Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 hogy lehet képet beilleszteni?? csak linkkel? Igen, én is most töltöm fel a képeimet. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ruddee Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 hogy lehet képet beilleszteni?? csak linkkel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ruddee Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Ez szerintem az egyik legszebb CQP: :unsure: Ez meg egy másik, de ugyanolyanok, mert egyanaz a két ember csinálta. http://kepfeltoltes.hu/070212/IMG_0585_www...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 ÁÁÁÁÁ összenyálaztam a billentyűzetet............... :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ruddee Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 ezek a képek most kicsinyítve vannak ugye??? át tudnád küldeni nekem azokat nagyban, amin jól látszik a turbó és a beépítési részletek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 ÁÁÁÁÁ összenyálaztam a billentyűzetet............... :unsure: :huh: :lol: Erröl a vérnarancs színüröl van vagy 10 képem, de a motorról több nincs. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 ezek a képek most kicsinyítve vannak ugye??? át tudnád küldeni nekem azokat nagyban, amin jól látszik a turbó és a beépítési részletek? Kattints rá a képek fölötti fekete mezöre, akkor kinyitja öket teljes méretre és el tudod menteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Erröl a vérnarancs színüröl van vagy 10 képem, de a motorról több nincs. :huh: vmi "türhető" e kadettot nem örökítettél esetleg meg? azt örömmel elfogadnám eccer ha lesz időd....... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 C Kadett Coupet keresek! :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 vmi "türhető" e kadettot nem örökítettél esetleg meg? azt örömmel elfogadnám eccer ha lesz időd....... :unsure: Ott csak C Kadettok voltak, mert az egy C Kadett tali volt. A parkolóban volt még pár szép kocsi, de egy szép E Kadett se. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ruddee Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 a gyári leömlőre melyiket lehet még rátenni?? Mert ahogy elnézem a képeket, itt pont ellenkezően áll a nyomó oldal... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Pár autó a parkolóból: Anti, itt vannak a kétajtós tesók: :unsure: http://kepfeltoltes.hu/070212/IMG_0539_www...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
ruddee Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 itt nekem pont fordítva van... és beleér a motortartóbakba... nem tud valaki olyan bakot, ami kb 2-3 cm magas lenne (nekem most ami van az 6.5) és elbírná a terhelést??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ruddee Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Ha a fék miatt nem fér el a turbó, akkor azt így szokták megoldani: http://img397.imageshack.us/img397/6407/pict01679zt.jpg ez a kép megvan nagyban?? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Demó! A Jagermaister-es kollekcióról nincsenek fotóid véletlenül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 http://ruddee4.uw.hu/turbo1.jpg itt nekem pont fordítva van... és beleér a motortartóbakba... nem tud valaki olyan bakot, ami kb 2-3 cm magas lenne (nekem most ami van az 6.5) és elbírná a terhelést??? Nem tudsz építeni egy motortartót? Nekem is csak 2.0 16V B Omegáé van, de szerintem az se lenne neked jó. Vagy tényleg építeni egy leömlöt, hogy minden passzoljon. Érdekes dolog ez a hátsókerekes átépítés, mi is fogunk még szívni eleget, mire berakjuk a Mantába a C30SE-t. :unsure: Hátsóhidakat és váltókat mar gyüjtöd? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 ez a kép megvan nagyban?? :unsure: Nincs, ezt csak találtam, de nem én csináltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ruddee Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 a tető is frankón összejött. f astra tető, mert a régi tolótetővel csak kinlódtam... most nagy üveg lesz. :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Demó! A Jagermaister-es kollekcióról nincsenek fotóid véletlenül? Dehogynincs. :huh: Eléggé lenyügözött ez a látvány a szélesítéssel és a 3000 V6-al. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ruddee Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Nem tudsz építeni egy motortartót? Nekem is csak 2.0 16V B Omegáé van, de szerintem az se lenne neked jó. Vagy tényleg építeni egy leömlöt, hogy minden passzoljon. Érdekes dolog ez a hátsókerekes átépítés, mi is fogunk még szívni eleget, mire berakjuk a Mantába a C30SE-t. :unsure: Hátsóhidakat és váltókat mar gyüjtöd? :lol: jaja gyűjtöm... már van 2 hátsó hidam tarcsiba... :lol: lehet, hogy csinálni fogok tartóbakot. 2 lemez csavarral + ami kell és kiöntetem gumival. a tartót meg már sikerült szerezni, az is 1.8 ohc manta motortartó bak (a gumi és a blokk közötti) és jó is lenne,csak maga így a dolog... de fom magam és hegesztek újat és kész... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ruddee Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 hol tudom beállítani, hogy a friss kommentek kerüljenek előre,?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Dehogynincs. :huh: Eléggé lenyügözött ez a látvány a szélesítéssel és a 3000 V6-al. :unsure: Gyorsan ide vele! Léci léci! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Gyorsan ide vele! Léci léci! :unsure: Oké, mindjárt feltöltöm valahová. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 hol tudom beállítani, hogy a friss kommentek kerüljenek előre,?? Itt szerintem sehol. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts