coupe Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Kedden meg lesz a tükröd is ha addig tudsz várni. :unsure: Tudok hát :huh: Vettél megint egy gsi-t? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Tudok hát :unsure: Vettél megint egy gsi-t? oks igen vettem :)múszály volt még nincs tükröd Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 igen vettem :huh: Tiszta Demó feeling! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 oks igen vettem :)múszály volt még nincs tükröd Nehogy rám fogd hogy muszáj volt a tükör miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 és mire lehet még mancsot tenni belőle?:unsure: oks igen vettem :)múszály volt még nincs tükröd Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Tiszta Demó feeling! :unsure: Szerintem lassan gsi bontásban szpetit is lekörözi :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Jó ötletből nem nehéz építkezni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február18, 2007 Megoszt Elküldve Február18, 2007 Sziasztok! Még új vagyok (1 napja F astra gsi tulaj). Ha gyújtást ráadod, hány lámpának kell égni normális esetben? (megködzönném ha valaki küldene róla egy képet is a tomy-g@freemail.hu címre) Nah.. megpróbálom igy emlékezetből... ABS-é egy darabig, Ha légzsákos akkor azé is,addig mig leteszteli őket. Olajnyomás,Töltés lámpa,motorkontrol,(mig be nem índítod) Esetleg a kéziféké, ha be van húzva. Asszem ennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Az mindegy,elfér az biztos bár a pontos számokat nem tudom :unsure: et 40 215/40 7x17 h2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Én ezen nem gondolkodnék ha 16os lenne Egy teli polír és hibátlan.Olcsó is :unsure: :huh: ha megegyeznénk ezt venném meg nagyon ott van de sztem már rég eladták........(mostanság ritkaságszámban megy....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Anti! Vállald be cserébe (ezt)a tiédért, ez is ér annyit és meg a cooler csö se esik le :unsure: (vagy esetleg ha 8v-t szeretnél abba tudok segíteni :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 (ezt Ez ennyiért még sokáig eladó lesz........... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 ennyiért elég sokáig... ráadásul van egy ízlésficam is a dolgban... bár én szeretem a piros színt, de ebben a formában pl. nekem sokkk... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Anti! Vállald be cserébe (ezt)a tiédért, ez is ér annyit és meg a cooler csö se esik le :huh: Ez valami bődületesen ronda szerintem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Ez valami bődületesen ronda szerintem... :unsure: Én ennél kicsit cizelláltabban fogalmaztam volna, de te röviden összefoglaltad a lényeget :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 igen vettem :)múszály volt még nincs tükröd belső műanyagok? :huh: múszály muszáj :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Lehet mondasz valamit. http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...vantuning95.jpg ez igy tényleg nem rossz :huh: az RH nem rossz de a Caravanra vmi xtrább felnit tudnék elképzelni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Voltam péntek este Bazséknál a nordauto-s műhelyben fékcsere projekten. :lol: Ezúton is köszönet nekik a precíz munkáért, nekem nagyon tetszett a hely, és láthatóan ügyeskezű szerelők melóznak, jól felszerelt műhelyben. :lol: Én minden további nélkül bemehettem a műhelybe az autóhoz, nem volt gond. A kézifék problémát is megoldotta a szerelő ügyesen (elveszett belőle egy rögzítő kapocs, és a régi fékpofa a kerékagyat esztergálta már régóta), két év óta először használható a kézifék az omin. :unsure: Bazzsal közben a régi fórumos nosztalgia kedvéért jól osztottuk egymást, szal nem unatkoztam. :lol: Jah, és köszi Viktornak is a Csergőben a fékes cuccokért gyorsban, okosban. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Tegnap este 18.30kor elindultam Zalaegerszegről, 20.15kor Bpn, az őrsnél voltam... 142km/h átlag, 7.8l/100km átlagfogyi... Ez szörnyű, nem? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 ps. Anti, legközelebb hívj vissza, pls... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Anti! Vállald be cserébe (ezt)a tiédért, ez is ér annyit és meg a cooler csö se esik le :unsure: (vagy esetleg ha 8v-t szeretnél abba tudok segíteni :huh: ) Igény Szerint Komoly Beépített Zenével!!!! ZENE: Beép ítés,,,,,2DB Pioneer 1000W-os Mélynyomó 2Farados Massiv KONDI,,,,,RTO TOXIC 1600W-os 4 csatornás Erősítő,,,,seltroni c ksd 4000-es fejegység és Beépített Monitor, höhöhöhö... Aztán jött Andersen, és lapozott... Azt hittem minden "nomális" embernek próbáltak anno fizikát tanítani... Meg azért a komoly zene nem ott kezdődik, hogy 5 gyártó termékeinek felsorolom a P.M.P.O. paramétereit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Voltam péntek este Bazséknál a nordauto-s műhelyben fékcsere projekten. :lol: Ezúton is köszönet nekik a precíz munkáért, nekem nagyon tetszett a hely, és láthatóan ügyeskezű szerelők melóznak, jól felszerelt műhelyben. :lol: Ez tényleg igy van, van cuccuk mindenhez és nem látszott a srácokon, hogy nagyon tele van a tökük este nyolckor a hulladékainkkal :huh: jah, és papírom van arról, hogy tök jó az autóm :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Tegnap este 18.30kor elindultam Zalaegerszegről, 20.15kor Bpn, az őrsnél voltam... 142km/h átlag, 7.8l/100km átlagfogyi... Ez szörnyű, nem? :unsure: pofoz az élet két kézzel :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 Tegnap este 18.30kor elindultam Zalaegerszegről, 20.15kor Bpn, az őrsnél voltam... 142km/h átlag, 7.8l/100km átlagfogyi... Ez szörnyű, nem? :unsure: hát nekem most bp-pécs-bp 2 személy 120-130 kb 8-8.2l re jött ki, de nagyon kíméletes voltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2007 Megoszt Elküldve Február19, 2007 jah, és papírom van arról, hogy tök jó az autóm :unsure: Nekem is. :huh: Közvetlenül a fékcsere után (4 tárcsa, 4 betét, 2kézifékpofa, fékolaj) az eltérések: - elöl 6% - hátul 0% ! Jah, és a lengéscsillapítóim 60%-osak, amin meglepődtem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts