Lanti Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Viszem hát...de 1000 HUf / kör... :unsure: semmi örömautózás... Hol kell kupont váltani?? :huh: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Köszi...ez jól esett...pont ez az egy dilemmám van... De lehet, hogy ezt elkerülendő...BKV-zni fogok.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 De lehet, hogy ezt elkerülendő...BKV-zni fogok.... :huh: Jahamm............ :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Lehet hogy sunyiban felpattint 2 turbót a sorhatra, és az astra árát hátsogumikra költi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Hol kell kupont váltani?? :unsure: :huh: :lol: :lol: Nektek klub-os kedvezmény van...990-ért... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Lehet hogy sunyiban felpattint 2 turbót a sorhatra, és az astra árát hátsogumikra költi :huh: Ha hoz valaki, 19-es kulcsot, hogy lekapjuk a hátsókereket...este eldurranthajuk a 185-ösöket... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Ha hoz valaki, 19-es kulcsot, hogy lekapjuk a hátsókereket...este eldurranthajuk a 185-ösöket... :lol: ááááááááááá, mi nem megyünk :unsure: :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Ha hoz valaki, 19-es kulcsot, hogy lekapjuk a hátsókereket...este eldurranthajuk a 185-ösöket... :unsure: Ezekután csak el kéne jönnöm hamarabb a vendégségből és vinni a szigetre egy 19es kulcsot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Hát a lehetőség adott... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Hát a lehetőség adott... :huh: :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 CS-röl levetted a hirdetésed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 :huh: :lol: :lol: Szép az élet mi? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 most azt csinaltam amit tegnap Anti otthon ( csak ugye azt nem lehet nyilvánosan kimondani mert ugye a tekintély! :unsure: ) De legalabb 10 darts gumigyürüt szedtem fel "vele". :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Azért figyelj a vízhőmérsékletre a kerékdurrantásnál! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 CS-röl levetted a hirdetésed? Már visszaraktam... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Vártam hogy felhívjon az ember a felni miatt,de nem tette meg.Most felhívtam és közölte hogy még nincs itthon ez a felni mert kint van németországban.Jó hogy olyan terméket árul a vaterán ami nincs is neki :unsure: ,ráadásul fel se hív.... Tom amit adtál az deréktámasz megnéztem a neten.Nem is csinálnak fejtámlát.Kicsit furcsa de kényelmes.Köszönöm. Az eredetvizsgás is átb@szott.Tegnapra be volt írva a corsa 10re,de fél11ig senki nem jött oda.Telcsiszám persze kiírva sehol.Nagy nehezen kiderítettem a srác számát,köszli beteg lett..... :huh: Megígérte hogy ma 4re kijön házhoz.Délben telefonál hogy nem fog menni,inkább menjek be a műhelybe.....Utálom az ilyet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Vártam hogy felhívjon az ember a felni miatt,de nem tette meg.Most felhívtam és közölte hogy még nincs itthon ez a felni mert kint van németországban.Jó hogy olyan terméket árul a vaterán ami nincs is neki :unsure: ,ráadásul fel se hív.... Tom amit adtál az deréktámasz megnéztem a neten.Nem is csinálnak fejtámlát.Kicsit furcsa de kényelmes.Köszönöm. Az eredetvizsgás is átb@szott.Tegnapra be volt írva a corsa 10re,de fél11ig senki nem jött oda.Telcsiszám persze kiírva sehol.Nagy nehezen kiderítettem a srác számát,köszli beteg lett..... :huh: Megígérte hogy ma 4re kijön házhoz.Délben telefonál hogy nem fog menni,inkább menjek be a műhelybe.....Utálom az ilyet 1. A Vaterás ######nak egy otvaros nagy minuszt kell adni. 2. Akkor szívesen a deréktámaszt. :lol: 3. Ez meg akkor meleg lehet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Persze kevéssé cizelláltan fogalmaztam de ez a fórum olyan figyelmes... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Persze kevéssé cizelláltan fogalmaztam de ez a fórum olyan figyelmes... :unsure: :D :huh: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Hát gondoltuk, hogy nem Te voltál ilyen figylemes és teleírtad okkal a fórumot... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 A csajos kép miatt biztos több embernek megtetszik :unsure: szerintem meg balról a 2. kép miatt van ez a tolongás :huh: (de mielőtt eladod tényleg vigyél már egy kört lécci) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Persze széthajtjuk elötte... :lol: Ha leelőlegezi valaki, akkor abban a percben lerakom, és átadásig már nem is ülök bele... volt már ilyen, hogy haverom összetörte közben az autót...nem lehet túl jó érzés... :lol: :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 most van lehetőségem, egy nagyon jó állapotú 2003-as subaruhoz hozzájutni...meglátjuk... :unsure: 90et adok a Senatorért! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Inkább pókerezzünk... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 90et adok a Senatorért! :huh: Most hogy felfuttattam, 4 kiló alatt nem adom... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts