Atommanó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Én is ezt mondtam... :lol: :lol: :lol: De Tom! Neked elég kihúzni a biztit...és hopsz elsőkerekes lett... Lehet én csinálnék egy kapcsolót...és csak ha Action van akkor nyüstölném... :huh: :unsure:
opel16v Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Jah, ebben is kell egy kis mókolás az elektromos rendszerben, hogy megint kigyulladjon az ótója... :unsure: :huh:
Tom Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Én is ezt mondtam... ;) :D :lol: De Tom! Neked elég kihúzni a biztit...és hopsz elsőkerekes lett... Lehet én csinálnék egy kapcsolót...és csak ha Action van akkor nyüstölném... :lol: :unsure: Így lesz!! Csak még kell valaki akimegcsinálja. :lol: Atiék bevállalnak ilyet? Vagy az Öcsiék? Végülis ez csak egy kapcsoló... :huh:
Demó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Nem egészen...de nem kell hozzá sok motyó... Csak itt már meg is oszlanak a vélemények...elvileg okés, hogy 280 NM-ig okés...de 4 kerékre elosztva... De ott van pl az F18, ami ugye 180 NM-ig van ajánlva...(ezek azért mindenki tudja, hogy csak bitzonsági határértékek), de szerelték ezt C20xehez is...Na akkor...Meg hát nekem is bírja még... :unsure: :huh: Az F28 sokat bír, de azért 450NM fölött azok is szeretnek tönkremenni. Egyébként már több helyröl hallottam, hogy a phase 3-3,5 fölött a Calikat is vissza szokták alakítani 2WD-re, mert akkor ott már minden megadja magát. :lol:
Tom Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Az F28 sokat bír, de azért 450NM fölött azok is szeretnek tönkremenni. Egyébként már több helyröl hallottam, hogy a phase 3-3,5 fölött a Calicat is vissza szokták alakítani 2WD-re, mert akkor ott már minden megadja magát. :huh: Visszaalakítják azok magukat... :unsure:
Demó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Visszaalakítják azok magukat... :unsure: Addig oké, de a súly akkor is megmarad! :huh:
Tom Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Addig oké, de a súly akkor is megmarad! :lol: Sajnos. :unsure: 100 kilcsi legalább, szerintem... :huh:
Demó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Úgy látom, hogy szimering is kell: Ez nagyon hasonlít azza, ami az F20-on is van... :unsure:
Demó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Sajnos. :unsure: 100 kilcsi legalább, szerintem... :huh: Alánéztél már? Én megnéztem a Pé gépe alatti technikát és 100 kiló szerintem kevés lesz. Legalább 150, szerintem.
Tom Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Alánéztél már? Én megnéztem a Pé gépe alatti technikát és 100 kiló szerintem kevés lesz. Legalább 150, szerintem. Alakul... :unsure:
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Így lesz!! Csak még kell valaki akimegcsinálja. :huh: Atiék bevállalnak ilyet? Vagy az Öcsiék? Végülis ez csak egy kapcsoló... :unsure: Inkább talán az Öcsi...az gyorsabb verzió... :lol:
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Demo! Ilyesmi infó jó lehet neked... :unsure:
redline Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 150-et mondott a Lali is... :huh: ez elég soknak tűnik (majdnem 2x annyi mint én)....akkor ezek mennyivel mennek jobbat mint egy jó c20xe géjesi? Talán a Sárga üres bádogdoboza még lépést is tudna tartani vele, nem? :unsure:
Demó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Demo! Ilyesmi infó jó lehet neked... :unsure: Köszi! Egész jó oldal! De itt nem nagyobbítják meg magát a pillagnószelepet, hanem csak kiszedik az éket és beforrasztják a két lyukat. Amire én gondolok, az így nézne ki: Itt a többi kép is.
Tom Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Inkább talán az Öcsi...az gyorsabb verzió... :unsure: Telszámot dobsz msn?
Demó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 ez elég soknak tűnik (majdnem 2x annyi mint én)....akkor ezek mennyivel mennek jobbat mint egy jó c20xe géjesi? Talán a Sárga üres bádogdoboza még lépést is tudna tartani vele, nem? :unsure: Egy gyári LET Cali esélytelen ellenem. De viszont egy komolyabb... :lol: Kíváncsi lennék azért a Pé Calijára a Corsa ellen, mert érzésre jobb, viszont mire az elkezd tölteni, addigra én már rég elhúzok....talán.... :huh: :lol: Ha kész a Corsa, majd kipróbáljuk. :lol:
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Gyári GSI 16V 0-100-ra 8 mp, gyári Cali 4X4 turbó, 6.8mp
Tom Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 ez elég soknak tűnik (majdnem 2x annyi mint én)....akkor ezek mennyivel mennek jobbat mint egy jó c20xe géjesi? Talán a Sárga üres bádogdoboza még lépést is tudna tartani vele, nem? :unsure: Csütörtökön tesztelhetünk. Csak essen az eső... :huh: :lol:
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Köszi! Van ott olyan is ahol bővitettek szerintem... :unsure:
Demó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Van ott olyan is ahol bővitettek szerintem... :huh: Most hirtelen nem találtam, csak azt, ahol kiszedték az éket. :unsure:
redline Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Csütörtökön tesztelhetünk. Csak essen az eső... :unsure: :huh: csütörtökön minimum egy tesztkörre elvihetnél :lol:
Atommanó Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Redi! Végre ülsz majd egy gyors autóban... :huh: :unsure:
redline Elküldve Február7, 2007 Elküldve Február7, 2007 Redi! Végre ülsz majd egy gyors autóban... :huh: :unsure: ha jó idő lesz, te is jöhetnél a gsivel mert abban sem ültem még :lol: vagy nem tud elvergődni a lurdy-ig? :lol: :lol:
Recommended Posts