mackosajt Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 nagyon árulja DuEnen is fentvan.. Nem is tudtam, hogy "lépcsőshátú" :huh: :unsure:
coupe Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 Szerintem gyorsan elviszik... :unsure: Szerintem is max 2 hét....
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 Na végre megjött a munka fáradhatatlan hőse... :huh: :lol: ...már úgy is unatkoztam... :unsure: :lol:
coupe Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 Na végre megjött a munka fáradhatatlan hőse... :huh: :lol: ...már úgy is unatkoztam... :unsure: :lol: Voltam ma Attinál.Épp a vectrát hekkelték.Most subaru ülést raknak bele.Sose lesz kész.Mindig kitalál valamit az ember.Hétfön csinálja a corsát.
coupe Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 Ezt láttátok már?Érdemes megnézni :unsure: :huh:
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 Ennek felettébb örülök...de mikor látnak neki a tetves autómnak... :huh: :unsure:
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 Ezt láttátok már?Érdemes megnézni :huh: :lol: Ja néztem már...gyönyörű... :unsure:
coupe Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 Ennek felettébb örülök...de mikor látnak neki a tetves autómnak... :lol: :huh: Turbó...... :lol: :unsure:
Tom Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 Ezt láttátok már?Érdemes megnézni :huh: :lol: Ma láttam, gondolkodom is egy cserén... :unsure:
coupe Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 mit csinálnak a corsán? Komplett vezérlés csere,olaj,összes szűrő,meg amit még találnak.
Tom Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 Komplett vezérlés csere,olaj,összes szűrő,meg amit még találnak. GSi fény mikor lesz?
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 Komplett vezérlés csere,olaj,összes szűrő,meg amit még találnak. Az a vicc, hogy időben az enyim is kb ennyi lenne... :unsure: Csak az ilyen pofátlanok betolakodnak mindig...én bezzeg szó nélkül elintézem, hogy megcsinálják a vasad...múltkor is csak egy szavamba került... :huh:
opel16v Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 "44 KW azaz 60 LE + direct szűrő + kipufogó rendszer = kb. 68 LE" Whehhehheeeee :unsure: :huh:
Lanti Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 GSi fény mikor lesz? Tom! GSi szinkódra emlékszel még? Csak hogy coupenak ne keljen a szín kikveréssel bajlódnia! :unsure:
coupe Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 GSi fény mikor lesz? Ez igazán már nem rajtam múlik. Az a vicc, hogy időben az enyim is kb ennyi lenne... :huh: Csak az ilyen pofátlanok betolakodnak mindig...én bezzeg szó nélkül elintézem, hogy megcsinálják a vasad...múltkor is csak egy szavamba került... :lol: Azt is azért hogy ne kelljen téged elviselniük.Inkább megcsinálták hogy huzzunk el a p@csába :lol: :lol: :D Tom! GSi szinkódra emlékszel még? Csak hogy coupenak ne keljen a szín kikveréssel bajlódnia! ;) Citrom Sárga lesz mert az senkinek se tetszik :unsure:
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 Nem kell...már lassan bármelyik skodán, kispolszkin ez a fény van... Már a fényezők tuják fejből... :unsure:
Lanti Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 Nem kell...már lassan bármelyik skodán, kispolszkin ez a fény van... Már a fényezők tuják fejből... :unsure: :huh: :lol:
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 Azt is azért hogy ne kelljen téged elviselniük.Inkább megcsinálták hogy huzzunk el a p@csába :huh: :lol: :lol: Ha ezen múlik odaköltözök... :lol: :unsure:
coupe Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 Ha ezen múlik odaköltözök... :huh: :unsure: A lehetőség adott :lol: :lol: :lol:
Lacee Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 Ne nevesd ki szegényt! Mindannyian ezt hittük egy időben :unsure: Csak aztán a magadfajta agytrösztök felvilágosítottak minket :lol: "44 KW azaz 60 LE + direct szűrő + kipufogó rendszer = kb. 68 LE" Whehhehheeeee :huh: :lol:
opel16v Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 Ha ezen múlik odaköltözök... :huh: :unsure: Akkor ezen időszakra kérjük a lakáskulcsod, kis Blitz-előszelet csapunk... :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts