Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Tom! Te húzzál, és vontasd haza a Lalit... :lol: lefogazott a 3-as... :unsure: mint nekem... :lol: Már kész is. Nem volt szép hangja... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Már kész is. Nem volt szép hangja... :unsure: Vége a váltójának? Akkor most már biztosan sajnálja, hogy eladta a Calit. :huh: Ezzel a teljesítménnyel az F20 nem bírhatja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Vége a váltójának? Akkor most már biztosan sajnálja, hogy eladta a Calit. :unsure: Hát mondta is... Nem is a szokott helyre parkoltam ma... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 a gyári leömlőre melyiket lehet még rátenni?? Mert ahogy elnézem a képeket, itt pont ellenkezően áll a nyomó oldal... :unsure: most került a kezembe a februári Opel Scene Flash újság, abban van egy narancs kadett, azt írja az újság, h audi rs2 turbó van rajta. megpróbálom holnap beszkennelni a cikket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Hát mondta is... Nem is a szokott helyre parkoltam ma... :unsure: :huh: :lol: :lol: :lol: Most kereshet egy F28-at. Anélkül semmi értelme. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 :unsure: :huh: :lol: Most kereshet egy F28-at. Anélkül semmi értelme. Szerintem meglepően sokáig bírta azért az F20. Majdnem a 2x-es nyomatékot kapta, mint amire tervezve lett... De az biztos, hogy a jövő az legalább egy F28... Ruddee te milyen váltóval rakod össze? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 hol tudom beállítani, hogy a friss kommentek kerüljenek előre,?? ez a fórummotor alapból nemtudja...de nem is igazán jó :lol: Egyébként valaki hozzon fekete Neoluxot csütörtökön lurdyhoz, festeni kell egy kurv@ nagy X-et a tetőre....kinéztem és ha nem lenne rajta tetőablak nem találtam volna meg a kocsim...tele az utca fehér autókkal :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 ez a fórummotor alapból nemtudja...de nem is igazán jó :lol: Egyébként valaki hozzon fekete Neoluxot csütörtökön lurdyhoz, festeni kell egy kurv@ nagy X-et a tetőre....kinéztem és ha nem lenne rajta tetőablak nem találtam volna meg a kocsim...tele az utca fehér autókkal :unsure: :huh: :lol: Én viszek, de akkor tényleg fel kell festened... :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Én viszek, de akkor tényleg fel kell festened... :unsure: :huh: :lol: a tiédet meg vágjuk és csinálunk belőle gsi-t :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Nekem már 12.000 óta bírja az F18... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 a tiédet meg vágjuk és csinálunk belőle gsi-t :lol: Ezen még gondolkozom... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Nekem már 12.000 óta bírja az F18... :unsure: Mit vártál, hogy majd 75 paci széttépi? :lol: :lol: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 ruddee, a géped nagyon jól alakul! az F20 kihalásán nem csodálkozom, sztem is egész jól bírta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Mit vártál, hogy majd 75 paci széttépi? :D ;) :unsure: :huh: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Mit vártál, hogy majd 75 paci széttépi? :D ;) :unsure: :huh: nem kell bántani a szottyadtakat. majd én megvédelek Anti! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Na megszólalt a nem megyek gyorsan mert az nem tesz jót az összkeréknek.. :unsure: Péntekre virítsál valamit, mert gyengusz lesz a Cali... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 nem kell bántani a szottyadtakat. majd én megvédelek Anti! :huh: :lol: :lol: Cserébe nem végezlek ki Dart'sban...családostúl... Ja amúgy megdölt a Bull Master rekord...356-ot csináltam... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Fbazsi írt nekem egy ímélt, hogy "ezt a felnit feltétlenül mutassam meg az asszonkának!!!" ennyi. én meg akkor mutassam végig asszonkának az Univerzum 10 a negyvenezrediken féle felnijét... :unsure: nem tudjátok mire gondolhatott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Cserébe nem végezlek ki Dart'sban...családostúl... Ja amúgy megdölt a Bull Master rekord...356-ot csináltam... :unsure: Bulmasztif rekord dőlt meg, te szerencsétlen, 1 perc 40 alatt futottál 800 métert, amikor üldözött egy kölyök bulmasztif. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Fbazsi írt nekem egy ímélt, hogy "ezt a felnit feltétlenül mutassam meg az asszonkának!!!" ennyi. én meg akkor mutassam végig asszonkának az Univerzum 10 a negyvenezrediken féle felnijét... :unsure: nem tudjátok mire gondolhatott? nah az IT expert ezek szerint küldött egy üres levelet :huh: :lol: linkelt vagy 5-6 oldalal korábban vmi fekete felnit, valszeg arra gondolt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 ja, asszonka üzeni, hogy szerencsés kimenetelű győzelmed, és siralmas ön csúcsjavításod, csakis annak köszönhető, hogy mi pihenő napot kaptunk, és nem kellett ott lennünk! :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Valószínű... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 nah az IT expert ezek szerint küldött egy üres levelet :unsure: :huh: linkelt vagy 5-6 oldalal korábban vmi fekete felnit, valszeg arra gondolt :lol: köszi májne klájne legó ninja! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 ja, asszonka üzeni, hogy szerencsés kimenetelű győzelmed, és siralmas ön csúcsjavításod, csakis annak köszönhető, hogy mi pihenő napot kaptunk, és nem kellett ott lennünk! :huh: :lol: :lol: De ez nem az én szerencsém... Ez a Ti szerencsétek... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Na megszólalt a nem megyek gyorsan mert az nem tesz jót az összkeréknek.. :unsure: Péntekre virítsál valamit, mert gyengusz lesz a Cali... :huh: Nem a gyorsaság nem tesz neki jót és nem is a szar út, hanem a szar uton az eltolás... Pff... Majd kiveszem az izzókészletet, aztán rohanhatsz az EDS-hez hogy virrítsanak még plusz 100 pacit a tiedbe, hogy legalább a Lurdynál utolérj... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts