Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Most hogy felfuttattam, 4 kiló alatt nem adom... :unsure:

mivel láttam, hogyan volt használva még a 90re is reészletfizetést kérek és teli tankkal venném át :huh:

(kurv@szép hangja van)

Elküldve

Komcsi nem adnám oda ez alatt...nagyon hálás kis kocsi, jól megy...és cserébe sokat fogyaszt...

De ennek legalább megadják a jobbkezet, még ha háromszöge van akkor is... :unsure:

Elküldve
Hát gondoltuk, hogy nem Te voltál ilyen figylemes és teleírtad ######okkal a fórumot... :unsure:

Igyekszik az ember... :huh: :lol:

Elküldve

Nah eljutottam a vaslóig jelentem kereken 1000kg az autó velem két üléssel egy pótkerékkel és egy Bp. térképpel.

Nélkülem 940kg.Monjuk én 73kg vagyok szobai mérlegen.

Elküldve
Nah eljutottam a vaslóig jelentem kereken 1000kg az autó velem két üléssel egy pótkerékkel és egy Bp. térképpel.

Nélkülem 940kg.Monjuk én 73kg vagyok szobai mérlegen.

Ki kellene szedni pár cuccot, így még túl nehéz. :unsure:

Elküldve

Bazs kérte hogy írjam be:Ahol dolgozik ott február 15-16.án ingyenes fékmérés,fékcsere,fállapotfelmérés,fútómű átnézés lesz.(vagy valami ilyesmi)Szólt nekem hogy ha valakit érdekel és ráér az hívja fel őt ,időpont egyeztetés céljából.Azt is elmondta miért lenne jó ha sok autó lenne,de arra már nem emlékszem.Valami olyasmi hogy a francia tulaj jön megnézni hogy dolgoznak az ottani szerelők. :unsure:

Elküldve
Bazs kérte hogy írjam be:Ahol dolgozik ott február 15-16.án ingyenes fékmérés,fékcsere,fállapotfelmérés,fútómű átnézés lesz.(vagy valami ilyesmi)Szólt nekem hogy ha valakit érdekel és ráér az hívja fel őt ,időpont egyeztetés céljából.Azt is elmondta miért lenne jó ha sok autó lenne,de arra már nem emlékszem.Valami olyasmi hogy a francia tulaj jön megnézni hogy dolgoznak az ottani szerelők. :unsure:

ha szemét lennék bevinném a gsi-t és "hajrá fiúk, mit birtok kihozni belőle" :huh:

Elküldve
ha szemét lennék bevinném a gsi-t és "hajrá fiúk, mit birtok kihozni belőle" :huh:

Akkor legyél szemét.Bazsnak az a lényeg hogy minnél többen elmenjenek.Legalább megtudod mi zörög a futóművedben :unsure:

Elküldve
Akkor legyél szemét.Bazsnak az a lényeg hogy minnél többen elmenjenek.Legalább megtudod mi zörög a futóművedben :unsure:

Hát igen, ott legalább kiderülne és nem kellene tovább találgatnod.

Elküldve
Na ez nem az a garázsba tevős jószág...ezt kiviszed egy karikára, és addig hajtod amíg mozog...és csak aztán mehet vissza a garázsba...

Viccet félretéve...akkor meg minek...most van lehetőségem, egy nagyon jó állapotú 2003-as subaruhoz hozzájutni...meglátjuk... :D

Subaru mi??? Justy? :lol: Legacy? ;) Vivio? :lol: Leone? :lol: Domingo? :huh: Libero? :P Forester? :angry: Vagy csak nem IMPREZA??? :unsure: És melyik, 1.6 1.8??? Gondolom nem akarsz erősebb mocival rendelkezőt? :)

Elküldve
Subaru mi??? Justy? :lol: Legacy? :D Vivio? :lol: Leone? :lol: Domingo? :huh: Libero? :D Forester? :D Vagy csak nem IMPREZA??? :unsure: És melyik, 1.6 1.8??? Gondolom nem akarsz erősebb mocival rendelkezőt? ;)

:) :P :angry:

Elküldve
De ezzel ki merek menni a városból is egyedül... :unsure: :huh:

jaaa. 1 hétig :lol:

aztán minden vissza a régi kerékvágásba... :lol:

Elküldve
2003-as 2004-es Imprezzákat nézegetek...van egy ismerős darab is talonban...konkrétan Renzso volt klubtagunké...

meg:

azt is eladja? :unsure:

mondjuk az övé tényleg nincs széthajtva :huh:

Elküldve
2003-as 2004-es Imprezzákat nézegetek...van egy ismerős darab is talonban...konkrétan Renzso volt klubtagunké...

meg:

Subaru Wrx

:huh: :lol: :lol:

Az új kasznis lényegesen jobban néz ki mint a régi :unsure:

Elküldve
Az új kasznis lényegesen jobban néz ki mint a régi :lol:

Viszont nekem ez a kis szárny a subarun nagyon,de nagyon nem tetszik.Ez olyan nem subarus :huh: :unsure:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.