Tom Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 No no emmá rasszizmus! :lol: Kőműves Calibrás vagyok, mit vársz tőlem. :lol: Majd moderálnak, ha akarnak. :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Mi lett volna az összkerekes terv? :unsure: Úgy mondanám, hogy a turbó, meg a 6-gang fix volt... A Diesel Power meg a tesztek alapján "beesett". (összkerékben nem gondolkoztam, csak fikázni akartam az aláírásodat - ha már én nem írtam be) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Balázs kijöhetnél holnap in da Lurdy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Megyek, offolom picit Carstyling fórumon a "8ezerbő SALt vagy MNCt vegyek, hogyminőségizenémlegyen" társaságot :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Balázs kijöhetnél holnap in da Lurdy. Írta hogy jön, remélem lesz zenei bemutató is. Majd max. felmegyünk. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Balázs kijöhetnél holnap in da Lurdy. Másik topicban írtam, hogy megyek, viszont light program lesz. Tender leadásom van pénteken 9kor Zalaegerszegen, így 20.00kor elindulok, hazamegyek, aztán alszom egy jót :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Jó csak beszéljük meg Sinsheim-et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 remélem lesz zenei bemutató is Sokra még mindig ne számíts... Majd annak is eljön az ideje. Főképp SQ beállítások voltak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Jó csak beszéljük meg Sinsheim-et. Csak nem mentek Sinsheimba a Technikmuseum-ba? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Car&Sound kiállítás lesz de ott van melette az is! Lehet meg kéne nézni tavaj kimaradt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Ha marad időnk, minden lehet :unsure: The international Kick Off 2007 Ez szinte mindent elmond. További infókat csak márciusra ígértek... Amúgy haverok, buli, .... (nyálcsorgatás)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Vagy esetleg ez is elmond róla valamit! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 http://www.liqui-moly.hu/termekkep/limo1391.jpg Én meg erre pályázok... :unsure: Itt írnak róla... Nekem is ilyen volt benne előzőleg.. jóóó drága olaj.. (nekem 4e/liter volt .. életem eddigi legdrágább olaja) Én most úgy gondoltam ez már túl jó az enyémbe.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Hujjujjjj Gabi morcos lesz Háááá meta bond :huh: ui: elkéstem.. már lelőték a poént :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 HI! My name is Bond....Meta Bond... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Ha minden jól megy kapok délutánra kapcsolható "összkereket", kapcsolható ventit és rejtett indítgatást. :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Mire nem jó egy ex sógor... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Aki olcsón jó minőséget akar kapni, úgyis engem talál meg... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Aki olcsón jó minőséget akar kapni, úgyis engem talál meg... :lol: Gabi eltévesztetted az oldalt, ez nem a lovebox.hu... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Gabi eltévesztetted az oldalt, ez nem a lovebox.hu... :unsure: :lol: Szerintem nem én tévesztettem el... :lol: De örülök hogy jó minőségűnek titulálsz, viszont nyomatékosítom, hogy a lányokat szeretem még mindig. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 húzzatok ki a sz@rból és vegyétek meg az ülést (lécci) -> hirdetés :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Tudod Redi...nem számít a pénz... :huh: 50-et adok érte... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 Elcserélhetjük a Senátorra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 És akkor mibe raknám az ülést... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február8, 2007 Megoszt Elküldve Február8, 2007 És akkor mibe raknám az ülést... :unsure: rakhatod a konyhába (nekem is ottvan) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts