redline Elküldve Február17, 2007 Elküldve Február17, 2007 nekem az ilyen kicsit kanyargós faágas dizájn nemtetszik :huh: a leömlővel meg az a baj, hogy zörög? :unsure:
coupe Elküldve Február17, 2007 Elküldve Február17, 2007 a leömlővel meg az a baj, hogy zörög? :huh: Annyira zörög hogy már nem bírom elviselni :unsure:
redline Elküldve Február17, 2007 Elküldve Február17, 2007 Annyira zörög hogy már nem bírom elviselni :unsure: remek én meg most akarok venni :huh: kábelkötözővel vagy pillanatragasztoval probáltad már? :lol:
coupe Elküldve Február17, 2007 Elküldve Február17, 2007 remek én meg most akarok venni :lol: kábelkötözővel vagy pillanatragasztoval probáltad már? :lol: Nem tudom mi lenne a jó megoldás.Ha mégtöbb alátétet rakok alá annál lejjebb lesz akkor lassan mindenhol le fog érni.Ráadásul most hogy beraktam 2-t rosszabb mint volt :unsure: :lol: :huh:
redline Elküldve Február17, 2007 Elküldve Február17, 2007 remek, már csak az hiányzik, hogy még egy rozsdafogó ott zörögjön a kocsi alatt.....
gsi.tamás Elküldve Február17, 2007 Elküldve Február17, 2007 Nem tudom mi lenne a jó megoldás.Ha mégtöbb alátétet rakok alá annál lejjebb lesz akkor lassan mindenhol le fog érni.Ráadásul most hogy beraktam 2-t rosszabb mint volt :unsure: :lol: :huh: Hogyan csináltad? Aknából vagy úgy ahogy a rugót szoktuk cserélni? Ha nem aknából akkor meg kell próbálni onnan megoldani mert van valami megoldás az biztos és nem az, hogy leveszed.
warwolf Elküldve Február17, 2007 Elküldve Február17, 2007 remek én meg most akarok venni :unsure: kábelkötözővel vagy pillanatragasztoval probáltad már? :huh: Az enyém nem ért oda sehovasenem, bár nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy az ekotekem kilóg-e annyira alulra, mint az XE.
Demó Elküldve Február17, 2007 Elküldve Február17, 2007 Az enyém nem ért oda sehovasenem, bár nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy az ekotekem kilóg-e annyira alulra, mint az XE. A C20XE sokkal mélyebbre lóg, mint az 1.6. Azzal még nem próbálkoztatok, hogy visszakalapálni a kartervédöt ott, ahol behorpadt? Vagy már gyárilag hozzáért a leömlöhöz?
Demó Elküldve Február17, 2007 Elküldve Február17, 2007 Így nézett ki az én kombim az RH-kal. Ez gyári Irmscher futómüvel volt, de ezt Photoshoppal könnyn meg lehet változtatni. :unsure:
Tom Elküldve Február17, 2007 Elküldve Február17, 2007 A felni a lényeg.Vélemény? http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...antuning109.jpg Na meg ha Sárga eldönti hogy elakarja adni vagy sem :unsure: meg hogy Én mit akarok :huh: Azt hiszem holnap le fogom szedni a kartervédőt,mert hiába rakok a csavarok alá alátétet akkor is beleér a leömlőbe és k@rvára idegesít.Meglátom milyen anélkül autózni,de végülis Antinak se lett tőle semmi baja. Szerintem nagyon szép! A kartervédőnél meg nem lehet kivágni belőle egy V alakot a leömlőnél?
uhuhu Elküldve Február18, 2007 Elküldve Február18, 2007 ezt a topikot lessétek meg!! asztakurv@! 4x4 es tigra igy készül. emelem kalapom a jóember elött... http://opel-teamcroatia.hr/forum/viewtopic.php?t=524
uhuhu Elküldve Február18, 2007 Elküldve Február18, 2007 h avalaki akar venni egy hibátlan, müszaki állapotu Astra GSI-t: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 klimás, c20xe az ára 1 millió ft. egy jóbarátomé, nagyon rendbe van a gép...
sárgaGSI Elküldve Február18, 2007 Elküldve Február18, 2007 Télleg szép a caravanon a a felni (és nem promózom a felnimet), de most nézegettem az oldalakat és semmit érteleset nem találtam ezen kívül:bbs15" amit feldobnék helyette nah mind1 majd még egyezkedjünk vagy valami Coupé!
coupe Elküldve Február18, 2007 Elküldve Február18, 2007 Így nézett ki az én kombim az RH-kal. Ez gyári Irmscher futómüvel volt, de ezt Photoshoppal könnyn meg lehet változtatni. :unsure: http://kepfeltoltes.hu/070217/IMG_0229_www...ltoltes.hu_.jpg Szerintem is jól néz ki,de nem fogunk tudni megegyezni,mert a sárga drágán adja,ráadásul nekem nem jó az a gumi ami rajta van,mert nem váltó méret. A kartervédő az első perctől beleér a leömlöbe,csak most jutottam el oda hogy annyira idegesít hogy leszedem. Tomi akna nélkül csináltam,jó nagy szívás bejátszani a csavarokat meg az alátétet alá...
Tom Elküldve Február18, 2007 Elküldve Február18, 2007 ráadásul nekem nem jó az a gumi ami rajta van,mert nem váltó méret. 215/40?
kavics Elküldve Február18, 2007 Elküldve Február18, 2007 Vélemény? :unsure: :huh: http://duen.hu/kepek/hirdetes/nagy/106340_20070218102035.jpg ezzel úgy tapad az úthoz mintha sínkocsi lenne. második hasznos tulajdonság, h ki lehet vasalni rajta. ahhoz sajnos nem elég magas h kitámasztóként funkcionáljon, ha az ember szörföt vinne a tetőn. a CS-n fix xtreme lenne :lol:
Atommanó Elküldve Február18, 2007 Elküldve Február18, 2007 István! Ne bánkódj...szerintem amúgy sem szép az a felni...legalább is nem a Caravanon... :lol: Ákos! Akkor még sem Ti? :huh: :lol: :unsure:
Lacee Elküldve Február18, 2007 Elküldve Február18, 2007 Honnan szerváltad ezt a felnit? :lol: énisénisénis !!! :unsure: Na így néz ki a kocsim hátsó sárvédő ive ilyen kerékkel. A kerékméret 15X nemtommennyi ET 46 Remélem a nyárim azért nemfog beleérni. :lol: Ja és 3 centi az ültetés. :huh:
Lacee Elküldve Február18, 2007 Elküldve Február18, 2007 ööö nem a 14 kerben csücsül ez az auto többnyire? bububu-s kereskedés elött?! igy rémlik nekem , mindig jol meg néztem magamnak ezt az autot...ha mindne igaz... h avalaki akar venni egy hibátlan, müszaki állapotu Astra GSI-t: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 klimás, c20xe az ára 1 millió ft. egy jóbarátomé, nagyon rendbe van a gép...
coupe Elküldve Február18, 2007 Elküldve Február18, 2007 István! Ne bánkódj...szerintem amúgy sem szép az a felni...legalább is nem a Caravanon... :huh: nem bánkodok valami úgy is lesz :unsure:
uhuhu Elküldve Február18, 2007 Elküldve Február18, 2007 ööö nem a 14 kerben csücsül ez az auto többnyire? bububu-s kereskedés elött?! igy rémlik nekem , mindig jol meg néztem magamnak ezt az autot...ha mindne igaz... de ott.
uhuhu Elküldve Február18, 2007 Elküldve Február18, 2007 Ákos! Akkor még sem Ti? :huh: :lol: :unsure: áááááááááááááááá. nem tudom még...... szerintem nem, mert nem tudom. zsidó vagyok, meg akkor szegény leszek, meg szeretem ezt a kis piros izét....... :lol: :lol: :D
Recommended Posts