Atommanó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 köszi májne klájne legó ninja! :huh: Aki nem tudna németül...:-) Thanks my little lego ninja... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Fbazsi írt nekem egy ímélt, hogy "ezt a felnit feltétlenül mutassam meg az asszonkának!!!" ennyi. én meg akkor mutassam végig asszonkának az Univerzum 10 a negyvenezrediken féle felnijét... :unsure: nem tudjátok mire gondolhatott? Balázskánál néha van ilyen, nem felétlenül kell hogy oka legyen. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Nem a gyorsaság nem tesz neki jót és nem is a szar út, hanem a szar uton az eltolás... Pff... Majd kiveszem az izzókészletet, aztán rohanhatsz az EDS-hez hogy virrítsanak még plusz 100 pacit a tiedbe, hogy legalább a Lurdynál utolérj... :unsure: :huh: na most meg jössz itt a flash dumákkal...meg GSI forever...meg ilyenek...pfffff... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Aki nem tudna németül...:-) Thanks my little lego ninja... :unsure: Köszönjünk Virágh "Szinkrontolmács" Anti... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ruddee Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Köszi, de ott van a kocsim előtt és bújom, meg van még 1 régebbi flash, aminek szintén egy narancs c coupé van az elején narancs 5ágú felnivel, az még jobban hasonlít az előbb belinkelt képekhez. Az A omega váltót teszem rá. stimmel frankón. kardánt meg majd összehozzuk... ja, igen alakul, csak k..va lassan, meg drágán... :lol: szegeden lesz egy tuning kiállítás márc 24én, és ott elvileg ki lesz állítva, de adiig még... húzós nagyon... :lol: :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Anti fejedre nőnek a kalibrások is úgy látom! ... lassan nem tehetek semmit érted... kénytelen leszel egyedül tolni a cuccost. de hát miért nem vesz magának az ilyen könyebb hardvert? :unsure: :huh: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Balázskánál néha van ilyen, nem felétlenül kell hogy oka legyen. :unsure: Amióta elmentél Tom, Balázska a Corvinban ücsörög, és várja, hogy elmenjen a Góré... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 na most meg jössz itt a flash dumákkal...meg GSI forever...meg ilyenek...pfffff... :lol: Hát sajnos az olyan autók miatt hígül fel a GSi forever társaság, mint a tied... Egy WRX STi-t hagyni elmenni állóból és csak a harmadikban utolérni... :unsure: :huh: A következő már az lesz, hogy szorongatnak majd a VTi-k, mi? :D ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Amióta elmentél Tom, Balázska a Corvinban ücsörög, és várja, hogy elmenjen a Góré... :huh: Mit csinál a Corvinban? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Köszi, de ott van a kocsim előtt és bújom, meg van még 1 régebbi flash, aminek szintén egy narancs c coupé van az elején narancs 5ágú felnivel, az még jobban hasonlít az előbb belinkelt képekhez. Az A omega váltót teszem rá. stimmel frankón. kardánt meg majd összehozzuk... ja, igen alakul, csak k..va lassan, meg drágán... :lol: szegeden lesz egy tuning kiállítás márc 24én, és ott elvileg ki lesz állítva, de adiig még... húzós nagyon... :lol: :unsure: :huh: Az a narancs ötágú felnikvel szerelt Coupe, az az, amit én is belinkeltem. Csak most már Fuchs felnik vannak rajta. A legszebb C Kadett Coupe! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 arra a feka opc felnire gondoltál Redi májsztró, mint Fbalazs ajánlata?? ölég rút így feketében. remélem, nem azt akarta nyuszra tukmálni, mert két hétig futhatok előle, ha meglátja... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Mit csinál a Corvinban? :unsure: Várja, hátha ma este is lesz valami történés... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Várja, hátha ma este is lesz valami történés... :unsure: Ingyenmozi? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 3D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ruddee Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 na léptem... jó éjt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Szeva! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Szeva! :huh: Megyek asszem én is. Most meg leesett az eső, nemigaz, hogy nem volt képes 1 órával ezelőtt kipréselni magát... :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Megyek asszem én is. Most meg leesett az eső, nemigaz, hogy nem volt képes 1 órával ezelőtt kipréselni magát... :unsure: :huh: Neked semmi nem jó? Menj most kocsikázni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Á most már nem tud..a szülők nem engedik... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Á most már nem tud..a szülők nem engedik... :lol: :unsure: Így is meg kellett még 1x néznem a TV macit, hogy helyreálljon a lelki békém... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 ... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 17-esre váltók figyelmébe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 17-esre váltók figyelmébe... ez ismerősé vagy csak találtad ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 ez ismerősé vagy csak találtad ? Csak találtam, miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február13, 2007 Megoszt Elküldve Február13, 2007 Csak találtam, miért? a 17es érdekelt volna de ismeretlentől használt gumit nem veszek :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts