Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Lehet hogy sunyiban felpattint 2 turbót a sorhatra, és az astra árát hátsogumikra költi :huh:

Ha hoz valaki, 19-es kulcsot, hogy lekapjuk a hátsókereket...este eldurranthajuk a 185-ösöket... :unsure:

Elküldve
Ha hoz valaki, 19-es kulcsot, hogy lekapjuk a hátsókereket...este eldurranthajuk a 185-ösöket... :lol:

ááááááááááá, mi nem megyünk :unsure: :huh: :lol: :lol:

Elküldve
Ha hoz valaki, 19-es kulcsot, hogy lekapjuk a hátsókereket...este eldurranthajuk a 185-ösöket... :unsure:

Ezekután csak el kéne jönnöm hamarabb a vendégségből és vinni a szigetre egy 19es kulcsot

Elküldve

most azt csinaltam amit tegnap Anti otthon ( csak ugye azt nem lehet nyilvánosan kimondani mert ugye a tekintély! :unsure: ) De legalabb 10 darts gumigyürüt szedtem fel "vele". :huh: :lol:

Elküldve

Vártam hogy felhívjon az ember a felni miatt,de nem tette meg.Most felhívtam és közölte hogy még nincs itthon ez a felni mert kint van németországban.Jó hogy olyan terméket árul a vaterán ami nincs is neki :unsure: ,ráadásul fel se hív....

Tom amit adtál az deréktámasz megnéztem a neten.Nem is csinálnak fejtámlát.Kicsit furcsa de kényelmes.Köszönöm.

Az eredetvizsgás is átb@szott.Tegnapra be volt írva a corsa 10re,de fél11ig senki nem jött oda.Telcsiszám persze kiírva sehol.Nagy nehezen kiderítettem a srác számát,köszli beteg lett..... :huh: Megígérte hogy ma 4re kijön házhoz.Délben telefonál hogy nem fog menni,inkább menjek be a műhelybe.....Utálom az ilyet

Elküldve
Vártam hogy felhívjon az ember a felni miatt,de nem tette meg.Most felhívtam és közölte hogy még nincs itthon ez a felni mert kint van németországban.Jó hogy olyan terméket árul a vaterán ami nincs is neki :unsure: ,ráadásul fel se hív....

Tom amit adtál az deréktámasz megnéztem a neten.Nem is csinálnak fejtámlát.Kicsit furcsa de kényelmes.Köszönöm.

Az eredetvizsgás is átb@szott.Tegnapra be volt írva a corsa 10re,de fél11ig senki nem jött oda.Telcsiszám persze kiírva sehol.Nagy nehezen kiderítettem a srác számát,köszli beteg lett..... :huh: Megígérte hogy ma 4re kijön házhoz.Délben telefonál hogy nem fog menni,inkább menjek be a műhelybe.....Utálom az ilyet

1. A Vaterás ######nak egy otvaros nagy minuszt kell adni.

2. Akkor szívesen a deréktámaszt. :lol:

3. Ez meg akkor meleg lehet... :lol:

Elküldve
A csajos kép miatt biztos több embernek megtetszik :unsure:

szerintem meg balról a 2. kép miatt van ez a tolongás :huh:

(de mielőtt eladod tényleg vigyél már egy kört lécci)

Elküldve

Persze széthajtjuk elötte... :lol:

Ha leelőlegezi valaki, akkor abban a percben lerakom, és átadásig már nem is ülök bele...

volt már ilyen, hogy haverom összetörte közben az autót...nem lehet túl jó érzés... :lol: :huh: :unsure:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.