Tom Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 jaja én is csak gartulálni tok, Lurdyban látjuk ugye? Persze. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Tom! Azért jól esett az SMS negyed 3 kor, hogy nem tusz aludni... :unsure: :lol: :lol: Én tudtam...úgyhogy csak reggel láttam... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Tom! Azért jól esett az SMS negyed 3 kor, hogy nem tusz aludni... :unsure: :lol: :lol: Én tudtam...úgyhogy csak reggel láttam... :huh: :D Reméltem hogy nem keltettelek fel. Nemtom volt, valahogy nagyon megfogott ez a turbó dolog, egyáltalán nem gondoltam volna, hogy ilyen lesz a feeling. Pedig nem negy jól a GSi-hez képest. Nemtudom... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 A nyomaték...az a királyság benne...amikor tölt a turbó...na az feeling a javából... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 A nyomaték...az a királyság benne...amikor tölt a turbó...na az feeling a javából... :unsure: :huh: Hát igen. Ez most ami levett a lábáról. Pedig mondom, sokkal rosszabbara számítottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 grat a géphez Tom! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Hát már nincs meg, csere volt... :huh: :unsure: akkor reggel még te mentél a méhecskés gsi-vel előttem a Lehel úton :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Nem...az már a Laliii lesz...tegnap este óta nála van... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 akkor reggel még te mentél a méhecskés gsi-vel előttem a Lehel úton :huh: Huh, akkor ezek szerint még megy... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Huh, akkor ezek szerint még megy... :unsure: :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 hehe félreolvastam, azt értettem, hogy még csak próbacsere volt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Próbacsersznye volt:). Tom gratulálok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Asszem most ilyenre kell(ene) gyúrni... http://totalcar.hu/tesztek/opel_calif/ Szín és a felni bejön :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Gratulálok Tom ! tegnap azt hittem téged látlak Felsőpakonyon de egy narancs-fekete Tigra volt :unsure: be akartam linkelni egy képet a BWI ről melynek címe : Vegyél Calibrát *****g :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Na jöjjön az a kép Gelko... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 inkább ne :unsure: btw, neked milyen 60/60-as Weitech rugóid vannak...mert katalógusban ilyet csak Kadett E Sedanhoz láttam....és vajon szélesítés nélkül beleérne a gumi 7" széles kerekeimen a kasztniba? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 inkább ne :unsure: mivel megvétózta ez egyik szereplő a kép elmarad :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Hát ez első sorban az ET-től is függ... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 mivel megvétózta ez egyik szereplő a kép elmarad :unsure: Na ne már...ne légy puding...kűűűűddd a képet... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 mivel megvétózta ez egyik szereplő a kép elmarad :unsure: Ez nem kívánság műsör... :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Redi megint nem fog köszönni nekem egy ideig :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Hát ezzel a 3 pixellel nem sok embert fogsz megbántani... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Hát...én kevésbé látszódok a képen...szal negem nem zavar... aminek viszont kifejezetten örülök, hogy a DJ lány (lény) még kevésbé kivehető... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 itt már semmi sem szent :unsure: NEMZETHALÁL KARVALYTŐKE Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2007 Megoszt Elküldve Február6, 2007 Na lecsapott a Legoninja... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts