Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Életemben nem volt még mam felnim, nemtom miért kell idekeverni. Én csak a gyáriban bízok. :unsure: Mak-Mak... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Hogy István és Tom megnyugodjon... :huh: :lol: Ez már valami... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Ez viszont hmmmmm.... ez igy az igazi vw középpel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Mak-Mak... :huh: Még nincs fent. De ami késik nem múlik... :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Hogy István és Tom megnyugodjon... :unsure: :huh: Na Na Naaa! Leszállni a felnimről! Na jó az enyém úgy is 5x120-as és 18" ET35-el de te is csak 18-ast vehetsz rá. Emlékszel Blitz Hits-en az ezüst Gsi-re? Az gyönyörű volt vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 ez igy az igazi vw középpel... http://kakukk.uw.hu/antinak.jpg Ez amúgy is pici...nem kéne sose... :unsure: Elég sokkot okozott nekem az is amikor a németek a Blitzen elénkálltak, és üvöltve fikázták az Audi felniket... :lol: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Vagy mégse vehetsz ilyet mert István az űber egyedi és csak nekem legyen ilyen mert különben eladom filozófiájával egyből lehúz, hogy mindenkinek ilyen van! :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Na Na Naaa! Leszállni a felnimről! Szép de nálam nem top...ha már peremes akkor legyen peremes... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Itt is van: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Van ott perem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Na igen azon a MININ elég f@szul fényképezték... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Köszke az elismerést! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Van ott perem. Nem bírok beleállni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Nem bírok beleállni... :unsure: Elöször inkább döntsd el mit is akarsz valójában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Azt majd az idő eldönti.. Max eladom a felniket... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Vagy mégse vehetsz ilyet mert István az űber egyedi és csak nekem legyen ilyen mert különben eladom filozófiájával egyből lehúz, hogy mindenkinek ilyen van! :lol: :lol: Nem igazán értem mit vagy ezen kiakadva :unsure: :lol: Mert kivettem a sz@r angel eyest amivel nem láttam és mert minden astrában olyan van? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Akkor Te most opel felnit fox felrakni, vagy Te is mint Tom a legnagyobb Audi replika felniket gyártó cég műremekét...alias MAM... :angry: Hoppá...hoppá... :lol: :lol: Milyen MAm felni :unsure: szerintem az ember nem fog felhívni..... Különben is...Tom Te talán meg se szólalj...először veszel egy olyan felnit, hogy na...a névét azt inkább hagyjuk...aztán még Calibrát is...pf....ezt hívják úgy hogy sorozatos csalódás... :huh: :lol: :D ;) :) :P Tom már nem mososd le magadról hogy áruló lettél Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 :unsure: :huh: :lol: :lol: Tom már nem mososd le magadról hogy áruló lettél Jézust is elitélték a saját korában. Majd csak figyeljetek... :lol: :D ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 István! ne mentegetőzz... :lol: Szaladj le a parkolóba, mert opel motor van benne, meg sportkormány...ja meg sportülés...ja meg 3 pontos öv...ja meg sportkipuff...ezektől én a helyedben minél elöbb megszabadulnék... :huh: :unsure: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Jézust is elitélték a saját korában. Majd csak figyeljetek... :huh: :lol: :lol: :lol: De nem a kocsija miatt...ha jól emléxem... :unsure: :D ;) ...ő állítólag azért csinált ezt azt...ami nem egyenlő avval, hogy hogy üssünk szét egy autót pár nap alatt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 ami nem egyenlő avval, hogy hogy üssünk szét egy autót pár nap alatt... :unsure: Magadról beszélsz? :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Különben is ha lenne pénzem akkor itt válogatnék...itt kezdődnek a felnik...minden egyéb replika...és gagyi...:-) :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Magadról beszélsz? :lol: :huh: Tudom, hogy Istenként tekintesz rám...de most nem magamra gondoltam... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Tudom, hogy Istenként tekintesz rám... Miazhogy! Ha majd én is annyit szeretnék szívni, mint Te, akkor feltétlenül követem a hited. :lol: :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Jézust is elitélték a saját korában. Majd csak figyeljetek... :unsure: :huh: :lol: :lol: Kis naív hittanos! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts