FBalazs Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 nagyon árulja DuEnen is fentvan.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Szerintem gyorsan elviszik... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 nagyon árulja DuEnen is fentvan.. Nem is tudtam, hogy "lépcsőshátú" :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Szerintem gyorsan elviszik... :unsure: Szerintem is max 2 hét.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Na végre megjött a munka fáradhatatlan hőse... :huh: :lol: ...már úgy is unatkoztam... :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Na végre megjött a munka fáradhatatlan hőse... :huh: :lol: ...már úgy is unatkoztam... :unsure: :lol: Voltam ma Attinál.Épp a vectrát hekkelték.Most subaru ülést raknak bele.Sose lesz kész.Mindig kitalál valamit az ember.Hétfön csinálja a corsát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Ezt láttátok már?Érdemes megnézni :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Ennek felettébb örülök...de mikor látnak neki a tetves autómnak... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Ezt láttátok már?Érdemes megnézni :huh: :lol: Ja néztem már...gyönyörű... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Ennek felettébb örülök...de mikor látnak neki a tetves autómnak... :lol: :huh: Turbó...... :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 mit csinálnak a corsán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Ezt láttátok már?Érdemes megnézni :huh: :lol: Ma láttam, gondolkodom is egy cserén... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 mit csinálnak a corsán? Komplett vezérlés csere,olaj,összes szűrő,meg amit még találnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Komplett vezérlés csere,olaj,összes szűrő,meg amit még találnak. GSi fény mikor lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Komplett vezérlés csere,olaj,összes szűrő,meg amit még találnak. Az a vicc, hogy időben az enyim is kb ennyi lenne... :unsure: Csak az ilyen pofátlanok betolakodnak mindig...én bezzeg szó nélkül elintézem, hogy megcsinálják a vasad...múltkor is csak egy szavamba került... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 "44 KW azaz 60 LE + direct szűrő + kipufogó rendszer = kb. 68 LE" Whehhehheeeee :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 GSi fény mikor lesz? Tom! GSi szinkódra emlékszel még? Csak hogy coupenak ne keljen a szín kikveréssel bajlódnia! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 GSi fény mikor lesz? Ez igazán már nem rajtam múlik. Az a vicc, hogy időben az enyim is kb ennyi lenne... :huh: Csak az ilyen pofátlanok betolakodnak mindig...én bezzeg szó nélkül elintézem, hogy megcsinálják a vasad...múltkor is csak egy szavamba került... :lol: Azt is azért hogy ne kelljen téged elviselniük.Inkább megcsinálták hogy huzzunk el a p@csába :lol: :lol: :D Tom! GSi szinkódra emlékszel még? Csak hogy coupenak ne keljen a szín kikveréssel bajlódnia! ;) Citrom Sárga lesz mert az senkinek se tetszik :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Nem kell...már lassan bármelyik skodán, kispolszkin ez a fény van... Már a fényezők tuják fejből... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Nem kell...már lassan bármelyik skodán, kispolszkin ez a fény van... Már a fényezők tuják fejből... :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Azt is azért hogy ne kelljen téged elviselniük.Inkább megcsinálták hogy huzzunk el a p@csába :huh: :lol: :lol: Ha ezen múlik odaköltözök... :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Ha ezen múlik odaköltözök... :huh: :unsure: A lehetőség adott :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Ne nevesd ki szegényt! Mindannyian ezt hittük egy időben :unsure: Csak aztán a magadfajta agytrösztök felvilágosítottak minket :lol: "44 KW azaz 60 LE + direct szűrő + kipufogó rendszer = kb. 68 LE" Whehhehheeeee :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Ha ezen múlik odaköltözök... :huh: :unsure: Akkor ezen időszakra kérjük a lakáskulcsod, kis Blitz-előszelet csapunk... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts