voszi Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 nem hiszem, az 5mp 0-100-on van a lényeg. Anti, most írjam le, vagy Te jössz? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 na jó nem bánom... SPERED NINCS VAZZE, SPERED! :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 ha lenne, akkor vszínűleg a papusz a 20 milkás batárjában elkanyarodott vóna az első kijáratnál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 nekem múltkor integetett a Kájennes kajánnul, hogy megyünk? mondom, előbb látni akarom, hogy turbó-e vagy csak a szívó. :huh: turbó? anyááád, nem érek rá! :unsure:)))))))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 na jó nem bánom... SPERED NINCS VAZZE, SPERED! :huh: :lol: Valahogy éreztem hogy ez jön :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 ha lenne, akkor vszínűleg a papusz a 20 milkás batárjában elkanyarodott vóna az első kijáratnál... Hát nem hinném... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 pedig igen, mert 5.3-as 0-100 után már befogja, mivel egyébként - Anti ki is számolta - sokkal erősebb... (már Anti) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 nekem múltkor integetett a Kájennes kajánnul, hogy megyünk? mondom, előbb látni akarom, hogy turbó-e vagy csak a szívó. :lol: turbó? anyááád, nem érek rá! :unsure:)))))))))))) azé' mentünk egyet, de nem mondom meg mennyit kaptam. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 bocsánat... :unsure: ezt épp TE számoltad ki Tom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 pedig igen, mert 5.3-as 0-100 után már befogja, mivel egyébként - Anti ki is számolta - sokkal erősebb... (már Anti) Hát de ezaz, hogy nem fogja be. :unsure: Itt nem spernyi különbség volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Hát de ezaz, hogy nem fogja be. :unsure: Itt nem spernyi különbség volt. a sper nagyon óvatosan számolva hozna 0.4 mp-et Antinak (5.7 ---> 5.3), ami bőven elég egy 5.0-t futó ennyivel gyengébb (LE/kg) monstrum befogásához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 a sper nagyon óvatosan számolva hozna 0.4 mp-et Antinak (5.7 ---> 5.3), ami bőven elég egy 5.0-t futó ennyivel gyengébb (LE/kg) monstrum befogásához. Kívánom, hogy így legyen. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 hát, most nem fogjuk kipróbálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 hát, most nem fogjuk kipróbálni... Az azért megnyugtat, hogy még 5.3-mal sem sok vizet zavar egy turbós 4x4 Cali mellett.. :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 nem is, a tréler nem túl agilis... én is csak olyankor merek kiállni ellene... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 szerinted 1 turbos autóval mit lehet csinalni?? :unsure: :huh: (40-el menni a belső sávban és halára idegesíteni coupet) :lol: :lol: :lol: :D Ez jóóó ;) Múltkor tényleg majdnem felrobbant :) Nah akkor erről,ebből kimaradtunk. Videó Nuku Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 A te múltkori videóid? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Hát arról, hogy gyorsulgattunk a Hungárián, és a belső sávban állt egy ilyen fekete jeep... Tom szépen arrébb ment egy sávval, hogy odaférjek én is...ergo kikerültük, hogy ne tartson fel minket a gyorsulásnál... Na vadul nézzük a lámpát, sárga...és hopp...kaptunk vagy 5 autót a Jeeptől... :huh: :unsure: Nem hittük el...na mondom, nem baj, majd fennt megfogjuk...aha...mint amit kötélen húztak... Ha sikerült elkapnom a rajtot, akkor 1X sikerült 1-1 et mennem vele, de egyébként csúnyán gyalázott...mind e közben, mi drukkoltunk, hogy ne essen szét, ők meg gondolom vége lett a színháznak...csinin felöltözve, konferenciabeszélgettek közben a házinénivel, hogy jól vannak e a gyerekek, meg DVD-ztek közben...a csajszi a jobb 1-ben meg reszelte a körmét közben... Hát jó darabig nem tértem magamhoz... :lol: Hihihi.. nah ezt tök jól leírtad.. el is képzeltem :lol: "Mókás" lehetett.. kár hogy nem voltunk. Bár asszem ehez 20x optikai zoomos kamere kellett volna, nem az én kis fényképezőm.. (Csak ennyire maradtunk volna le szvsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 A te múltkori videóid? őőőőő. izé.. Még nem csináltam meg őket.. meg nem reggeltem 3. tárhelyet :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 egy GSi ülés ér ennyit ? kicsit nagyon unom az ülés szendvedésemet csak ez meg nem annyira passzol a kocsi stílusához.... :unsure: annyira nem ütne el mert a gsi ülés még nem kagyló csak van némi oldaltartása is :lol: az, hogy mennyit ér az attól függ mennyire hibátlanul, kiemelkedóen és uólérhetetlenül jó állapotú :lol: jók a kommentek a hirdetésben: "ha vw-audi ülés akkor érdekel!" :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Voszi! Itt egyértalműen kiderült, hogy ez nem a sperr hiánya...ide kevés volt a kraft... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Tom! Azért örülök, hogy a Calival voltál...így legalább 100 m-en belül is volt mögöttünk szemtanú, hogy mi történt... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Na így néz ki a kocsim hátsó sárvédő ive ilyen kerékkel. A kerékméret 15X nemtommennyi ET 46 Remélem a nyárim azért nemfog beleérni. :huh: Ja és 3 centi az ültetés. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 Na így néz ki a kocsim hátsó sárvédő ive ilyen kerékkel. A kerékméret 15X nemtommennyi ET 46 Háát.. ha ez az új Gsi-k gyári felnije, azaz olyan mint az enyém, akkor csak 5'5 ös. Szemre olyan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február17, 2007 Megoszt Elküldve Február17, 2007 A felni a lényeg.Vélemény? Na meg ha Sárga eldönti hogy elakarja adni vagy sem :unsure: meg hogy Én mit akarok :huh: Azt hiszem holnap le fogom szedni a kartervédőt,mert hiába rakok a csavarok alá alátétet akkor is beleér a leömlőbe és k@rvára idegesít.Meglátom milyen anélkül autózni,de végülis Antinak se lett tőle semmi baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts