Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Azért nem lehet bent senki a műhelyben,mert a francia fickó azt mondta hogy a magyar ember rafkós és ellesi hogy kell megcsinálni az autót,legközelebb meg megcsinálja otthon.

Wheehheheeee :unsure: :huh: :lol:

Ez jó. :lol: Vicces pasi ez a franica. :lol:

Elküldve
a francia fickó azt mondta hogy a magyar ember rafkós és ellesi hogy kell megcsinálni az autót,legközelebb meg megcsinálja otthon.

:unsure: :huh: :lol:

Hát ez mekkora...hogy ezek a csigazabálók milyen rafkósak... :lol:

Elküldve
Azért nem lehet bent senki a műhelyben,mert a francia fickó azt mondta hogy a magyar ember rafkós és ellesi hogy kell megcsinálni az autót,legközelebb meg megcsinálja otthon.

igen, ez az én esetemben nagyon valószínű :unsure: :huh:

az, hogy tesznek ülés és kormányvedőt föl az annyira alap mint az, hogy közértben nem fogja meg puszta kézzel azt amit te az arcodba tömsz :lol:

Elküldve
az, hogy tesznek ülés és kormányvedőt föl az annyira alap mint az, hogy közértben nem fogja meg puszta kézzel azt amit te az arcodba tömsz :huh:

Bezzeg mikor a pék a tökét vakarja miközben a tésztát gyúrja... :unsure:

Elküldve

Ja meg a csápos emelőt is ellesük... :unsure: :huh:

Elküldve
Bezzeg mikor a pék a tökét vakarja miközben a tésztát gyúrja... :huh:

Ehhh, vazze, itt vannak ám vizuális típusú emberek is, akik eléggé érzékenyek

ilyen mondatra vacsora előtt... :unsure: :lol:

Elküldve
Ez mind szép és jó...de én be nem teszem az autóm kerekét olyan műhelybe, ahova nem mehetek be én is... :unsure:

tegnap mentem volna az omival de úgy csinálhatták volna csak ha ott vagyok....arról nem volt szó h nem lehet ott lenni... :huh:

Elküldve
Ehhh, vazze, itt vannak ám vizuális típusú emberek is, akik eléggé érzékenyek

ilyen mondatra vacsora előtt... :unsure: :lol:

Kérdezzétek Istvánt is, azért mi láttunk már érdekesset a vendéglátó szakmában... :lol: :huh:

Elküldve
Persze!

Elképzelem apukám, ahogy elles egy vezérléscserét.... :huh: :lol:

Már hallom is ahogy a BMW márkaszervizek kivonulnak Magyarországról... :unsure: :lol:

Elküldve
tegnap mentem volna az omival de úgy csinálhatták volna csak ha ott vagyok....arról nem volt szó h nem lehet ott lenni... :unsure:

Viszont holnap én is cseréltetek egy fékolajat...

Isván az úgy mennyi?

Elküldve
Viszont holnap én is cseréltetek egy fékolajat...

Isván az úgy mennyi?

A fékolaj fél liter 1990ft-ba kerül.A munkadíj úgye meg ingyen van...

Elküldve
Azaz. Én kb fél tankba szoktam tenni, hogy kicsit töményebb legyen. Aztán "lendületesen" kijárom szinte

üresig, majd egy telitank ismét kijár, és benyaszűrő csere utána. :lol:

Ehh.. ha ezt tudom, nem tankoltam volna tele.. ugyis csak minden szökőévben egyszer van teletank.. érdekes látvány a mutató függőleges állásban :unsure:

benyaszürö csere..jaja.. erre emlékszem.. már itt figyel mellettem :lol:

Akkor lehet járkálom majd vele kicsit, aztán öntöm bele..a belébe :huh:

Elküldve
Ez mind szép és jó...de én be nem teszem az autóm kerekét olyan műhelybe, ahova nem mehetek be én is... :unsure:

Ezzel mélyen egyetértek :huh:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.