redline Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 9,5"-hoz mennyit kellene szélesíteni? és mekkora kerék kell rá? 235? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 9,5"-hoz mennyit kellene szélesíteni? és mekkora kerék kell rá? 235? :unsure: Ahhoz már útvonalengedély kellene.... Diny friss felgenjeihez sztem 3-4 cm-t kellene kihúzni az "ívet" ami 9" és hát elöl sem raknám be az ujjamat egy nagyobb "huplinál" :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 De csak az egyiken van... :unsure: Akkor mitöl olyan gyors a másik? Azon meg neon van alul csak nem kapcsolta be :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 9,5"-hoz mennyit kellene szélesíteni? és mekkora kerék kell rá? 235? :unsure: Nekem asszem 3cm-t van kihúzva, és egy kicsit ki kell keményíteni a rúgókat hacsak nem szabályozható KONidvan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Ja és 245-ös gumi van rajta, de rá lehet húzni a 235-öt is. A 225 már nem megy rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Nekem asszem 3cm-t van kihúzva, és egy kicsit ki kell keményíteni a rúgókat hacsak nem szabályozható KONidvan... De ugy emlékszem neked nincs ültetve..... :unsure: Koni-m van :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 NEkem bizony nincs ültetve... tied mennyit van ültetve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 kb 4 centit...nekem mindenképpen szélesíteni kellene, a kérdés az, hogy a., lehet e egyáltalán annyit?; b., mennyi az annyi? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 4cm-es ültetés mellett csak úgy tudod alárakni, ha a kerékhez kalapáltatod a sárvédőket. Szerintem amúgy hatalmasat mutat rajta... Nekem HA minden jól megy idén 10"-es lesz hátul... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Ilyen ajtó kárpítot fogok csinálni,és a porsche felni is jól áll rajta a sárághoz jól menne vmi vajszinű kárpit :huh: a tetősín is jól néz ki rajta remélem nem akarod leszendni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 9,5"-hoz mennyit kellene szélesíteni? és mekkora kerék kell rá? 235? :unsure: Attól függ mekkora az ET szám.Arra simán jó a 215/40 16 Ahhoz már útvonalengedély kellene.... Diny friss felgenjeihez sztem 3-4 cm-t kellene kihúzni az "ívet" ami 9" és hát elöl sem raknám be az ujjamat egy nagyobb "huplinál" :huh: Van az 4 centi hátul,de azt ne felejtsétek el hogy ET 15.Elöl meg sose ért bele,pedig lejjebb van az eleje az enyémnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 kb 4 centit...nekem mindenképpen szélesíteni kellene, a kérdés az, hogy a., lehet e egyáltalán annyit?; b., mennyi az annyi? :lol: Most mégis bele akarsz vágni?Vagy csak álmodozol?Lehetni mindent lehet csak új javító ív kell hozzá...... a sárághoz jól menne vmi vajszinű kárpit :lol: a tetősín is jól néz ki rajta remélem nem akarod leszendni :unsure: Nekem is tetszik :huh: mert most nagyon sötét a belseje.Eszemben sincs levenni a tetősínt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Ennek a hátsó lámpának mi a neve és hol lehet szerezni? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Ennek a hátsó lámpának mi a neve és hol lehet szerezni? :unsure: Ha Wolfinak nem viszik el egészben a kocsiját, akkor pont ugyanilyenekt fog eladni. :huh: Érdeklödj nála. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Ha Wolfinak nem viszik el egészben a kocsiját, akkor pont ugyanilyenekt fog eladni. :lol: Érdeklödj nála. már a kartervédőt is kérdeztem, de par@szt dolog lenne elbontani az eladás alatt lévő autóját :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 már a kartervédőt is kérdeztem, de par@szt dolog lenne elbontani az eladás alatt lévő autóját :unsure: :huh: Ha így nem viszik el, akkor úgyis visszaalakítja gyárira, tehát nyugodtan rágd a fülét, hogy adja neked! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Ennek a hátsó lámpának mi a neve és hol lehet szerezni? :huh: Ez a lámpa az FKnál 32e Ft újan... nemrég jártam utánna(Frigate Tuningéknál ennyi, lehet máshol olcsóbb). Én is ilyet szeretnék majdan :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 ejha...olcsóbbra számítottam...de mivel MTS már nemnagyon lesz :huh: :lol: igy valszeg ilyet veszek majd......más normálisat nemláttam, astrára a luxus style-os lámpák hányadékok egytől-egyig :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 ejha...olcsóbbra számítottam...de mivel MTS már nemnagyon lesz :lol: :lol: igy valszeg ilyet veszek majd......más normálisat nemláttam, astrára a luxus style-os lámpák hányadékok egytől-egyig :huh: Gyári GSI hátsó lámpa, az a legszebb! ;) :D Még soha nem értettem, hogy miért kell egy szép alkatrészt kicserélni egy kevésbé szépre és ezért még fizetni is? :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Gyári GSI hátsó lámpa, az a legszebb! :lol: :lol: Még soha nem értettem, hogy miért kell egy szép alkatrészt kicserélni egy kevésbé szépre és ezért még fizetni is? :huh: :unsure: 33ért a tiéd a gyárim :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 33ért a tiéd a gyárim :unsure: Kicsivel többért már GSI-t veszek! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Kicsivel többért már GSI-t veszek! :lol: kell neked baj a nyakadba? :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 kell neked baj a nyakadba? :unsure: :huh: Csakis bontásra! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 33ért a tiéd a gyárim :huh: Ha kicseréled én vevő vagyok a bontott,szakadt GSi lámpákra! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február14, 2007 Megoszt Elküldve Február14, 2007 Ennek a hátsó lámpának mi a neve és hol lehet szerezni? :unsure: http://importtuning.tar.hu/ Ezt már korábban is linkeltem valahova. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts