Lacee Elküldve Február9, 2007 Elküldve Február9, 2007 Hejhó! Mai kvíz kérdésünk: Mi van a képen? (amugy a vezető ülésem mellett van kb.) gsi valami
FBalazs Elküldve Február9, 2007 Elküldve Február9, 2007 övfeszítő, meg a kipörgésgátló vezérlője :unsure: asszem konkrétan melyikre gondolsz?
FBalazs Elküldve Február9, 2007 Elküldve Február9, 2007 Hát, ha továbbra is ilyen lesz a költségvetés mint most, ... Jah, erről jut eszembe, a mai tenderbeadásos játékos picit sokba fájt. Ma hajnalban 3.30kor feküdtem le, és 9kor kellett leadni az anyagot. Az alábbi büntiket kb. 15 perc alatt sikerült begyűjtenem: - zöldterületen parkolás - közúti forgalom veszélyeztetése - első rendszám nincs (ez 2x - mert ugye a matrica elveszett) - biztonsági öv nincs - záróvonal/szembeforgalom kb. ennyit jegyeztem meg, mert kurvára nem érdekeltek sem a közterületesek, sem a rendőrők, mellesleg még nem vettem be a reggeli KVt, így hajnalban "szelektívek" az érzékelő képességeim... ps. Tisztában vagyok vele, hogy volt egy-két szabály, amit nem tartottam be. De az nagyobb köcsögség, hogy kijön a rendőr (3 példány), leparkol a kocsimmal szemben 20 méterrel (világítás, járó motor), kihívja a közterületeseket, majd versenyeznek, hogy melyik mit tud alkotni...
opel16v Elküldve Február9, 2007 Elküldve Február9, 2007 Mi van a képen? gsi valami Kipörgésgátló/abs vezérlője, én is úgy tudom. Balázska! Frankón beszívtad. Nem tudod elintézni okosban az ismerősökkel?
FBalazs Elküldve Február10, 2007 Elküldve Február10, 2007 nem lesz ebből semmi probléma. Picit felhúztam magam, hogy miután teljesen kultúráltam elbeszélgettem a közteresekkel, - már vágtam, mire megy ki a téma - jön három bunkó rendőr, aki picit sokat képzel magáról... Eleinte gondolkoztam, hogy szemből koppra melléállok, aztán megkérdezem, mif@szt akar. Aztán gondoltam jobb a békesség, meg projekt van, még dolgom volt, így inkább nagy gázzal leparkolom valahova a kocsit... :unsure: Itt borult ki a bili, amikor sétáltam vissza, a köcsög letekret ablakból magyarázott vmit, én meg visszakérdeztem, hogy "nem látod, hogy parkol a kocsi? #bííp#" Ilyen gyorsan rendőrt kimászni kocsiból még nem láttam... Elsorolta, miket szegtem meg, aztán megkérdezte, mi volt a közteresekkel... Én meg, hogy most épp kordonra gyűjtenek, vagy benzinre az 1.4 Supersport Skodába... Persze, nyomozáshoz ész kell, azt a tanultakra bízzák...
Albert Elküldve Február10, 2007 Elküldve Február10, 2007 Balázska magaddal b@szol ki ha beugatsz a kékgyökereknek. Tudjuk sz*rtsem érnek, de ne az legyen a cél hogy megmondd nekik hanem hogy minél kevésbé húzzanak le. Király volt a maeste, főleg a Váci út része...
uhuhu Elküldve Február10, 2007 Elküldve Február10, 2007 mint többen észrevettétek, tegnap este se értem oda.... :huh: vendégek voltak nálunk, és 11 kor mentek el, akkor meg már nem volt kedvem menni sehova... majd a jövőhéten. vagy azután, vagy mottómén... :unsure:
Lanti Elküldve Február10, 2007 Elküldve Február10, 2007 ba.....sz..baa de keveset aludtam! :unsure: :huh: Jó reggelt emberek!
