Atommanó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Én már a megüresedett kategória dobogójára vágyom... :lol: :lol: :huh: :unsure: Nem vágom... :lol:
Tom Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Szerintem sima feketében gyönyörű lett volna, de így is szép azért. A felnit meg még lehetne ragozni, de az sem csúnya. :unsure:
Tom Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 :huh: :unsure: Nem vágom... :lol: 2000ccm turbó. :lol:
Demó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Nem-nem. :unsure: Én már a megüresedett kategória dobogójára vágyom... :lol: :lol: Nana, ott vagyok még én is. :D (Na meg a Vogelsinger is) De most komolyan, az a Civic nem lehet olyan jó. Minden versenyen indul is mindig nagyon jól megy és még nem hallottam, hogy problémája lett volna... :huh: :lol:
coupe Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 A fekete kadett át lett alakítva utcára...a Géza a Sedán helyett építi a C Kadett turbót..elég húzós setuppal... Inkább a sedan mellé.Az astrával akarja kivinni a versenyekre a c kadettot....
coupe Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Nana, ott vagyok még én is. :lol: (Na meg a Vogelsinger is) De most komolyan, az a Civic nem lehet olyan jó. Minden versenyen indul is mindig nagyon jól megy és még nem hallottam, hogy problémája lett volna... :unsure: :huh: És hétköznap is használgatja,csak visszább van tekerve a turbó
Tom Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Nana, ott vagyok még én is. :lol: (Na meg a Vogelsinger is) De most komolyan, az a Civic nem lehet olyan jó. Minden versenyen indul is mindig nagyon jól megy és még nem hallottam, hogy problémája lett volna... :unsure: :lol: Szeritnem teljesen esélytelen ilyen autókkal. :huh: Ráadásul a Civic-kel jár dolgozni, ha jól tudom. Ha semmit nem fejlesztett télen, még akkor is sokkal jobb bármelyik mostani LET-nél.
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Szeritnem teljesen esélytelen ilyen autókkal. :unsure: Ráadásul a Civic-kel jár dolgozni, ha jól tudom. Ha semmit nem fejlesztett télen, még akkor is sokkal jobb bármelyik mostani LET-nél. Igen... De fejlesztett ezt azt...na azért ne feledjük, hogy tavalyi szezont pl csak két komplett mocival tudta megcsinálni...és másfél milka volt csak a moci bele... Demo, Te nem fox jobb időt menni mint én...már bocsi... :lol: de nem is baj, mert úgy is egy kategóriával lejjebről indulsz... Sanyival együtt...most valahol 700 paci közé várják a Civicet...hát kiváncsi leszek... Tom milyen gumival is képzelted a projektet??? :huh:
Demó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Szeritnem teljesen esélytelen ilyen autókkal. :unsure: Ráadásul a Civic-kel jár dolgozni, ha jól tudom. Ha semmit nem fejlesztett télen, még akkor is sokkal jobb bármelyik mostani LET-nél. Lali motorja kellene GT30-al egy A Corsába valami jó sperrel, brutál slickekkel és szerintem akár már meg is lehetne szorongatni... Közepes 11-es idök benne lennének. :huh:
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Pénz kérdése az egész...ha van sok pénzed, akkor tudsz olyan brutált építeni, hogy huhh...vagy veszel egy 1200 LE-s Suprát, aztán az egész ország kinyalhatja... :unsure:
Demó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Igen... .....Demo, Te nem fox jobb időt menni mint én...már bocsi... :unsure: de nem is baj, mert úgy is egy kategóriával lejjebről indulsz... Ezt nem is mondtam, én a megüresedett C20XE kategóriáról beszéltem... :huh:
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Együtt mész a Sanyival, meg a Turbós Civic-kel...meg van ott még pár brutál darab...neked sem hiszem, hogy esélyes a dobogó...hacsak nem ront valaki...vagy romlik el az autója... Nekem erre még kisebb az esélyem... :unsure:
coupe Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Együtt mész a Sanyival, meg a Turbós Civic-kel...meg van ott még pár brutál darab...neked sem hiszem, hogy esélyes a dobogó...hacsak nem ront valaki...vagy romlik el az autója... Nekem erre még kisebb az esélyem... :huh: Ott van még a turbós suzuki is :unsure:
Demó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Együtt mész a Sanyival, meg a Turbós Civic-kel...meg van ott még pár brutál darab...neked sem hiszem, hogy esélyes a dobogó...hacsak nem ront valaki...vagy romlik el az autója... Nekem erre még kisebb az esélyem... :huh: Tudom! Én csak azt remélem, hogy nem lesz sokkal jobb a felhozatal, mint Lacházán, vagy a Tököli zárón. :unsure:
Tom Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Tom milyen gumival is képzelted a projektet??? :huh: 195/50 15 Yoko A520? :unsure:
Tom Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 De teljesen felesleges erre a versenyre bármit is készülni, még akár lelkileg is. Csak idő és pénzkidobás. :unsure:
coupe Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 De teljesen felesleges erre a versenyre bármit is készülni, még akár lelkileg is. Csak idő és pénzkidobás. :huh: Ezt én is pont így látom.Abból a pénből egy egész éjszakát kocsizhatunk :unsure:
Demó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 195/50 15 Yoko A520? :unsure: Az 50-es nagyon kicsi lesz a Calira, mert a gyári mérete 195/60R15.
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Na az még jó... Bár nem hiszem, hogy benne fog maradni a szabályzatban, mert van pár rész ami még módosításra várat...többek közt ez is... De Norbi sem tudott jobbat menni mint 13.4 s Az meg kevés lesz... :unsure: :huh:
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Az 50-es nagyon kicsi lesz a Calira, mert a gyári mérete 195/60R15. és akkor mi van...ezt sosem vágtam, hogy ha nem váltóméretet rakok fel...akkor összedől az ég? Max nem fog jól mutatni a km/h mérő...de versenyezni tökésetes lehet...meg amúgy is ott vannak az új 17-es felnik nem? Tényleg arra milyen gumit veszel?
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Szép kis versen volt...Demo az nyugtasson meg, hogy a legjobbtól kaptál ki... :unsure:
Demó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 és akkor mi van...ezt sosem vágtam, hogy ha nem váltóméretet rakok fel...akkor összedől az ég? Max nem fog jól mutatni a km/h mérő...de versenyezni tökésetes lehet...meg amúgy is ott vannak az új 17-es felnik nem? Tényleg arra milyen gumit veszel? Jó az, csak elég kicsi. Végül is 4x4-el még jó is lehet, de elsökerekeseknél ha sokkal kisebb a gumi és erös a motor, akkor még úgyse lehet vele elindulni, mint a nagyobb gumikkal. Amikor fölraktam az XE Calira a 195/50-es Toyokat, akkor azokat is csak pörgette, pedig a gyári mérettel nam csinálta ezt. Na meg kicsit furán is nézett ki.
Demó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Szép kis versen volt...Demo az nyugtasson meg, hogy a legjobbtól kaptál ki... :unsure: Tudom, majd ha állandóan tudni fogom a 14,08 körüli idöket, mint eddig egyszer, akkor még jobb is lehet. :huh: Kell valami jó slick!
Racce Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Decent C felnik vannak rajta... elöl 7.5 hátul 9 col... :unsure: Szerintem amúgy nem csúnya... úgy ahogy van gyönyörű a Rudee Kadettja és nem semmi az a felújítás amit kapott!
Recommended Posts