gsi.tamás Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Anti! Perem ide perem oda azért ez szerintem rohadt jól néz ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Itt van hozzá egy motor tér: http://www.tuning-stereo.hu/talalkozok/alb...06/DSC08173.jpg Elegánsan megoldották a kiegyenlítőt! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Itt van hozzá egy motor tér: http://www.tuning-stereo.hu/talalkozok/alb...06/DSC08173.jpg nadon céép.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Itt a lehetőség csak a pénzt kell hozzá összedobni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Itt meg egy gyengusz Supra... :unsure: mondjuk a 4 baros töltőnyomás nem semmi... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Itt a lehetőség csak a pénzt kell hozzá összedobni :unsure: Mondjuk én ezt a Mr Dyno eszközt hivatalosan újban számlával, tokkal vonóval 33 ezerért láttam :huh:... persze nem 1000% biztos, de így rémlik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 István, én beszállok... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 A Németeknél erös LET-be mindenki a Castrol 10w60-as gyári BMW olajat ajánlja, amit az M3-akba szoktak tenni. Most nem jut eszembe a neve. :unsure: ha valaki meg nem mondta volna Castrol TWS nek hivjak .. M5, M3, Z8 as Bmw gyari olaja nekem jelenleg ez van benne e fullos ára olyan 4500ft /Liter Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Mondjuk én ezt a Mr Dyno eszközt hivatalosan újban számlával, tokkal vonóval 33 ezerért láttam :unsure:... persze nem 1000% biztos, de így rémlik. Csakhogy befejezték a gyártását,és nem lehet már kapni sehol. Katttttttttttt Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 István, én beszállok... :huh: Még legalább két ember kellene :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Ja ők összedobnak 20-20-at mi meg használjuk... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Ja ők összedobnak 20-20-at mi meg használjuk... :huh: :lol: :lol: :lol: :D Meg most néztem az ember szolnokon lakik :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Hát az ötödik meg felhozhatja...jutalmul hazafele mérhet párszor... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Hát az ötödik meg felhozhatja...jutalmul hazafele mérhet párszor... :unsure: Akkor elméletben már kitaláltuk,már csak kivitelezni kellene :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Na még 3 ember??? A feladat adott... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Na még 3 ember??? A feladat adott... :huh: :lol: Hol maradnak az önként jelentkezök? :lol: Nem értem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Na még 3 ember??? A feladat adott... :unsure: :lol: én lennék de most per pill kicsit kiköltekeztem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Hol maradnak az önként jelentkezök? :huh: Nem értem... :unsure: Nekem meg már le lett mérve! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Nekünk is...de jó dolog az nézni, ha történik valami változtatás...mit is hoz... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Jól megszívattak most a teszkóban. Elmentem a gsivel, kellett venni ezt-azt. Jé! Áll egy gsi a parkolóban, egész jól mutatott, gondoltam beállok mellé, 2 gsi jobban mutat, mint 1. Hely volt sok, hát hagytam a két autó közt 1 m távolságot, legyen hely kibeszállni. Mikorra visszaérek, dagadt kalapos tzigó, dagadt fejkötős felesége bugaszoknyában, és 5! gyerek visított a másik kocsi körül, hájálálá, stb. Mikorra odaértem, már beültek, beindították a motort - indításkor önindító bennmaradós kerregés, kifújós repedtfazék kipufogóhang, kitolatás, és elhúztak. Mikorra én végeztem a kocsiba pakolásssal, még mindig hallottam távolról a kocsi hangját az éjszakában. Úgy látszik ilyen szériám van, múltkor a calibrás, most ezek..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Most ezt csak én nem értem, hogy miért szivattak meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Turbó, összkerék, 6os váltó... Mivé lettem... Ezen én is elgondolkoztam anno... azzal a különbséggel, hogy összkerék helyett Diesel power :unsure: Háát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Ezen én is elgondolkoztam anno... azzal a különbséggel, hogy összkerék helyett Diesel power :huh: Háát... Mi lett volna az összkerekes terv? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 Nekünk is...de jó dolog az nézni, ha történik valami változtatás...mit is hoz... :huh: Én is beszállok, de most eléggé padlón vagyok anyagilag. Cigányoljunk az árból és akkor ok. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február7, 2007 Megoszt Elküldve Február7, 2007 No no emmá rasszizmus! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts