Gelko Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Jah, és a lengéscsillapítóim 60%-osak, amin meglepődtem. :unsure: és az olyan jó ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Jah, és a lengéscsillapítóim 60%-osak, amin meglepődtem. :unsure: az enyém jobb :lol: :huh: azt felejtettem el ott, hogy játszani kellett volna a koni-k tekergetsésével...kíváncsi lettem volna mennyire más eredmény jön ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 és az olyan jó ? Igen, főleg annak tekintetében, hogy legalább 100000km van bennük. :unsure: 40%-ig átmegy vizsgán is. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Igen, főleg annak tekintetében, hogy legalább 100000km van bennük. :huh: 40%-ig átmegy vizsgán is. :lol: hm akkor az enyém is jó :unsure: bár az aug.ban volt 60 körül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Voltam péntek este Bazséknál a nordauto-s műhelyben fékcsere projekten. :lol: Ezúton is köszönet nekik a precíz munkáért, nekem nagyon tetszett a hely, és láthatóan ügyeskezű szerelők melóznak, jól felszerelt műhelyben. :D Én minden további nélkül bemehettem a műhelybe az autóhoz, nem volt gond. A kézifék problémát is megoldotta a szerelő ügyesen (elveszett belőle egy rögzítő kapocs, és a régi fékpofa a kerékagyat esztergálta már régóta), két év óta először használható a kézifék az omin. :unsure: Bazzsal közben a régi fórumos nosztalgia kedvéért jól osztottuk egymást, szal nem unatkoztam. :lol: Jah, és köszi Viktornak is a Csergőben a fékes cuccokért gyorsban, okosban. :huh: Hol van ez a "nordauto-s műhely"? A kézifékem nekem sem jó:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Hol van ez a "nordauto-s műhely"? A kézifékem nekem sem jó:unsure: http://www.norauto.hu/ van térkép, meg telszám meg minden :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Jah télleg, nem nordauto, hanem norauto. :unsure: Boccs. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 http://www.norauto.hu/ van térkép, meg telszám meg minden :unsure: Tehár norauto és nem norDauto :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Egyébként még egy dolog teccett nagyon az üzletükben: nagyon jó szerszámok vannak nem drágán. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Egyébként még egy dolog teccett nagyon az üzletükben: nagyon jó szerszámok vannak nem drágán. :huh: igen, láttunk tigrises övpárnát 599-ért :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 és az olyan jó ? Sokszor a novi új hozza ezt a paramétert, nemhogy a használt.Szal jó..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Hahó! Kérdésem illetve kérésem lenne az E-bayon jártas emberkékhez h mennyire rizikós ott vásárolni ha megéri akkor tudna e valaki nekem segíteni(se nyelvtudás se számlaszám) ugyanis ha Coupéval megegyezünk akkor mindenképp ráugranék egy garnitúra Ronal turbóra de itthon nem sok esély van rá h találjak meg lehet h postaktg-gel is olcsóbb lenne kintről..... Vki? megköszönném bizti!!!!!!!!!!! :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Van erről egy jó topik itt Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Van erről egy jó topik itt oks köszi már át is vágtam oda a hozzászólást ha vki tudja törölheti is innen....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 igen, láttunk tigrises övpárnát 599-ért :unsure: Az neked szerszám? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Az neked szerszám? :huh: Amennyit szerel a Redi... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Bocsi Balázska...de valahogy sose hívsz jókor... :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Gondolom megint a pult rossz oldalán álltál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 volt multkor szó erröl csak enm tudom már hol, a parkolási bünti most jött ki 2004.12.09 én nem volt parkolójegyem..... Nah most mi van ezzel, vmi megoldás? :unsure: most nincs kedvem emiatt 8k-t befizetni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Ne foglalkozz vele, úgy sem tudják behajtani... :unsure: 1.) bizonyítsák be, hogy te megkaptad a mikuláscsomagot :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Ez most engem is érdekel, mert nekem is jött egy 2004-es felszólítás, 10ezres. :lol: Nem is tudtam hogy volt ilyen jegy nélküli parkolásom. Illetve amiről tudtam, befizettem (persze a csekk a tavalyi költözésnél tuti ki lett dobva, akkor kiszanáltam a régi dolgokat). Nincs ezeknek a gennyládáknak felszólítási kötelezettségük időben? 8 napot adnak a befizetésre, de nem kell értesíteniük ha nem teszem meg, csak 5 év múlva kamatokkal??? :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Ne foglalkozz vele, úgy sem tudják behajtani... :unsure: 1.) bizonyítsák be, hogy te megkaptad a mikuláscsomagot :lol: Sajnos be tudják hajtani. Nekem a nevemen van mindkét autóm. :huh: Ha van fényképük, akkor nem kell semmi mást bizonyítaniuk a kis gennyeknek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Jah télleg, nem nordauto, hanem norauto. :unsure: Boccs. :huh: Soroksári v a Csömöriiről van jó tapasztalat?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Gelko! Feküdj rá egy kicsit jogilag a témára! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Soroksári v a Csömöriiről van jó tapasztalat?:unsure: Gondolom az is hasonló :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts