Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Mert nagyon régóta ez a szívem vágya...nagyon jobban úgy sem fogom tudni megmagyarázni...

És hiába megy jól a GSI...mindig lesznek jobbak... :huh:

Vegyél egy jó s2-est :unsure:

Elküldve
azon gondolkoztam minap h milyen kocsi is az mi gyári és kitűnik a tömegből...mert subaruból, BMWből,Audiból már annyi van h szinte fel sem tűnik....

Ascona cabrió :unsure:

Elküldve
Ascona cabrió :huh:

:lol: :lol: :lol:

tegnap megvolt az első gyorsulás is .... új seat-tal beáll mellém a gyerek a lámpához és túráztat meg gurulgat előre...gondoltam miért ne :D

utána mérgesnek tűnt..nem is rossz ez a C20Ne :unsure:

Elküldve

A kéket reggel mutattam a Lalinak...

A piros...vagy mi...hát talán hagyjuk...

Ezek így oké...meg oda is veri a Subit...ez biztos, de szépnek nem mondható..legalább is a hátulja...

azt meg hagyjuk, hogy milyen olcsó mondjuk hozzá egy fékcserebere...tudom, hogy a Subaruhoz sem olcsó...

meg hát ez is 11 éves...akkor már meghagyhatom a GSI-t...az még ezt is elpicsázza... :unsure:

Elküldve
..az még ezt is elpicsázza... :unsure:

Azért az RS2-t szerintem nem picsáznád el. Olyasmit kellene venni, ha elölre szeretnél lépni.

Bár gyári autóban jóformán semmi nincs, ami jobban menne.... :huh:

Elküldve

Nézd, meg, hogy pl egy S8 is 300 Le...jó, hogy nehéz, de sehol sincs...és így gyári állapotban ezek sem brutálok...nem mondom, hogy szarul megy...de egy ilyen 95-ös szerinted mit kapott az élettől...ellenben Renzsó Subarujával... :huh: :unsure:

Elküldve
Viszek feltéve ha nem baj ha én is megyek. :unsure:

Gondolom 9kor a kúton??

De fixen hozol?

Mert akkor beugrok a kerekekért...apámékhoz...

olyan kell aminek kicsi a külső átmérője...mert nem fér bele a lukba... :huh:

Elküldve

Amúgy az RS 2 gyárilag 5.2 alatt van 100-on...majdnem mint az M3-as...

és ezek közel egál szagúak a GSI-vel... :unsure: , de leht, hogy elvernek...és akkor mi van...akkor sem fogok 3.5-ért egy 11 éves leharcolt vasat venni..olyan már van egy... :huh:

Elküldve

Dehogy gond...ne kérdezz már hülyeségeket...nag a placc...max majd átálsz a másik sarokba...

Kereket nem viszek..adok a 235-ösöknek meging...de durrantás nem lesz... :unsure:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.