gsi.tamás Elküldve Február10, 2007 Elküldve Február10, 2007 Hejhó! Mai kvíz kérdésünk: Mi van a képen? (amugy a vezető ülésem mellett van kb.) gsi valami Az ülésen a Priotechnikai övfeszítő (fekete cső sárga matrinya) a küszöb melett közvetlen az ETC vezérlője (kipörgésgátló). Jó kis este volt 2x elvertem a nagy C20XE-ket rajtból 3. elejéig. Utána már nem is nyomtam, mert minek!? :unsure: Meg fogom chippelem! :huh: Ja és végre egyszer nem az István ment mindíg elöl. Igazad van! Nem kell mindíg gányolni néha kímélni is kell az autót. :lol:
Lacee Elküldve Február10, 2007 Elküldve Február10, 2007 A patrony a sárga a maradék ezekszerint a TC/ABS....okés köfönöm hogy tudásomat bővítitek :unsure:
coupe Elküldve Február10, 2007 Elküldve Február10, 2007 Jó kis este volt 2x elvertem a nagy C20XE-ket rajtból 3. elejéig. Utána már nem is nyomtam, mert minek!? :unsure: Meg fogom chippelem! :huh: Ja és végre egyszer nem az istván ment mindíg elöl. Igazad van! Nem kell mindíg gányolni néha kímélni is kell az autót. :lol: Csak is azért sikerült "2x elverni a nagy C20XE-ket rajtból" :lol:
Tom Elküldve Február10, 2007 Elküldve Február10, 2007 Csak is azért sikerült "2x elverni a nagy C20XE-ket rajtból" :lol: A nagyágyúk hátul maradtak és valami komoly ellenfélre vártak... :unsure: :huh:
Atommanó Elküldve Február10, 2007 Elküldve Február10, 2007 A nagyágyúk hátul maradtak és valami komoly ellenfélre vártak... :lol: :lol: Hát erre most mit mondjak... :unsure: Ja és jóóóreggelt emberek... :huh:
Lacee Elküldve Február10, 2007 Elküldve Február10, 2007 biztos forrásból tudom hogy senki nem találkozott ilyen problémával még akinek GSI-je van ezért érdeklődöm: sokat fogyaszt az autóm a compu szerint :unsure: !!! :lol: :huh: alias 13.2 körül városban, nyomon vagyok az ügyben h vajon a compu a bibis e , telitankoltam egy hete a gépet ha elautozok 100-200km-et akko majd visszatőtök rá de addig is érdekelne hogy mik a javallatok. Hőjeleadót, hőgombákat, cseréltünk már.A gyertyáim tűrhető állapotban vannak.A kipuffom nem ereszt nem lukas mondhatni kiváló állapotban van.Comp diagnosztika nem mutatott hibát(abs jeladót meg fékvastagságot csak de ez nem hinném h idevág) Nos? Micsináljon Lacus? Köszi előre is!
warwolf Elküldve Február10, 2007 Elküldve Február10, 2007 Nos? Micsináljon Lacus? Köszi előre is! Essen kétségbe, mint Redi! :unsure: Amúgy sztem érdemes lenne kiméretni a lambdát is, mert az is okozhat magas fogyit.Kérdés, hogy tényleg magas-e........
Demó Elküldve Február10, 2007 Elküldve Február10, 2007 Essen kétségbe, mint Redi! :unsure: Amúgy sztem érdemes lenne kiméretni a lambdát is, mert az is okozhat magas fogyit.Kérdés, hogy tényleg magas-e........ Ez az, elöbb tudni kellene, hogy csak a BC mér sokat, vagy tényleg ennyi a fogyasztás.
gsi.tamás Elküldve Február10, 2007 Elküldve Február10, 2007 A nagyágyúk hátul maradtak és valami komoly ellenfélre vártak... :huh: :lol: Aham! Vagy épp a Hungária aszfaltja tönkre teszi a 4x4-et! :unsure:
redline Elküldve Február10, 2007 Elküldve Február10, 2007 Essen kétségbe, mint Redi! :unsure: Tévedés, én a legkevésbé sem vagyok kétségbe esve :huh: Ahhoz már tul kevés dolog érdekel a világon, hogy kétsége essek bármitől is :lol:
Lacee Elküldve Február10, 2007 Elküldve Február10, 2007 okidoki, persze, nem veszek semmit míg nem derült ki a tényleges zabálás csak sajna van egy olyan érzésem hogy jót mutat... Amúgy csacsogtunk Redivel erről említette is h Ő miket cserélt már... Üdv, Köfi!
Atommanó Elküldve Február10, 2007 Elküldve Február10, 2007 Ha valóban sok a fogyid...akkor az lehet lambda mint már mondták...vagy légtömegmérő... :unsure:
Lacee Elküldve Február10, 2007 Elküldve Február10, 2007 Ó igen... ugye elméletileg ezek az "olcsó" dolgok közé tartoznak... Jah és még egy apróság...azt hogy milyen ablaktörlő moci kell nekem azt megtudom valahogy állapítani anélkül hogy szét szedném a hátulját a gépnek? mert állítólag több fajta létezik GSI astrához is...csak ma este kapnék bontottat és nemtudom mi alapján válasszak majd... Köszönöm!
Gelko Elküldve Február10, 2007 Elküldve Február10, 2007 Redi mi ez a dolgozó lány nagy honda jelvény ? :unsure:
Demó Elküldve Február10, 2007 Elküldve Február10, 2007 Redi mi ez a dolgozó lány nagy honda jelvény ? :lol: Mi van itt, tényleg erösen hígul a GSI-s csapat... :huh: :unsure: :lol:
FBalazs Elküldve Február10, 2007 Elküldve Február10, 2007 nekem is b@ssza a szemem ... de legalább nem Buzuki :unsure:
Laci4 Elküldve Február10, 2007 Elküldve Február10, 2007 Ma hazafelé nagyon-nagyon jó volt. Végre megtörtént az, amiért a Calit újítottam. :lol: Egy sokkal-sokkal jobb autó lenézett és teljesen mást várt. Amit viszont kapott azt már nem tudta behozni a bő 200 méter alatt. Nagyon jó érzés volt. :unsure: Összkereket mindenkinek. :D ;) Valahogy együtt tudok érezni vele :lol: Annyi különbséggel, hogy én nem néztem le a tied.. tudtam, hogy nagyon el fogsz menni(sziget) de hogy ennyire.. szinte 0 tapadásom volt.. te meg.... :huh: :lol:
Recommended Posts