Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Tom!

Azért jól esett az SMS negyed 3 kor, hogy nem tusz aludni... :unsure: :lol: :lol:

Én tudtam...úgyhogy csak reggel láttam... :huh: :D

Reméltem hogy nem keltettelek fel.

Nemtom volt, valahogy nagyon megfogott ez a turbó dolog, egyáltalán nem gondoltam volna, hogy ilyen lesz a feeling.

Pedig nem negy jól a GSi-hez képest.

Nemtudom... :lol:

Elküldve
A nyomaték...az a királyság benne...amikor tölt a turbó...na az feeling a javából... :unsure: :huh:

Hát igen. Ez most ami levett a lábáról. Pedig mondom, sokkal rosszabbara számítottam.

Elküldve
akkor reggel még te mentél a méhecskés gsi-vel előttem a Lehel úton :huh:

Huh, akkor ezek szerint még megy... :unsure:

Elküldve

Gratulálok Tom !

tegnap azt hittem téged látlak Felsőpakonyon de egy narancs-fekete Tigra volt :unsure:

be akartam linkelni egy képet a BWI ről melynek címe : Vegyél Calibrát *****g :huh: :lol: :lol:

Elküldve

inkább ne :unsure:

btw, neked milyen 60/60-as Weitech rugóid vannak...mert katalógusban ilyet csak Kadett E Sedanhoz láttam....és vajon szélesítés nélkül beleérne a gumi 7" széles kerekeimen a kasztniba? :huh:

Elküldve

Hát...én kevésbé látszódok a képen...szal negem nem zavar...

aminek viszont kifejezetten örülök, hogy a DJ lány (lény) még kevésbé kivehető... :unsure: :huh:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.