Atommanó Elküldve Február8, 2007 Elküldve Február8, 2007 És jó az oldaltartása főzés közben? :unsure: :huh:
redline Elküldve Február8, 2007 Elküldve Február8, 2007 vigyázok rá.....reggelizni a szakadt gsi ülésben szoktam :unsure:
Tom Elküldve Február8, 2007 Elküldve Február8, 2007 vigyázok rá.....reggelizni a szakadt gsi ülésben szoktam :huh: Meg tüzet rakni is, nem? :unsure:
redline Elküldve Február8, 2007 Elküldve Február8, 2007 nem az a gsitomi és a társaság másik "oszlopos" tagjánka a coupenak a feladata
Tom Elküldve Február8, 2007 Elküldve Február8, 2007 nem az a gsitomi és a társaság másik "oszlopos" tagjánka a coupenak a feladata Hát ha hagyod... :huh: :unsure:
Demó Elküldve Február8, 2007 Elküldve Február8, 2007 Redi, megvan mindkét gyári sín is hozzá? Milyen messze vannak egymástól a felfogatási pontok?
redline Elküldve Február8, 2007 Elküldve Február8, 2007 Redi, megvan mindkét gyári sín is hozzá? Milyen messze vannak egymástól a felfogatási pontok? Persze, hogy megvan a sin. Persze, hogy fogalmam sincs milyen messze vannak a felfogatási pontok :unsure: De megmérem este.
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Elküldve Február8, 2007 Demo! Néhány infó a slicket illetően... Ezzel a mérettel ment a Karmann 0.9g-t kb, de hát az ugye hátsókerekes... Ave, az utóbbi 2.5 évben ezt használta... Viszont, nem ajánlották kifejezetten...legalább is ebben a méretben, mert ez puha oldalfalú gumi...és ez a méret túl peres hozzá...
Demó Elküldve Február8, 2007 Elküldve Február8, 2007 Persze, hogy megvan a sin. Persze, hogy fogalmam sincs milyen messze vannak a felfogatási pontok :unsure: De megmérem este. Így néz ki? Ez a távolság kellene.
Demó Elküldve Február8, 2007 Elküldve Február8, 2007 Demo! Néhány infó a slicket illetően... Ezzel a mérettel ment a Karmann 0.9g-t kb, de hát az ugye hátsókerekes... Ave, az utóbbi 2.5 évben ezt használta... Viszont, nem ajánlották kifejezetten...legalább is ebben a méretben, mert ez puha oldalfalú gumi...és ez a méret túl peres hozzá... Olvastam a Timeslipen, de köszi! :huh: Azt nem írták még, hogy mit ajánlanak? Csak mert a bordó turbó Corsás srác erre esköszik. Mondjuk az én teljesítményemhez egy síma slick is elég lenne... :unsure:
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Elküldve Február8, 2007 Hát nem azt mondták, hogy szar...csak hogy ez nem a legjobb méret... :unsure: Mondták még anno, hogy nem rossz a Matador sem, meg a BF Goodrich Drag Slick sem...Gézáék BF-el mentek tavaly, első versenyre megakpom tőle, egy próbára...ha bejön én azt fogok venni... :huh:
Demó Elküldve Február8, 2007 Elküldve Február8, 2007 Hát nem azt mondták, hogy szar...csak hogy ez nem a legjobb méret... :unsure: Mondták még anno, hogy nem rossz a Matador sem, meg a BF Goodrich Drag Slick sem...Gézáék BF-el mentek tavaly, első versenyre megakpom tőle, egy próbára...ha bejön én azt fogok venni... :huh: Árakat tudsz mondani? Úgy kb....
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Elküldve Február8, 2007 Matador 43-46 között megy / db, olyan méretekben ami jó lehet nekünk... BF egy kicsit drágább, de pontos árat még nem leltem... :unsure:
redline Elküldve Február8, 2007 Elküldve Február8, 2007 és ezekkel átlag mennyit mennek? kibirnak 1 full idényt?
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Elküldve Február8, 2007 Kibírják... mondjuk épp hogy... :unsure: Meg egy év után az élmenők úgy is eladják...mert már nem marad olyan jó minőségű... A Slicknél meg van, hogy hány felmelegedést lehűlést bír ki kb...mert utána már változik az összetétel...és nem marad olyan jó... Meg ne felejtsük el, hogy ők nem mennek versenyenként 10-15X csak annyiszor, hogy épp bejussanak... Bye futam esetén meg nem mennek durva időket, csak végiggurulnak...és ha esélytelenek, akkor sem szoktak próbálkozni...csak mennek egy lazát...
Demó Elküldve Február8, 2007 Elküldve Február8, 2007 Kibírják... mondjuk épp hogy... :unsure: Meg egy év után az élmenők úgy is eladják...mert már nem marad olyan jó minőségű... A Slicknél meg van, hogy hány felmelegedést lehűlést bír ki kb...mert utána már változik az összetétel...és nem marad olyan jó... Meg ne felejtsük el, hogy ők nem mennek versenyenként 10-15X csak annyiszor, hogy épp bejussanak... Bye futam esetén meg nem mennek durva időket, csak végiggurulnak...és ha esélytelenek, akkor sem szoktak próbálkozni...csak mennek egy lazát... Mondjuk ez a felmelegítés dolog szerintem a gyorsulásokra nem annyira jellemzö, mert körversenyen sokkal melegebbek lesznek a gumik.
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Elküldve Február8, 2007 De itt a problémát a többszöri felmelegítés, illetve visszahűtés okozza...a puha keverékeknél...a pályagumik nem ilyen puhák...ott nem akkora gond...
Demó Elküldve Február8, 2007 Elküldve Február8, 2007 Azt még nem egészen értem, hogy ha 1-ben indulok és kikapar, akkor csak az egyik oldalon kapar ki, de ha 2-ben, akkor már mindkét oldalon.... Ha 70-80 körül kapar, akkor két vastag csíkot húz az aszfaltra. :unsure: Redi, legalább így néz ki a sín felfogatása?
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Elküldve Február8, 2007 Azt még nem egészen értem, hogy ha 1-ben indulok és kikapar, akkor csak az egyik oldalon kapar ki, de ha 2-ben, akkor már mindkét oldalon.... Ha 70-80 körül kapar, akkor két vastag csíkot húz az aszfaltra. :unsure: Ez azért van, mert egy darabig bírja difi...na most 1-esben akkora erő hat rá, hogy nem...kettesben már ez az erő kisebb, és mivel egy pillanatra váltásnál mexűnik a túlpörgés...így már nem hat rá akkora erő...nem tudom, hogy ez így érthető volt e... :lol: :huh:
redline Elküldve Február8, 2007 Elküldve Február8, 2007 Redi, legalább így néz ki a sín felfogatása? Este dobok képet, meg méreteket
Demó Elküldve Február8, 2007 Elküldve Február8, 2007 Ez azért van, mert egy darabig bírja difi...na most 1-esben akkora erő hat rá, hogy nem...kettesben már ez az erő kisebb, és mivel egy pillanatra váltásnál mexűnik a túlpörgés...így már nem hat rá akkora erő...nem tudom, hogy ez így érthető volt e... :huh: :unsure: De ezt akkor is csinálja, ha állásból 2-ben pörgetem... :lol: És ezt akár 10-20 méteren keresztül, vagy amíg el nem éri a kocsi a kerekek sebességét. :lol:
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Elküldve Február8, 2007 De ezt akkor is csinálja, ha állásból 2-ben pörgetem... :unsure: És ezt akár 10-20 méteren keresztül, vagy amíg el nem éri a kocsi a kerekek sebességét. :huh: Akkóóóó szar az egész...dobd ki...vagy add el...de még most szabdulj meg tőle, míg nincs nagyobb bajod vele... :lol:
Tom Elküldve Február8, 2007 Elküldve Február8, 2007 Akkóóóó szar az egész...dobd ki...vagy add el...de még most szabdulj meg tőle, míg nincs nagyobb bajod vele... :huh: A megoldás az összkerék hajtás... :unsure: :lol: :lol: :lol:
Demó Elküldve Február8, 2007 Elküldve Február8, 2007 Akkóóóó szar az egész...dobd ki...vagy add el...de még most szabdulj meg tőle, míg nincs nagyobb bajod vele... :lol: Oké! Már úgyis megvan a 3,94-es váltóm. :unsure: Csak azt nem értem, hogy ha mindig azt a kereket hajtja, amelyiket könnyebb, ammor miért tekeri 2-ben mindkettöt. (Mondjuk attól függetlenül úgy is szarul indul) :huh: :lol: Anti, nem kell sperr, heggesztett difi rulez! :lol: :D ;)
Recommended Posts