Tom Elküldve Február5, 2007 Elküldve Február5, 2007 nyomást tartja neked állandóan? nincs az hogy visszaesik? óra benne van? mennyi a nyomi 0.8? Nekem a múltkor férfinemiszerván ment, nem dobott ki hibakódot, meg is volt a 0.8, néha 0.9, aztán most megint sz@rakszik és nem tölt csak 0.4et. Érdekes. Hibának pedig csak az első sebességi fokozat kapcsolót hozza, hogy magas a feszültség. Keverékre hozta még hogy szegény anno, de azt már törölte. A checkkontroll is elaludt már a múltkor, most megint ég, de nincs más hiba csak az 1es seb. fok. kapcs. :unsure: áááááá ezek a túrók :lol: :lol: 0.5, overboost (0.7)0.8... Eddig 2x néztem az órát, akkor kb. ez volt. Neház egybként a vezetésre, meg az órára is figyelni... :huh:
Atommanó Elküldve Február5, 2007 Elküldve Február5, 2007 Aszittem neki még megvan a GSije csak el akarja adni hogy vegyen Audit vagy Subarut 99% hogy marad a GSI... Én tavaly év közben, átadtam, Tomnak a vezetőségi szerepet...bár nem vállalta el, ha jól emélxem...csak a honlapot hekkelését... :huh: :unsure:
Atommanó Elküldve Február5, 2007 Elküldve Február5, 2007 0.5, overboost (0.7)0.8... Eddig 2x néztem az órát, akkor kb. ez volt. Neház egybként a vezetésre, meg az órára is figyelni... :unsure: Majd megszokod, és majd simán nézed vezetés közben, hogy milyet rug az órán az overboost... :huh:
redline Elküldve Február5, 2007 Elküldve Február5, 2007 0.5, overboost (0.7)0.8... Eddig 2x néztem az órát, akkor kb. ez volt. Neház egybként a vezetésre, meg az órára is figyelni... :unsure: és körbeér a fejeden a vigyor? :huh: (egyébként állítólag pont ezért szeretik jobban az analóg mutatós órát mint a digitálisat, mert annál már a szemed sarkából is látod a mutató pozicióját, a digitnél meg rá kell nézni.....vagy valami ilyesmit irtak 15 éve az autós lutra albumban :lol: )
Tom Elküldve Február5, 2007 Elküldve Február5, 2007 99% hogy marad a GSI... Én tavaly év közben, átadtam, Tomnak a vezetőségi szerepet...bár nem vállalta el, ha jól emélxem...csak a honlapot hekkelését... :huh: :unsure: Hát sok lehetőségem nem volt. De szeritnem a GSi Club Hungary akkor is mindenkinek ATOMMANÓT és a kitekert kerekű turbós GSi-t juttatja majd az eszébe. Szóval nincs miről beszéni... Ővé a PR, nem akarom elvenni tőle... :lol: :lol:
Tom Elküldve Február5, 2007 Elküldve Február5, 2007 Majd megszokod, és majd simán nézed vezetés közben, hogy milyet rug az órán az overboost... :huh: :lol: :lol: Remélem nem lesz olyan, mint neked a házilagos turbó tekerés... :unsure: :lol:
Atommanó Elküldve Február5, 2007 Elküldve Február5, 2007 .... a kitekert kerrekű turbós GSi-t juttatja majd az eszébe Akkor már van egy tippem, ki lesz a Corsa Club Hungary vezetője... :unsure:
Atommanó Elküldve Február5, 2007 Elküldve Február5, 2007 :huh: :lol: Remélem nem lesz olyan, mint neked a házilagos turbó tekerés... :unsure: :lol: Jó, hát néha belefut az ember ilyenekbe... :lol:
Tom Elküldve Február5, 2007 Elküldve Február5, 2007 Jó, hát néha belefut az ember ilyenekbe... :huh: Lali hagyott a Caliban egy 10-es kulcsot.... :unsure: :lol: :lol: :lol:
Atommanó Elküldve Február5, 2007 Elküldve Február5, 2007 Lali hagyott a Caliban egy 10-es kulcsot.... :unsure: :lol: :lol: :lol: Nana... :huh:
Tom Elküldve Február5, 2007 Elküldve Február5, 2007 Nana... :unsure: Véletlenek márpedig nincsnek... :huh: :lol: (1 bar fölé úgy sem mehetek...)
iqbéla Elküldve Február5, 2007 Elküldve Február5, 2007 A totális büntetőautó. Koncentráljunk a kombi hátsó ajtón megjelölt lökettérfogatra :unsure:. Meg a normál ######tra lökhárítókra:D. http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024
Atommanó Elküldve Február5, 2007 Elküldve Február5, 2007 Ott csúnya padlófék hatás következik... :huh: :unsure:
Albert Elküldve Február5, 2007 Elküldve Február5, 2007 A totális büntetőautó. Koncentráljunk a kombi hátsó ajtón megjelölt lökettérfogatra :huh:. Meg a normál ######tra lökhárítókra:D. http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Yess imádom az ilyet :unsure:
Albert Elküldve Február5, 2007 Elküldve Február5, 2007 És van pofája odairni hogy megkimélt :unsure: :huh: :lol:
opel16v Elküldve Február5, 2007 Elküldve Február5, 2007 Sok lesz mán itten a túlnyomásos emberke... :unsure: Tom! Grat az új verdához! :huh: Géjesivel mi lesz?
iqbéla Elküldve Február5, 2007 Elküldve Február5, 2007 És van pofája odairni hogy megkimélt :huh: :lol: :lol: Nem találom rajta a megkímélt feliratot... :unsure: ... igaz, semmilyen feliratot sem találok, csak a pipálható jellemzőket... Azt kedvelem még, amikor hirdetnek pölö egy C Omegát, van szép hátulja, meg van eleje is, csak az eleje tized olyan hosszúra van összesűrítve, mint ahogy a gyárban elképzelték. De azért van pofája odaírni, hogy megkímélt, de főleg azt, hogy légzsák nem nyílt!
redline Elküldve Február5, 2007 Elküldve Február5, 2007 Nem találom rajta a megkímélt feliratot... :unsure: ... igaz, semmilyen feliratot sem találok, csak a pipálható jellemzőket... ott van az állapotnál nem a leírásban
Laci4 Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 Tom! Grat az új paripához.. egyébként tényleg lassan több lesz a túrbós paripa, mint a sima szivó :unsure:
bazs Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 szerdán vagy csütön én is megyek sztem...de nem kabrioval..elég ha én tudom mit kéne cserélni :unsure: holnap csörgessetek már meg! mindenkit visszahívok, 12-től bent vagyok, csak le kéne adnom pár fix időpontot meg autót és rendszámot a franciáknak du 4-ig, szeretnének felkészülni szóval pls
bazs Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 Tom! Hozd az új traktort, legalább meglesem. Grat!
Tom Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 Tom! Grat az új verdához! :lol: Géjesivel mi lesz? Hát már nincs meg, csere volt... :huh: :unsure:
warwolf Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 Hát már nincs meg, csere volt... :huh: :unsure: Akkor Isten hozott a Calibra funok között.Remélhetőleg így már elkerülnek a kellemetlen rendőri macerálások......... max. ha utolérnek, akkor lehetnek kelemetlen kérdéseik, hogy miér nem álltál meg, meg hogy nemér legyorsulni rendőrautót... :lol: :lol:
sárgaGSI Elküldve Február6, 2007 Elküldve Február6, 2007 jaja én is csak gartulálni tok, Lurdyban látjuk ugye?
Recommended Posts