Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 A másik meg az, hogy a c20ne vagy xe pedig magas, de azon még könnyeb lenne alakítani, mint az omegáén. Ja, csak, hogy képbe legyetek, c20let projekt van folyamatba a kadettba, d eszopás az egész... a turbó sem fér el. :unsure:((( kell bele egy másikat nézni, meg egy egyedi leömlőt Hallottuk, hogy megvan már a moci. :huh: Sok sikert hozzá. Ki csinálja? Az XE-nek egyébként nem csak alukartere volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 papucs. Pár betű elveszett, vagy odébb került. Ez csak az internet ördöge lehetett... De javítok, ahogy Te az aláríásokat szoktad... :huh: :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ruddee Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Dyninek, vagy Demónak lehet hogy van... :unsure: őket hol tudom elérni? Tudtok mondani telefonszámot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Az a baj azzal, hogy azokna elől van a teknő és nekem pedig hátul kellene, hogy legyen... omegáé van, de sajnos nem fér el... Akkor marad az a verzió, hogy C18NZ, vagy C20NE kartert átfaragni? Olyanom van még, de nem hiszem, hogy olyan jó állapotban lenne. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 őket hol tudom elérni? Tudtok mondani telefonszámot? Én itt vagyok. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ruddee Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Hallottuk, hogy megvan már a moci. :unsure: Sok sikert hozzá. Ki csinálja? Az XE-nek egyébként nem csak alukartere volt? passzolom a kérdést, nekem is alu van... de a lemeznek hamarabb álnék neki, mint az alunak.. de ha berágok, akkor azt vágom szét és hegesztetem össze... én rakom be a motort. már bent is van, csak necces a gépháztető, mert 1-2 centit lejjebb kell vinnem a motort, hogy lecsukódjon. és ehhez kell az alját is alakítani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 passzolom a kérdést, nekem is alu van... de a lemeznek hamarabb álnék neki, mint az alunak.. de ha berágok, akkor azt vágom szét és hegesztetem össze... én rakom be a motort. már bent is van, csak necces a gépháztető, mert 1-2 centit lejjebb kell vinnem a motort, hogy lecsukódjon. és ehhez kell az alját is alakítani Turbóra mit néztél a gyári helyett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Az XE-nek egyébként nem csak alukartere volt? Hát, én eddig még csak olyant láttam, de állítólag van lemezkarterrel szerelt XE is. Bár szerintem azt csak cserélték C20NE-ére. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ruddee Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Én itt vagyok. :unsure: sorry. de még ismerkedek az oldallal... szégyellem is magam, mint "nagy" opelos, keveset vagyok itt, de sajnos ennyire futja az időmből... tehát akkor neked van c20ne -d? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Ha a fék miatt nem fér el a turbó, akkor azt így szokták megoldani: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ruddee Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Turbóra mit néztél a gyári helyett? az jó kérdés... holnap jön 2 haverom, akik kicsit jobban otthon vannak a turbóban és segítenek ha tudnak... lenne esetleg valami ötleted?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 az jó kérdés... holnap jön 2 haverom, akik kicsit jobban otthon vannak a turbóban és segítenek ha tudnak... lenne esetleg valami ötleted?? Nemtudom, de a K16 nem túl nagy, szerintem ennél csak nagyobbak lesznek. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 sorry. de még ismerkedek az oldallal... szégyellem is magam, mint "nagy" opelos, keveset vagyok itt, de sajnos ennyire futja az időmből... tehát akkor neked van c20ne -d? Egy C18NE karterem van, de azt nem tudom, hogy milyen állapotban van. Már régen nem néztem. Szerintem kicsit lehet, hogy össze van verve. C20XE és LET kartert beszámítok. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Ha a fék miatt nem fér el a turbó, akkor azt így szokták megoldani: http://img397.imageshack.us/img397/6407/pict01679zt.jpg Ez nem lett túl ronda... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ruddee Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Ha a fék miatt nem fér el a turbó, akkor azt így szokták megoldani: jó ez a kép! ezen is csak azt látom, hogy a gyári leömlőt hagyták meg és (szerintem) a nyomóoldal más... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Nemtudom, de a K16 nem túl nagy, szerintem ennél csak nagyobbak lesznek. :unsure: A legjobb, ha építetsz egy leömlöt és akkor oda rakod a turbót, ahol hely van. És olyant is, amilyen kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ruddee Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 jó ez a kép! ezen is csak azt látom, hogy a gyári leömlőt hagyták meg és (szerintem) a nyomóoldal más... nincs még véletlenül 1-2 ilyen kép?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 jó ez a kép! ezen is csak azt látom, hogy a gyári leömlőt hagyták meg és (szerintem) a nyomóoldal más... A kupak pl. majdnem biztos, hogy a másik irányban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Ez nem lett túl ronda... :unsure: Erröl van több képem is, láttam élöben a Kaiserslauterni C Kadett talin. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 nincs még véletlenül 1-2 ilyen kép?? keresem öket, pár perc... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Erröl van több képem is, láttam élöben a Kaiserslauterni C Kadett talin. :huh: Szerintem jöhet egy pár, ha már ilyen szép LETt... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ruddee Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Egy C18NE karterem van, de azt nem tudom, hogy milyen állapotban van. Már régen nem néztem. Szerintem kicsit lehet, hogy össze van verve. C20XE és LET kartert beszámítok. :huh: ha nem találok mást, akkor az lehet, hogy kellene... az enyémet már sajnos odaígértem az egyik barátomnak, mert f astrával versenyzik és... :unsure: jó ha van 1 tartalékba ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ruddee Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 A kupak pl. majdnem biztos, hogy a másik irányban van. melyik kupak is?? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 Tom! Te húzzál, és vontasd haza a Lalit... :lol: lefogazott a 3-as... :unsure: mint nekem... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ruddee Elküldve Február12, 2007 Megoszt Elküldve Február12, 2007 hogy lehet képet beilleszteni?? csak linkkel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts