Demó Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Persze... biztos ezt is mesélte valaki :huh: @Atommanó: Tudom, hogy ilyen téren műveletlen vagy, így itt egy kis HowTo az 5ösBömös "bejáratásáról"... Bár asszem ez nem M-Packet, de a technikát próbáld meg elsajátítani, esetleg továbbfejleszteni :lol: Pedig ez M5. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 Az látszik hogy van erő az autóban, de ez minden pozitív dolog, amit el tudok mondani erről a videóról... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Február1, 2007 Megoszt Elküldve Február1, 2007 azért elég merész a srác,ilyen kis úton ekkora tempónál csúsztatva menni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Tudom, hogy ilyen téren műveletlen vagy, így itt egy kis HowTo az 5ösBömös "bejáratásáról"... Bár asszem ez nem M-Packet, de a technikát próbáld meg elsajátítani, esetleg továbbfejleszteni :unsure: Ugyanilyenje van most a főnökömnek, csak kékben. Múltkor volt szerencsém belepróbálni a potrohomat. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Én mennék, csak messze van.... :unsure: Magyarországon nincs távolság... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Eladó az ótóóóóm.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Na felraktam ide is az autóm... Nekem nem lenne szívem eladni... inkább garázsba tenném Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Na ez nem az a garázsba tevős jószág...ezt kiviszed egy karikára, és addig hajtod amíg mozog...és csak aztán mehet vissza a garázsba... Viccet félretéve...akkor meg minek...most van lehetőségem, egy nagyon jó állapotú 2003-as subaruhoz hozzájutni...meglátjuk... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Na ez nem az a garázsba tevős jószág...ezt kiviszed egy karikára, és addig hajtod amíg mozog...és csak aztán mehet vissza a garázsba... Viccet félretéve...akkor meg minek...most van lehetőségem, egy nagyon jó állapotú 2003-as subaruhoz hozzájutni...meglátjuk... :unsure: Akkor az én Honda Aerodeck/Audi 80 2.8 V6 ötletem nem is olyan meredek! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Na ez nem az a garázsba tevős jószág...ezt kiviszed egy karikára, és addig hajtod amíg mozog...és csak aztán mehet vissza a garázsba... Viccet félretéve...akkor meg minek...most van lehetőségem, egy nagyon jó állapotú 2003-as subaruhoz hozzájutni...meglátjuk... :unsure: Nem garázsba való, ez tény! :huh: Ha eltudod adni áráért és pont lenne egy másik tök jó lehetőség akkor persze érthető. Ha kész lesz az enyém én nem biztos h túladok rajta... ezt gondolom most! aztán lehet h én is kiélem vele magam 1-2 év alatt és szintén eladó sorba kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Már hívtak is ketten...egyikük délután megnézi... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Nem garázsba való, ez tény! :huh: Ha eltudod adni áráért és pont lenne egy másik tök jó lehetőség akkor persze érthető. Ha kész lesz az enyém én nem biztos h túladok rajta... ezt gondolom most! aztán lehet h én is kiélem vele magam 1-2 év alatt és szintén eladó sorba kerül. 1X majd kijátszod magad, és tovább lépsz.Ez ilyen........ :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Már hívtak is ketten...egyikük délután megnézi... :huh: Akkor a köv. 7n már BUBUBUBU??? :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Már hívtak is ketten...egyikük délután megnézi... :huh: Nem gondoltam volna hogy ilyen gyorsan fognak jelentkezni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Nem gondoltam volna hogy ilyen gyorsan fognak jelentkezni :huh: Egy ilyen autóra?Ennyiért?Viccelsz? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Már hívtak is ketten...egyikük délután megnézi... :unsure: Valami olyasmit várok: "nagyon szép meg állatul megy és akkor mennyit engedsz?? legyen mondjuk 1.7" Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Jah, két emberke, aki ki akar próbálni egy jófajta túrós autót ingyé... :huh: A csajos kép miatt biztos több embernek megtetszik :unsure: Viszont a belsejéről is kéne kép, nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Tényleg el akarod adni aszittem azé ennyire nem. Irhattál volna rá magasabb árat.. Soksikert és ne hagyd hogy alkudjanak :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Jah, két emberke, aki ki akar próbálni egy jófajta túrós autót ingyé... :lol: A csajos kép miatt biztos több embernek megtetszik :unsure: Viszont a belsejéről is kéne kép, nem? :lol: Tegnap ugy hallottam, hogy a tavaszi projekt az a kárpit helyrerakása lesz, lehet ezért nincs belsö kép :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Jah, két emberke, aki ki akar próbálni egy jófajta túrós autót ingyé... :huh: Sztem Anti majd inkább viszi őket egy-két kört, aztán ha lerakták a lóvét, utána vihetik is............ :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Viszem hát...de 1000 HUf / kör... :huh: semmi örömautózás... Bár tipikusan olyan a jobb 1-ben a feeling, hogy ha megtapasztalod, elrohansz embert ölni, hogy délutánra letedd a lóvét... :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Viszem hát...de 1000 HUf / kör... :huh: semmi örömautózás... Bár tipikusan olyan a jobb 1-ben a feeling, hogy ha megtapasztalod, elrohansz embert ölni, hogy délutánra letedd a lóvét... :unsure: :lol: Kitűnő értékesítési stratégia! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Jó! mi tudjuk hogy mit ér egy ilyen és mennyi munka van benne. De pont erről ment itt a diskurzus, hogy ennyiért nehéz lesz eladni merthogy mégis csak 1 Astra... és sokan így néznek rá. Én is azt mondom amúgy hogy egy ilyet KÉSZEN, ennyi pénzért megszerezni, nem sok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Viszem hát...de 1000 HUf / kör... :huh: semmi örömautózás... Bár tipikusan olyan a jobb 1-ben a feeling, hogy ha megtapasztalod, elrohansz embert ölni, hogy délutánra letedd a lóvét... :unsure: :lol: Ezt tanusíthatom. De nagy a valószinüsége hogy másnapra fel is csavarodna egy fára az illető Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2007 Megoszt Elküldve Február2, 2007 Na ez nem az a garázsba tevős jószág...ezt kiviszed egy karikára, és addig hajtod amíg mozog...és csak aztán mehet vissza a garázsba... Viccet félretéve...akkor meg minek...most van lehetőségem, egy nagyon jó állapotú 2003-as subaruhoz hozzájutni...meglátjuk... :huh: és akkor majd a régi kocsid lebüntet a lámpánál... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts