Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Ha lett volna annyi pénzem, akkor nyilván azt veszem. De nem volt. :huh:

az a gép pedig nagyon ott van! játszósnak 100-as! :unsure:

Elküldve
Nagyon szép ez a Vectra. Eleve sokkal jobban tetszenek a Vectra 2000-ek, mint a Calik, föleg, ha még turbós is. :huh:

Ez így van. :unsure:

Elküldve
Nagyon szép ez a Vectra. Eleve sokkal jobban tetszenek a Vectra 2000-ek, mint a Calik, föleg, ha még turbós is. :huh:

És még jó állapotban is van.Viszont nem olcsó :unsure:

Elküldve

Ez igazán a meglepi vas mert Cali nincs 2000ccm alatt, de Vekiből a legtöbb 1.6 meg 2.0 8V

Én aszittem mindegyik V6 meg LET digittel lett szerelve :unsure:

Elküldve
Ez igazán a meglepi vas mert Cali nincs 2000ccm alatt, de Vekiből a legtöbb 1.6 meg 2.0 8V

Én aszittem mindegyik V6 meg LET digittel lett szerelve :unsure:

Gyárilag egyik se volt digittel, azt extrának kérhették.

Elküldve

Itt már kicsit szebb felni van rajta

caravantuning143.jpg

A belseje is igényes munka :huh:

caravantuning159.jpg

Ennek nagyon jól áll a szélesítés :unsure:

caravantuning101.jpg

Ilyen ajtó kárpítot fogok csinálni,és a porsche felni is jól áll rajta

caravantuning203.jpg

Elküldve
:unsure: :lol:

Milyen durva már, hogy ilyen kis szarok 7-es idöket mennek! :huh:

LoL!! olyan hangja van az elején mint egy beteg trabantnak, de aztán..... :lol: :lol:

Elküldve
Piros protec. Keresd Uhu-t. :unsure:

Van Ákoséknak is? Mennyié szokott ez lenni? mert nem biztos,hogy érdemes átutaznom a fél várost egy ilyenért.. bár valszeg kellene majd olaj is...

Úgyhogy 'Áki bácsi! Tudnál valamit nyilatkozni? Protec ügyben? Mennyi az annyi, ha tecc, lehet kérek majd hozzá egy lityi 5w30as olajacskát is...

Elküldve
:unsure: :lol:

Milyen durva már, hogy ilyen kis szarok 7-es idöket mennek! :huh:

Bazki!! ezek nagyon dúrvák! De marha könnyűek is lehetnek.. és milyen gyorsan váltanak!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.