coupe Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Miért már csinálják a Caravant???? :unsure: Csinálnák,de a turbós autók elfoglalják a helyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Sem roncsderbin, sem rozsdarétegvastagság mérő versenyen nem készültem indulni idén... :huh: A kinek van több daraból az A oszlopa kategóriában viszont verhetetlen vagy. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 A kinek van több daraból az A oszlopa kategóriában viszont verhetetlen vagy. :unsure: Legalább ebben... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 A kinek van több daraból az A oszlopa kategóriában viszont verhetetlen vagy. :unsure: :huh: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Tudod Én nem csak a látszatra hajtok ezért ezt azt ki kell cserélni a corsán :lol: :lol: nem az astrát csinálják.Különben is mióta megvan 2x volt bent a műhelyben.A tied? Enyim is 2x!!! 2x fél évet... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Legalább ebben... :huh: Azért még van pár dolog :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Ne fokozd... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Ne fokozd... :huh: :lol: Ahogy akarod :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Látom arcok elromlott az msn de igy legalább szétröhöghettem magam én is :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Látom arcok elromlott az msn de igy legalább szétröhöghettem magam én is :unsure: Ilyenkor imádok melózni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 eladó..... mért van az h futott kilóméter 110e, a képen meg az órába 21x ezer van? korrekt.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Hát mert ha már ilyen bűn ronda...és kétszeres áron árulja, akkor a km-ből elengedi a felét... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Hát mert ha már ilyen bűn ronda...és kétszeres áron árulja, akkor a km-ből elengedi a felét... :huh: :lol: Honnan birsz ekkora baromságokat kitalálni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Gyere be ide, és ülj itt tizenkét tizenhárom órát...és meglátod menni fog... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Gyere be ide, és ülj itt tizenkét tizenhárom órát...és meglátod menni fog... :unsure: Voltam recepciós 10 éjszakát, aztán továbbfejlődtem :huh: 12 óra/éj de nyár közepén a Balcsiparton valahogy mindig akadt vki akivel eldumált az ember. Haverok buli fanta power Ja, ez még 2000-ben volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Nem igazán értem mit vagy ezen kiakadva :unsure: :) Mert kivettem a sz@r angel eyest amivel nem láttam és mert minden astrában olyan van? :huh: Na jó abban igazad van, hogy nem látni vele faxt sem de az FK egy fokkal jobb és drágább ezért nem vesz mindenki olyat. István! ne mentegetőzz... :P Szaladj le a parkolóba, mert opel motor van benne, meg sportkormány...ja meg sportülés...ja meg 3 pontos öv...ja meg sportkipuff...ezektől én a helyedben minél elöbb megszabadulnék... :lol: :lol: :angry: :D :D Szevasztok! Huhh Anti láttam az autód még jó pár hete a Szigeten! Te az az ültetés az nagyon brutál, elfér a kerék alatta??? ki volt tekerve a kormány, hát én még ilyet nem láttam! Brutál ;) :D :lol: Te ki vagy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Te ki vagy? :huh: Így lesznek a szállóigék... :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Anti felni? Work Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Voltam recepciós 10 éjszakát, aztán továbbfejlődtem :lol: 12 óra/éj de nyár közepén a Balcsiparton valahogy mindig akadt vki akivel eldumált az ember. Haverok buli fanta power Ja, ez még 2000-ben volt... ...jó azért van itt meló...de valahogy én fele annyi idő alatt csinálom meg mint a többiek...így rettenet sok időm marad...csak legalább megfizetnék... :lol: Van olyan, hogy a 12 óra alatt nincs megállás...de nyilván ez nem január és március között van...és azért amikor 10 napon keresztül napi 13 órán át a sok hülye turistát hallgatod...ugyanazokkal a meleg kérdésekkel...hát még nyaralni is csak módjával van kedvem elmenni... :unsure: de mondjuk utána van sok szabadom... és ez jó... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Na igen...de ilyen áron megint csak azt tudom mondani, hogy Volk, vagy Carline... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 így rettenet sok időm marad...csak legalább megfizetnék... :unsure: te szegény, nyomorgó, éhező ember :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Csajozós felni... kövezzetek meg de nekem bejön :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 te szegény, nyomorgó, éhező ember :unsure: Na azért látom itt van a fővállalkozók hiénája is... :huh: Erről jut eszembe...lehet, hogy Taxis voltál előző életedben? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 kövezzetek meg de nekem bejön :lol: Vedd úgy hogy jó pár szikla most a nyakadra zuhant...és még nincs vége...egy hegy most indult omlásnak... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Vedd úgy hogy jó pár szikla most a nyakadra zuhant...és még nincs vége...egy hegy most indult omlásnak... :huh: :unsure: melyik a Gellért ? mert az nem nagy cucc :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts