elmélkedsz de nem cselekszel. :huh: Így nem lesz felnid soha. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Ott a benzinkút :unsure: Na képek? Remélem nem Anti vagy hogy 1 órán át cserélsz 4 felnit... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Hmhm Redi te csak gondolkodsz,elmélkedsz de nem cselekszel. :unsure: Így nem lesz felnid soha. Elméletben bármit egyszerű csinálni! :huh: Számára csak a cyber világ létezik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Na képek? Remélem nem Anti vagy hogy 1 órán át cserélsz 4 felnit... :unsure: hát nem mondom h örülök h eladtam de tény h mérföldekkel szebb a caravanon a a felni mint a Sárgán volt....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 hát nem mondom h örülök h eladtam de tény h mérföldekkel szebb a caravanon a a felni mint a Sárgán volt....... Mostmár Nagyon kíváncsi lennék én is a képekre... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 hát nem mondom h örülök h eladtam de tény h mérföldekkel szebb a caravanon a a felni mint a Sárgán volt....... Nekem a tiéden is tetszett nagyon. :huh: Mondjuk a combin is jó lesz.már várom a képeket. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Szerintem nagyon jó lett.Kicsit magasabb lett mint volt,de az nem baj.Nem ér bele sehol.Képeket a gsi.tomi csinált ha hazaért átküldi és felrakom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts