redline Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 a 17es érdekelt volna de ismeretlentől használt gumit nem veszek :lol: Ezt most így nem igazán értem :unsure: Ha a Tomi ismerőse lett volna akkor az mennyi garanciát jelentene? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 a 17es érdekelt volna de ismeretlentől használt gumit nem veszek :huh: Én tudok klafa 17-es gumikat. Jár hozzá az AZEV A felni is. :lol: Ha nem megy el a garnitúra akkor muszáj lesz feltennem a Rekordra. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Én tudok klafa 17-es gumikat. Jár hozzá az AZEV A felni is. :lol: Ha nem megy el a garnitúra akkor muszáj lesz feltennem a Rekordra. :unsure: még mindig nem ment el? :huh: az a baj, hogy 7" és nekem hátulra szélesebb kellene Azevből :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Ezt most így nem igazán értem :unsure: Ha a Tomi ismerőse lett volna akkor az mennyi garanciát jelentene? :huh: csupán pszcihés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Én tudok klafa 17-es gumikat. Jár hozzá az AZEV A felni is. :lol: Ha nem megy el a garnitúra akkor muszály lesz feltennem a Rekordra. :huh: miért muszály ? a rekord olyan jó lett a gyári felnikkel és dísztárcsákkal :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 muszáj :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 muszáj :unsure: nyugi nehogy a szivednek balya essen :lol: :lol: :lol: igazad van, tipikus hiba :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Cserébe nem végezlek ki Dart'sban...családostúl... Ja amúgy megdölt a Bull Master rekord...356-ot csináltam... :unsure: 363 nem 356 :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 coupe, te irtad, hogy beszéltél ezzel a sráccal CS-ról? Mert valaki nagyon szidja a hozzászólások között :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 muszáj :unsure: :huh: :lol: :lol: Nem csak én baxtam el.............. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 miért muszáj ? a rekord olyan jó lett a gyári felnikkel és dísztárcsákkal :unsure: Csak próbából. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 coupe, te irtad, hogy beszéltél ezzel a sráccal CS-ról? Mert valaki nagyon szidja a hozzászólások között :unsure: jocipapa megvette a felnit de sötétben nézte meg. másnap rádöbbent, h szarrá van padkázva. asszem innen van a kölcsönös utállat az eladó és a vevő között Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 jocipapa megvette a felnit de sötétben nézte meg. másnap rádöbbent, h szarrá van padkázva. asszem innen van a kölcsönös utállat az eladó és a vevő között Mondjuk ezen még fotón is látszódik, hogy szarrá van padkázva, meg írta is a srác... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Srácok! Mi is az a motor-injektor tisztitó amit Gabi is szokott "reklámozni"? valahogy nem ugrik most be :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 protec? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 mikor hogy....10-30 másdpercen belül... Azért kérdeztem mert nekem kb 5 de az is nagyon soknak tűnik,de a tied tényleg nagyon sok :D A szó amit keresel, az a pupcs (egyes helyeken István-ként ejtik és írják... :P :angry: ;) :) ) Elöször azt hittem Anti írta át :unsure: :huh: mi az a pupcs??? :D :lol: Itt meg pláne,de utána olvastam hogy Tom volt :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Szerintem meglepően sokáig bírta azért az F20. Majdnem a 2x-es nyomatékot kapta, mint amire tervezve lett... De az biztos, hogy a jövő az legalább egy F28... Ruddee te milyen váltóval rakod össze? Azért bírta volna az,csak a Lalit nem.Az f28 se hiszem hogy nagyon bírná az 1-2ből való durva váltogatást.Ha azt teszi tönkre alapból egy 100as.Ezért a pénzért 5 f20at rakhat bele. Nem a gyorsaság nem tesz neki jót és nem is a szar út, hanem a szar uton az eltolás... Pff... Majd kiveszem az izzókészletet, aztán rohanhatsz az EDS-hez hogy virrítsanak még plusz 100 pacit a tiedbe, hogy legalább a Lurdynál utolérj... :unsure: :huh: Akkor kár volt calibrát venni. :lol: :lol: :lol: ekkora tempóra minden autó képes.Még a GSI is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 ... :lol: :D Látod inkább ezt kellett volna megvenned 1.1ért :unsure: még mindig nem ment el? :lol: az a baj, hogy 7" és nekem hátulra szélesebb kellene Azevből :lol: Úgye tudod hogy oda elég komoly lakatos munka kell ami kb fénnyel együtt 60-70ezer? coupe, te irtad, hogy beszéltél ezzel a sráccal CS-ról? Mert valaki nagyon szidja a hozzászólások között :huh: Annyit beszéltem vele hogy tud hasonló peremes felniket 100körül/ garnitúra Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Úgye tudod hogy oda elég komoly lakatos munka kell ami kb fénnyel együtt 60-70ezer? Persze hogy tudom :unsure: Sőt ha már ott hozzá kell nyúlni akkor.......[ide irtam egy egész hosszú listát de inkább kitöröltem]..... :huh: Irtam, hogy csak szeretnék. Világbékét meg hülye-degenerált-retardált-gyökér mentes világot is szeretnék de az sem lesz idén :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 ha tetszik az Azev felni és olyat szeretnél akkor vedd meg a Tomiéktól.17"ban sem fog olyan rosszul mutatni.A te felnid árából meg tudod venni és nem kell + pénzt rákölteni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Látod inkább ezt kellett volna megvenned 1.1ért :unsure: Ha lett volna annyi pénzem, akkor nyilván azt veszem. De nem volt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Itt meg pláne,de utána olvastam hogy Tom volt :huh: :lol: :unsure: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Srácok! Mi is az a motor-injektor tisztitó amit Gabi is szokott "reklámozni"? valahogy nem ugrik most be :unsure: :huh: Piros protec. Keresd Uhu-t. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 én meg kereslek téged :unsure: küdök minnyá ímélt a gabor@ra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 A másik meg az, hogy a c20ne vagy xe pedig magas, de azon még könnyeb lenne alakítani, mint az omegáén. Ja, csak, hogy képbe legyetek, c20let projekt van folyamatba a kadettba, d eszopás az egész... a turbó sem fér el. :unsure:((( kell bele egy másikat nézni, meg egy egyedi leömlőt C20ne van nekem ha még nem sikerült szerezned. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts