Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
  Stock16v írta:
Sziasztok!

Az igaz hogy a gsi-k gyárilag 2centivel lentebb vannak mint a "sima" f astra-k?

Köszi

Ilyen idős rugoknál már nehéz megmondani, hogy mi a pontos helyzet. Az biztos hogy keményebb, mint az alap F Astráé és lejebb is van.

Elküldve
  Tom írta:
Ilyen idős rugoknál már nehéz megmondani, hogy mi a pontos helyzet. Az biztos hogy keményebb, mint az alap F Astráé és lejebb is van.

opel16v írta:
Gyárilag kb ez volt a helyzet. :unsure:

Azért kérdezem mert most fk gátló+rugó van benne -35/-40mm-es ültetéssel.

De mivel azt f astra-hoz hirdeti az fk és nem gsi-hez ezért gyanus hogy nem ült annyit.

Viszont a Weitec-nek van kimondottan gsi astra-hoz azt hiszem 35/35-ös max-al.

Elküldve

Nem mindegy hogy melyik típusra jó az ültetőkészlet, mert astra-astra között 200kg eltérés is lehet

súlyban, és az bizony az alapmagasság változásával is jár adott rugót figyelembe véve. :unsure:

Elküldve

Na megvolt a karika. QP is ott volt.

Kiderült hogy xar a főfékhengerem úgyhogy mingyá kérek is Dinytől másikat :unsure: Há 20at nem adok újért :huh:

Hazafelé meg vettem egy motorháztetőt :lol:

Elküldve
  Atommanó írta:
Na én még most szaladok összedobjuk a GSI-t és utána megyek... :unsure:

Teljesen feleslegesen mész oda a gsin nem tudnak féket mérni.Leér az eleje.Az enyémet se mérték meg csak lecseréltettem a fékolajat.Jobb lett sokkal,éreztem én hogy kicsit levegős volt....

Elküldve
  coupe írta:
Teljesen feleslegesen mész oda a gsin nem tudnak féket mérni.Leér az eleje.Az enyémet se mérték meg csak lecseréltettem a fékolajat.Jobb lett sokkal,éreztem én hogy kicsit levegős volt....

Legalább akkor ez megvolt.

Anitnak meg nem kell hogy mérjék, elég ha valaki megkérdezi, hogy tényleg elfér-e a kerék... :unsure:

Elküldve
  coupe írta:

fukkk...és csak féket néznek vagy foglalkoztak nálad futóművel is?

(bár az enyém jóval magasabban hordja az orrát -olyan mint a gazdája :unsure: - lehet, hogy én odaférek :huh: )

Elküldve
  Tom írta:
Legalább akkor ez megvolt.

Anitnak meg nem kell hogy mérjék, elég ha valaki megkérdezi, hogy tényleg elfér-e a kerék... :huh:

Mivel Én tudtam hogy nem fogják tudni megmérni,eleve úgy mentem oda hogy fékolaj csere,mivel gondolom jó régen lehetett lecserélve meg levegős is volt.

redline írta:
fukkk...és csak féket néznek vagy foglalkoztak nálad futóművel is?

(bár az enyém jóval magasabban hordja az orrát -olyan mint a gazdája :lol: - lehet, hogy én odaférek :lol: )

Ez egy olyan műhely ahol nem szeretik ha az ügyfél bent van,ezért nem tudom miket néztek :unsure:

Elküldve
  coupe írta:
eleve úgy mentem oda hogy fékolaj csere,mivel gondolom jó régen lehetett lecserélve...

Hát igen, az előző tulaj... :unsure: :huh: :lol:

Elküldve
  Tom írta:
Hát igen, az előző tulaj... :unsure: :huh: :lol:

viszont jó fej volt mert csak fél liter olajat fizettem ki és 2 első kerék centírozást kértem és mind a 4et megcsinálták....

Elküldve

Hamár fékolaj akkor beteszem ide is hátha valaki nem olvassa az eladó topikot. :huh:

Az alábbi cuccok hevertek jól elbújva ha valakit érdekel szívesen megszabadulnék tőlük:

Makra kontakt spray (3db) 500,-/db; Castrol Response DOT4-es fékolaj (2l) 1000,-/l Új ára 3990,- de lehet itt olvasni is rolla!

http://img1.tar.hu/gsitamas/img/28401697.jpg

Utángyártott benzinszürő az összes bilincses rögzítésű Opelhez 900,- (Corsa A Kadett D,E Astra F Vectra A Calibra Omega A Senator B Frontera A,B Monterey).

http://img1.tar.hu/gsitamas/img/28401698.jpg

Gyári AC relé (62 38 514) 1500,- (Vectra B, Omega B 20Nej, 20SE, X20XEV, X20SE, X25XE, X30XE)

Korinak és Mackósajtnak pont jó :unsure: :lol: .

http://img1.tar.hu/gsitamas/img/28401699.jpg

Elküldve

Na mondjuk ilyenekről nem volt szó, hogy nem tok felállni a padra...hívtam Bazst, de lenyomott...úgyhogy hazajöttem nem megyek...

Ja összeállt a vas, de hát ebben az időben nem tom nagyon tesztelni...valahol egy vácuumcső nem okés...szal van még bibi...de megy és jó, és brutál... :unsure: :huh:

Elküldve
  Tom írta:
Anti lettél. :D :lol: :lol:

És milyen volt a mérés?

Igen István is mondta :huh: Ráadásul ugyanattól vettem :unsure:

Mérés semmilyen sem volt mert Bazs kizavart minket a szervízből :lol:

Annyi legalább kiderült hogy mim rossz (bár sejtettem)

Elküldve
  Albert írta:
Mérés semmilyen sem volt mert Bazs kizavart minket a szervízből :unsure:

és ki áll be a padra? vagy ezt legalább engedik neked?

Albert írta:
Annyi legalább kiderült hogy mim rossz (bár sejtettem)

beírod, vagy ennyire hosszu listát nincs kedved gépelni? :huh:

Elküldve
  redline írta:
és ki áll be a padra? vagy ezt legalább engedik neked?

beírod, vagy ennyire hosszu listát nincs kedved gépelni? :unsure:

Már a szervizbe se állhattam be. Jó ha nagyon akartam volna mint pl István akkor én álltam volna be de nem erőltettem.

Írtam, főfuckhenger

Elküldve
  Albert írta:
Már a szervizbe se állhattam be. Jó ha nagyon akartam volna mint pl István akkor én álltam volna be de nem erőltettem.

hehe azt el lehet felejteni, nem lesz ingyenvezetés :unsure: vagy én vagy senki :huh:

Elküldve
  Atommanó írta:
de megy és jó, és brutál... :lol: :lol:

Gyorsulhatunk este Csoki... ;) :lol: :D

(csak fel ne száradjon addig... :unsure: :huh: )

Elküldve
  redline írta:
hehe azt el lehet felejteni, nem lesz ingyenvezetés :unsure: vagy én vagy senki :huh:

pedig sztem nagyon korrektek...ülés- és kormányvédőt is raknak fel beszállás elött

Elküldve
  Gelko írta:
pedig sztem nagyon korrektek...ülés- és kormányvédőt is raknak fel beszállás elött

Ez így van.Korrekt szervíz,jó szerszámokkal és emelőkkel.Én is csak azért álltam be vele mert szerintem a srácnak nem volt kedve betekerni az ülést.

Azért nem lehet bent senki a műhelyben,mert a francia fickó azt mondta hogy a magyar ember rafkós és ellesi hogy kell megcsinálni az autót,legközelebb meg megcsinálja otthon.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.