Albert Elküldve Február14, 2007 Elküldve Február14, 2007 Eljött az idő paintball helyett javasoltam a cégnél menjünk ki evot meg imprezát megraccsingolni. Le lettem szavazva
Albert Elküldve Február14, 2007 Elküldve Február14, 2007 http://importtuning.tar.hu/ Ezt már korábban is linkeltem valahova. Redi ezt neked tilos megnézned mert nem csak a billentyűzetet de még a padlót is összenyálazod :unsure: :huh: :lol:
redline Elküldve Február14, 2007 Elküldve Február14, 2007 http://importtuning.tar.hu/ Ezt már korábban is linkeltem valahova. KÖSZÖNÖÖÖÖÖM az életem ezután más mederben folyik tovább :unsure: :huh: :lol:
J0hnny Elküldve Február14, 2007 Elküldve Február14, 2007 KÖSZÖNÖÖÖÖÖM az életem ezután más mederben folyik tovább :unsure: :huh: :lol: szörös dobókockával szép lesz az összhatás öcsém! :lol:
redline Elküldve Február14, 2007 Elküldve Február14, 2007 szörös dobókockával szép lesz az összhatás öcsém! :unsure: Tudom, hogy csak írigy vagy amiért nekem hamarabb jutott eszembe :lol: :huh:
J0hnny Elküldve Február14, 2007 Elküldve Február14, 2007 Tudom, hogy csak írigy vagy amiért nekem hamarabb jutott eszembe :lol: :unsure: Majd valamelyik talin lecsórom ezeket a fantasztikusan izléses tuningcuccokat! :huh:
opel16v Elküldve Február14, 2007 Elküldve Február14, 2007 Majd valamelyik talin lecsórom ezeket a fantasztikusan izléses tuningcuccokat! :unsure: Ne csodálkozz, ha drótkötélen csüngnek majd a szőrös kocekák... :huh:
warwolf Elküldve Február14, 2007 Elküldve Február14, 2007 KÖSZÖNÖÖÖÖÖM az életem ezután más mederben folyik tovább :unsure: :huh: :lol: Hát Ez tényleg vaddisznóóó!!!! :lol: :lol:
coupe Elküldve Február14, 2007 Elküldve Február14, 2007 Felhívtam a felnis embert.Közölte hogy nincs felni...Az egészben az bosszant a legjobban hogy ezalatt az 1 hónap alatt lemaradtam egy pár jó vételről :unsure: .Azért adtam a fickónak egy minuszt.Remélem örülni fog neki :huh:
Lacee Elküldve Február14, 2007 Elküldve Február14, 2007 Nekem is bejön ez a lámpa, nem vagy vele egyedül Redi! Bár ugye gyáriból is van a sima meg a sötétített...nekem ez utóbbi van de egy új faja fényezéshez már nagyin is menne ez a lámpa szerintem ... ejha...olcsóbbra számítottam...de mivel MTS már nemnagyon lesz :huh: :lol: igy valszeg ilyet veszek majd......más normálisat nemláttam, astrára a luxus style-os lámpák hányadékok egytől-egyig :unsure:
Atommanó Elküldve Február14, 2007 Elküldve Február14, 2007 A 9.5-re felmegy a 215...ez nem kérdés... ha a 9 re felhúzzák a 195-öt... :unsure:
redline Elküldve Február14, 2007 Elküldve Február14, 2007 hoppá tényleg, és akinek ilyen lámpája van annak volt gond az illesztéseknél? nem kellett körbetömítőzni meg semmi ilyesmi??? nem szeretnék akváriumot hátulra :unsure:
Atommanó Elküldve Február14, 2007 Elküldve Február14, 2007 Redi! kérdezd még meg még egyszer...meg még soxor... Szóval, ha nem rémlene senkinek...az Azevek amik a Dyninél vannak azok anno az enyimek voltak... oldalanként 4 cm van húzva...így is kanyarban a szilentek engedtek ennyi, hogy épp hogy beleértek... Chaba felnijei is tőlem vannak... :huh: :unsure: az ültetés nélkül más tészta... :lol:
Atommanó Elküldve Február14, 2007 Elküldve Február14, 2007 hoppá tényleg, és akinek ilyen lámpája van annak volt gond az illesztéseknél? nem kellett körbetömítőzni meg semmi ilyesmi??? nem szeretnék akváriumot hátulra :lol: A lexus stylra jellemző a párásodás meg a szar illesztés...a többi fajtával nincs gond... :huh: Demo! Ne mond már,hogy egy gyári GSI lámpi szebb mint pl az MTS... :lol: :unsure:
warwolf Elküldve Február14, 2007 Elküldve Február14, 2007 hoppá tényleg, és akinek ilyen lámpája van annak volt gond az illesztéseknél? nem kellett körbetömítőzni meg semmi ilyesmi??? nem szeretnék akváriumot hátulra :unsure: Kicsit játszani kellett vele, nem ugrott úgy a helyére, mint a gyári, de nem ázott be mellette, nem kentem be semmivel,és csak hideg időben történő mosás után párásodott.De csak egy kicsit.Aztán pikk/pakk elmúlt! :huh:
redline Elküldve Február14, 2007 Elküldve Február14, 2007 Redi! kérdezd még meg még egyszer...meg még soxor... mit kérdeztem b+? olvass már vissza egyszer...meg még soxor... tudom, hogy neked a 9-hez mennyi volt szélesítve és azt is tudom, hogy beleért...de neked akkor már a 60as rugók voltak benne emlékeim szerint..... én a 9.5-öt kérdeztem ugy, hogy jóval nagyobb sulyal számolok hátul (de kib@szottul unom már az állandü okoskodást mindig :unsure: )
Lacee Elküldve Február14, 2007 Elküldve Február14, 2007 Nekünk a gyári g astra hátsó lámpában van ödönke(beépített döglött légy) nemtudom hogy került bele de az autó maga 'törésmentes' szóval így jött ki a gyárból :unsure: ez ám a tuning :huh:
coupe Elküldve Február14, 2007 Elküldve Február14, 2007 Embert kicsit megviselte a negatív kritika :unsure: :huh: :lol: link
Atommanó Elküldve Február14, 2007 Elküldve Február14, 2007 Bocs Redi! Nem akartam a lelkedbe taposni... Akkor 5 cm-t kell szélesíteni oldalanként... :unsure: :huh:
Atommanó Elküldve Február14, 2007 Elküldve Február14, 2007 Embert kicsit megviselte a negatív kritika :unsure: :huh: :lol: link Te nullás... :lol: :lol:
coupe Elküldve Február14, 2007 Elküldve Február14, 2007 Te nullás... :unsure: :huh: Azóta már írt egy igen sértő email-t is.Azon gondolkodom leütöm az egyik termékét és meglátogatom......
Atommanó Elküldve Február14, 2007 Elküldve Február14, 2007 üssünk le az enyimmel is valamit...aztán baxunk rá... :unsure:
coupe Elküldve Február14, 2007 Elküldve Február14, 2007 Valaki aki nagy vaterás elmagyarázhatná,hogy tudnék e reagálni a "0ás takarodj a vateráról" beszólásra úgy hogy azt mindenki lássa?
warwolf Elküldve Február14, 2007 Elküldve Február14, 2007 Valaki aki nagy vaterás elmagyarázhatná,hogy tudnék e reagálni a "0ás takarodj a vateráról" beszólásra úgy hogy azt mindenki lássa? Jelzel az Admin felé, aztán..........a többit majd megoldják.Szerintem. :unsure:
Recommended Posts