Atommanó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Mond, hogy mit szeretnél, és megmondom mit tok... :unsure:
coupe Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Kadett CQP turbó!!! :unsure: Ide már nem kell sperr a kereszbe autózáshoz.Itt már meg kell gondolni hogy mekkorát rugsz oda a gáznak :huh:
Demó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Nemvalószínü, hogy ellenkeznék, ha valaki el akarna vinni egy körre egy ilyennel. :unsure: :huh: :lol:
Tom Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Ide már nem kell sperr a kereszbe autózáshoz.Itt már meg kell gondolni hogy mekkorát rugsz oda a gáznak :unsure: Hát nem egy XE, az biztos... :huh: :lol: :lol:
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Pont ma szólt a C Kadett-os Rudi, hogy megvette ő is a LET-et... :unsure:
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Hát nem egy XE, az biztos... :huh: :lol: :lol: Elég gáz lehet amúgy egy ilyennel autókázni...simán keresztbeáll bárhol bármikor... :unsure:
Gelko Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Pont ma szólt a C Kadett-os Rudi, hogy megvette ő is a LET-et... :huh: abba a kocsiba nemtom h való -e :unsure:
Tom Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Elég gáz lehet amúgy egy ilyennel autókázni...simán keresztbeáll bárhol bármikor... :lol: Jah, nehéz lenne együttélni a tudattal... :unsure: :huh:
Demó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Pont ma szólt a C Kadett-os Rudi, hogy megvette ő is a LET-et... :unsure: Gyüjti már a váltókat és a hátsóhidakat is? :huh:
Demó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 abba a kocsiba nemtom h való -e :unsure: Azok a felnik és a festés szerintem nagyon nem passzol a kocsihoz... :huh:
coupe Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Hát nem egy XE, az biztos... :lol: :lol: :lol: Vissza fogod Te még sírni :D Pont ma szólt a C Kadett-os Rudi, hogy megvette ő is a LET-et... :huh: Legalább lesz a Gézának ellenfele :unsure:
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Hát mire ezek még kész lesznek... Géza mondta is, hogy idén amíg kész nincs nem áll rajthoz...az meg azt mondta, hogy minimum 4-5 hónap még... :unsure: És állítólag Csabi sem fog versenyezni a Kadettel...de szerintem ott lesznek ők... :huh:
Tom Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Vissza fogod Te még sírni :huh: Már most visszasírom... :unsure:
Demó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Hát mire ezek még kész lesznek... Géza mondta is, hogy idén amíg kész nincs nem áll rajthoz...az meg azt mondta, hogy minimum 4-5 hónap még... :huh: És állítólag Csabi sem fog versenyezni a Kadettel...de szerintem ott lesznek ők... :lol: A végén még esélyed lesz a dobogóra? :unsure: Mondjuk a BMW-k is durvák... :lol:
Gelko Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Azok a felnik és a festés szerintem nagyon nem passzol a kocsihoz... :unsure: a lángnyelv sztem sem...de izlések és pofonok.... ATS Cup felni van rajta ?
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Hát igen ott vannak a BMW-k, meg biztos fog még egy két vadállat épülni...és én biztos vagyok benne, hogy a Csabi is meg a Géza is fog indulni...meg ott van a Laliiii, meg a Sonique is... :unsure:
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Hát igen a BMW-k szinte fixen tudják a 12.6-os időket... :unsure: :lol: :huh:
Albert Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 És állítólag Csabi sem fog versenyezni a Kadettel...de szerintem ott lesznek ők... :unsure: Mert mivelis?
coupe Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Már most visszasírom... :unsure: 2 nap után? :huh:
Tom Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 2 nap után? :unsure: Még aznap. :lol: Tényleg. :huh: Majd szerzek egy XE-t még. Meg egy GSi-t hozzá.
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Már most megy a rinya??? ...mi lesz majd ha bekexel a turbó... :unsure: :huh: Na de ilyen ne legyen... :lol:
Demó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 a lángnyelv sztem sem...de izlések és pofonok.... ATS Cup felni van rajta ? Ha jól emlékszem RH Cup felnik vannak alatta.
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Mert mivelis? A fekete kadett át lett alakítva utcára...a Géza a Sedán helyett építi a C Kadett turbót..elég húzós setuppal...
Tom Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Már most megy a rinya??? ...mi lesz majd ha bekexel a turbó... :huh: :lol: Na de ilyen ne legyen... :lol: Nem-nem. :unsure: Én már a megüresedett kategória dobogójára vágyom... :lol: :D
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Ha jól emlékszem RH Cup felnik vannak alatta. Decent C felnik vannak rajta... elöl 7.5 hátul 9 col... :unsure: Szerintem amúgy nem csúnya...
Recommended Posts