Atommanó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Na igen...itt kezdődne...nagy szárny... :huh: Tomi én kivinnélek, de nem tom még pontosan mikor indulok...ha nem lesz más, akkor elugrok érted... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 nézegettem a hirdetéseket! Ami a subaru mellett szól az a hangja, és hogy egy evo 8-9 nál 3misivel olcsóbb! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Ő is szóbajöhető áldozat...a Subaruklubosok azt mondják, hogy jó állapotban van... :unsure: csíklámpás gt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Valakivel kimehetnék este oda? :huh: :lol: Én meg nem valószínű hogy itthonról megyek,de azt azért tudnod kell hogy nem éjfélkor szoktunk haza menni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 nézegettem a hirdetéseket! Ami a subaru mellett szól az a hangja, és hogy egy evo 8-9 nál 3misivel olcsóbb! :huh: Igen...Coupe, pedig EVO-ra szavazna...de nagyon nagy a különbség árban, és hát 0 a hangja... :lol: :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Ő is szóbajöhető áldozat...a Subaruklubosok azt mondják, hogy jó állapotban van... :unsure: csíklámpás gt... Szerintem nem ér ennyit. Régi forma, "idős". Nem annyival olcsobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Igen...Coupe, pedig EVO-ra szavazna...de nagyon nagy a különbség árban, és hát 0 a hangja... :huh: :lol: :unsure: Subaruból annyi van mint az astrábúl.Na de gy EVO-ból nagyon kevés van és szerintem sokkal szebb is,csak hát pont emiatt drágább is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Szerintem nem ér ennyit. Régi forma, "idős". Nem annyival olcsobb. Ennyit tényleg nem ér egy 7 éves autó,és ez csak 219LE.Kell még pár milcsi mire ütőképes lesz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Ennyit tényleg nem ér egy 7 éves autó,és ez csak 219LE.Kell még pár milcsi mire ütőképes lesz :unsure: nagyot buksz vele mert nagyon régi forma, azóta lett 2-3? ujabb kivitel. 1 év és senkinek nem fog kelleni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Ez nem feltétlenül az ütőképességről fog szólni...ahhoz, hogy ez ütőképes legyen az tíz milcsi...azt meg egyenlőre kihagynám...de azért olyat választanék, ami adott esetben jó tuningalap... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Igen...Coupe, pedig EVO-ra szavazna...de nagyon nagy a különbség árban, és hát 0 a hangja... :huh: :lol: :unsure: hangban valóban jobb a Subaru, de az Evo alakja gyönyörű :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 nagyot buksz vele mert nagyon régi forma, azóta lett 2-3? ujabb kivitel. 1 év és senkinek nem fog kelleni Ez tény...az Astrán is sokat bukok... :lol: :unsure: :lol: Egyébként a Subaru tartja legjobban az árát... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Ez tény...az Astrán is sokat bukok... :lol: :unsure: :lol: ha mégis inkább elbontod a rugókra bejelentkeznék :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Ez tény...az Astrán is sokat bukok... :lol: :huh: :lol: Egyébként a Subaru tartja legjobban az árát... :lol: persze bukni mindenen bux, nem is az csak 1 új forma biztosan értékállóbb mint egy régebbi... persze 1,5 misi a különbség ami megintcsaK nem elhanyagolható :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Igen...Coupe, pedig EVO-ra szavazna...de nagyon nagy a különbség árban, és hát 0 a hangja... :lol: :lol: :huh: Meg a Tom is. Szebb az EVO lássuk be. És nem tucatautó, mint a Suba... :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Hát......, ha már mindenki szavazgat, akkor én is az EVO-ra szavazok, mert szerintem sokkal szebb! :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 akkor én is voksolok egyet.... GSi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 6.5-ért meg már mást vennék....sok...ennyi... De itt egy kép egy csíklámpásról: Csúnyának nem mondanám... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 6.5-ért meg már mást vennék....sok...ennyi... De itt egy kép egy csíklámpásról: Csúnyának nem mondanám... :unsure: http://premium1.uploadit.org/willgill/carpics/sc2.jpg Pff... Dacia Logan KOMBI.... Ez már valami: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 A jövőre nézve... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Na igen...itt kezdődne...nagy szárny... :lol: Tomi én kivinnélek, de nem tom még pontosan mikor indulok...ha nem lesz más, akkor elugrok érted... :lol: Előre is köszönöm! Ő is szóbajöhető áldozat...a Subaruklubosok azt mondják, hogy jó állapotban van... :unsure: csíklámpás gt... http://images.hasznaltauto.hu/953945/1029379.jpg A legszebb Subaru a legujjabbat leszámítva! Én biztos ilyet vennék ha lenne rá kedv. Vagy max a kerek lámpásat csak akkor ha full Prodrive felszereltségű külsőleg. Azt meg nem bírnám megfizetni, erről Renzsó mesélt amikor ő nézte az árakat. Én meg nem valószínű hogy itthonról megyek,de azt azért tudnod kell hogy nem éjfélkor szoktunk haza menni :huh: Tudom, hogy nem leszek itthon éjfélkor de ez nem tántorít el a dologtól. Tényleg előre köszi annak akivel bulizhatok ma este. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Ez nem feltétlenül az ütőképességről fog szólni...ahhoz, hogy ez ütőképes legyen az tíz milcsi...azt meg egyenlőre kihagynám...de azért olyat választanék, ami adott esetben jó tuningalap... :unsure: :lol: Akkor miért akarsz subarut?4-5milkáért már elég komoly autókat lehet venni :huh: Már szerintem a subaru se az a kategória ami kitűnik a hézköznapi autók közül.Ahhoz hogy tényleg jól menjen rengeteg pénz kell,ráadásul ezt nem csak megvenni nehéz hanem fenn tartani is.Lehet hogy rosszul látom? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Akkor miért akarsz subarut?4-5milkáért már elég komoly autókat lehet venni :unsure: Már szerintem a subaru se az a kategória ami kitűnik a hézköznapi autók közül.Ahhoz hogy tényleg jól menjen rengeteg pénz kell,ráadásul ezt nem csak megvenni nehéz hanem fenn tartani is.Lehet hogy rosszul látom? :huh: azon gondolkoztam minap h milyen kocsi is az mi gyári és kitűnik a tömegből...mert subaruból, BMWből,Audiból már annyi van h szinte fel sem tűnik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Mert nagyon régóta ez a szívem vágya...nagyon jobban úgy sem fogom tudni megmagyarázni... És hiába megy jól a GSI...mindig lesznek jobbak... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 azon gondolkoztam minap h milyen kocsi is az mi gyári és kitűnik a tömegből...mert subaruból, BMWből,Audiból már annyi van h szinte fel sem tűnik.... Nincs ilyen...egy gazdag országban élünk...és csak úgy repkednek a szép és jó kocsik... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts