Demó Elküldve Február1, 2007 Elküldve Február1, 2007 Persze... biztos ezt is mesélte valaki :huh: @Atommanó: Tudom, hogy ilyen téren műveletlen vagy, így itt egy kis HowTo az 5ösBömös "bejáratásáról"... Bár asszem ez nem M-Packet, de a technikát próbáld meg elsajátítani, esetleg továbbfejleszteni :lol: Pedig ez M5. :unsure:
Tom Elküldve Február1, 2007 Elküldve Február1, 2007 Az látszik hogy van erő az autóban, de ez minden pozitív dolog, amit el tudok mondani erről a videóról...
adorjant Elküldve Február1, 2007 Elküldve Február1, 2007 azért elég merész a srác,ilyen kis úton ekkora tempónál csúsztatva menni...
opel16v Elküldve Február2, 2007 Elküldve Február2, 2007 Tudom, hogy ilyen téren műveletlen vagy, így itt egy kis HowTo az 5ösBömös "bejáratásáról"... Bár asszem ez nem M-Packet, de a technikát próbáld meg elsajátítani, esetleg továbbfejleszteni :unsure: Ugyanilyenje van most a főnökömnek, csak kékben. Múltkor volt szerencsém belepróbálni a potrohomat. :huh:
opel16v Elküldve Február2, 2007 Elküldve Február2, 2007 Én mennék, csak messze van.... :unsure: Magyarországon nincs távolság... :huh: :lol:
Chaba Elküldve Február2, 2007 Elküldve Február2, 2007 Na felraktam ide is az autóm... Nekem nem lenne szívem eladni... inkább garázsba tenném
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Elküldve Február2, 2007 Na ez nem az a garázsba tevős jószág...ezt kiviszed egy karikára, és addig hajtod amíg mozog...és csak aztán mehet vissza a garázsba... Viccet félretéve...akkor meg minek...most van lehetőségem, egy nagyon jó állapotú 2003-as subaruhoz hozzájutni...meglátjuk... :unsure:
warwolf Elküldve Február2, 2007 Elküldve Február2, 2007 Na ez nem az a garázsba tevős jószág...ezt kiviszed egy karikára, és addig hajtod amíg mozog...és csak aztán mehet vissza a garázsba... Viccet félretéve...akkor meg minek...most van lehetőségem, egy nagyon jó állapotú 2003-as subaruhoz hozzájutni...meglátjuk... :unsure: Akkor az én Honda Aerodeck/Audi 80 2.8 V6 ötletem nem is olyan meredek! :huh:
Chaba Elküldve Február2, 2007 Elküldve Február2, 2007 Na ez nem az a garázsba tevős jószág...ezt kiviszed egy karikára, és addig hajtod amíg mozog...és csak aztán mehet vissza a garázsba... Viccet félretéve...akkor meg minek...most van lehetőségem, egy nagyon jó állapotú 2003-as subaruhoz hozzájutni...meglátjuk... :unsure: Nem garázsba való, ez tény! :huh: Ha eltudod adni áráért és pont lenne egy másik tök jó lehetőség akkor persze érthető. Ha kész lesz az enyém én nem biztos h túladok rajta... ezt gondolom most! aztán lehet h én is kiélem vele magam 1-2 év alatt és szintén eladó sorba kerül.
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Elküldve Február2, 2007 Már hívtak is ketten...egyikük délután megnézi... :unsure:
warwolf Elküldve Február2, 2007 Elküldve Február2, 2007 Nem garázsba való, ez tény! :huh: Ha eltudod adni áráért és pont lenne egy másik tök jó lehetőség akkor persze érthető. Ha kész lesz az enyém én nem biztos h túladok rajta... ezt gondolom most! aztán lehet h én is kiélem vele magam 1-2 év alatt és szintén eladó sorba kerül. 1X majd kijátszod magad, és tovább lépsz.Ez ilyen........ :unsure:
warwolf Elküldve Február2, 2007 Elküldve Február2, 2007 Már hívtak is ketten...egyikük délután megnézi... :huh: Akkor a köv. 7n már BUBUBUBU??? :lol: :unsure:
Chaba Elküldve Február2, 2007 Elküldve Február2, 2007 Már hívtak is ketten...egyikük délután megnézi... :huh: Nem gondoltam volna hogy ilyen gyorsan fognak jelentkezni :unsure:
warwolf Elküldve Február2, 2007 Elküldve Február2, 2007 Nem gondoltam volna hogy ilyen gyorsan fognak jelentkezni :huh: Egy ilyen autóra?Ennyiért?Viccelsz? :unsure:
Loboka Elküldve Február2, 2007 Elküldve Február2, 2007 Már hívtak is ketten...egyikük délután megnézi... :unsure: Valami olyasmit várok: "nagyon szép meg állatul megy és akkor mennyit engedsz?? legyen mondjuk 1.7"
opel16v Elküldve Február2, 2007 Elküldve Február2, 2007 Jah, két emberke, aki ki akar próbálni egy jófajta túrós autót ingyé... :huh: A csajos kép miatt biztos több embernek megtetszik :unsure: Viszont a belsejéről is kéne kép, nem? :lol:
Albert Elküldve Február2, 2007 Elküldve Február2, 2007 Tényleg el akarod adni aszittem azé ennyire nem. Irhattál volna rá magasabb árat.. Soksikert és ne hagyd hogy alkudjanak :unsure:
Loboka Elküldve Február2, 2007 Elküldve Február2, 2007 Jah, két emberke, aki ki akar próbálni egy jófajta túrós autót ingyé... :lol: A csajos kép miatt biztos több embernek megtetszik :unsure: Viszont a belsejéről is kéne kép, nem? :lol: Tegnap ugy hallottam, hogy a tavaszi projekt az a kárpit helyrerakása lesz, lehet ezért nincs belsö kép :huh:
warwolf Elküldve Február2, 2007 Elküldve Február2, 2007 Jah, két emberke, aki ki akar próbálni egy jófajta túrós autót ingyé... :huh: Sztem Anti majd inkább viszi őket egy-két kört, aztán ha lerakták a lóvét, utána vihetik is............ :unsure:
Atommanó Elküldve Február2, 2007 Elküldve Február2, 2007 Viszem hát...de 1000 HUf / kör... :huh: semmi örömautózás... Bár tipikusan olyan a jobb 1-ben a feeling, hogy ha megtapasztalod, elrohansz embert ölni, hogy délutánra letedd a lóvét... :unsure: :lol:
warwolf Elküldve Február2, 2007 Elküldve Február2, 2007 Viszem hát...de 1000 HUf / kör... :huh: semmi örömautózás... Bár tipikusan olyan a jobb 1-ben a feeling, hogy ha megtapasztalod, elrohansz embert ölni, hogy délutánra letedd a lóvét... :unsure: :lol: Kitűnő értékesítési stratégia! :lol:
Chaba Elküldve Február2, 2007 Elküldve Február2, 2007 Jó! mi tudjuk hogy mit ér egy ilyen és mennyi munka van benne. De pont erről ment itt a diskurzus, hogy ennyiért nehéz lesz eladni merthogy mégis csak 1 Astra... és sokan így néznek rá. Én is azt mondom amúgy hogy egy ilyet KÉSZEN, ennyi pénzért megszerezni, nem sok.
Loboka Elküldve Február2, 2007 Elküldve Február2, 2007 Viszem hát...de 1000 HUf / kör... :huh: semmi örömautózás... Bár tipikusan olyan a jobb 1-ben a feeling, hogy ha megtapasztalod, elrohansz embert ölni, hogy délutánra letedd a lóvét... :unsure: :lol: Ezt tanusíthatom. De nagy a valószinüsége hogy másnapra fel is csavarodna egy fára az illető
Lanti Elküldve Február2, 2007 Elküldve Február2, 2007 Na ez nem az a garázsba tevős jószág...ezt kiviszed egy karikára, és addig hajtod amíg mozog...és csak aztán mehet vissza a garázsba... Viccet félretéve...akkor meg minek...most van lehetőségem, egy nagyon jó állapotú 2003-as subaruhoz hozzájutni...meglátjuk... :huh: és akkor majd a régi kocsid lebüntet a lámpánál... :unsure:
Recommended Posts