Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Na lecsapott a Legoninja... :huh: :lol:

Csak be ne áruljon minket a Honda fórumon... :unsure:

Asszem én is keresek gyorsan új barátokat a Calibrafórumon. :lol: :lol: :D

Elküldve
Csak be ne áruljon minket a Honda fórumon... :unsure:

Asszem én is keresek gyorsan új barátokat a Calibrafórumon. :huh: :lol: :lol:

már kérdezni is akartam, hogy kiválasztottad e melyik kalibrás társasághoz fogsz tartozni? :lol:

Elküldve
Majdnem elfelejtettem, 1 éves lett az autóm :lol:

Hát mi meg is ünnepeltük a névnapoddal együtt szombaton...

Nagyon jó kis retrópartiban voltunk...Citadella... :lol: reggel úgy raktak ki záráskor... :huh: :unsure:

Elküldve
már kérdezni is akartam, hogy kiválasztottad e melyik kalibrás társasághoz fogsz tartozni? :huh:

Csak a krémhez. Megyünk majd megyütt kőműves találkozókra... :unsure: :lol: :lol:

Elküldve
Hírdesd meg a Calit 885-ért...és ha elmegy...vedd meg ezt gyorsan 880-ért...és még alkudj belőle egy picict...na ez a business... :lol:

És mégcsak át sem kell iratni... :huh: :unsure:

Elküldve
Majdnem elfelejtettem, 1 éves lett az autóm :lol:

Nálam is két hét múlva lett volna 1 éves a GSi... :unsure: :huh:

Elküldve
Szerintem már is beloptad magad a szívükbe... :huh:

Igyekszik az ember... :lol:

GSi überalles... :lol: :unsure: :lol:

Elküldve
Csak a krémhez. Megyünk majd megyütt kőműves találkozókra... :unsure: :huh: :lol:

aaaww volt egy f@sza leharcolt fémlétrám de kidobtam lomtalanításkor...pedig ha tudom, hogy mire készül még tárolgattam volna :lol:

Elküldve
Hát mi meg is ünnepeltük a névnapoddal együtt szombaton...

Nagyon jó kis retrópartiban voltunk...Citadella... :lol: reggel úgy raktak ki záráskor... :lol: :unsure:

Jah, hiába mondogattam a dj-nek hogy "buliiii vaaaaan", nem akarta reggel fél5-nél tovább tenni a dógát! :huh: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.