opel16v Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Ilyen mákdarálója van öreganyámnak :unsure: :huh: :lol: Téged átbasztak! :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 http://img3.tar.hu/atommano/img/28162727.jpg Na megvan...remélem szép hangja lesz... :unsure: Mi lesz a régivel? Mi volt a baja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 jobban örülnék egy angolnak :unsure: egyébként mitől függ, hogy milyen nyelven kommunikál? mert tuti nem a pontmátrixos lapocska ilyen okos :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 honnan érkezett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 honnan érkezett? opel16v nagyija küldte :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 opel16v nagyija küldte :huh: nekem is küldene vmit, mondjuk egy xe mocit.. plspls :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 De szerintem ez az ölstand-ölmangel dolog épp fordítva lesz, mert az Ölstand olajszintet, az Ölmangel pedig olajhiányt jelent. Tényleg, szóóórrri a hülyeségért... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 http://img3.tar.hu/atommano/img/28162727.jpg Na megvan...remélem szép hangja lesz... :unsure: Feri style? Akkor elég vad hangja lesz... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Lecseréltem a tojásfőzőt... :huh: ez jóval gyorsabban nyit és zár...ezáltal elöbb elkezdi felépíteni a nyomást...és kicsit hangosabb is... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Feri style? Akkor elég vad hangja lesz... :unsure: :lol: Jaja! Voltunk kinnt ma este Ferinél, a Dettivel, és dumcsiztunk egy jót...elmesélte hogy miért hagyja abba a versenyzést, meg hogy milyen műhelyt épít... stb... Közben megkaptam a darálót is... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
lifi Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 CSö! nekem is kéne ilyen mák darálo.Lehet,hogy nem arra használnám? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 CSö! nekem is kéne ilyen mák darálo.Lehet,hogy nem arra használnám? :unsure: Te ki vagy??? :huh: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 CSö! nekem is kéne ilyen mák darálo.Lehet,hogy nem arra használnám? :unsure: Halihó! Miaz, szabad a konyha? :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Szép darab azt meg kell hagyni, kiváncsi vagyok a hangjára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lifi Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Lecseréltem a tojásfőzőt... :huh: http://img1.tar.hu/coupeastra/img/21289189.jpg Levettem a képet linkre...Anti ez jóval gyorsabban nyit és zár...ezáltal elöbb elkezdi felépíteni a nyomást...és kicsit hangosabb is... :unsure: szerintem a régi gyorsasága nekem eléglenne,a hondámat nagyon megtudná változtatni Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 nekem is küldene vmit, mondjuk egy xe mocit.. plspls :unsure: Szerintem a rétesével jobban járnál. :lol: De ahhoz meg kéri vissza a mákdarálóját :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 A külseje kicsit más, de a belseje az ugyan az mint a Ferkóénak... elvileg 110 db-el szól...nem tom, hogy ez annyi e, de az Audiban igen meggyőző hangja van... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Mi lesz a régivel? Mi volt a baja? Semmi, ha Tomnak összejön a projekt, akkor ennyivel hozzájárulok a dologhoz én is... :huh: Ennek egyszerűen beleszerettem a hangjába...de hát aki hallotta már az Audiban, az tudja miért... :lol: :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 szerintem a régi gyorsasága nekem eléglenne,a hondámat nagyon megtudná változtatni milyen motor dorombol abban a hondában??? az nem szívómoci?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Viszont személy szerint pl Demo autóját (bárhogy is tisztelem a teljesítményéért és a beleölt munkáért) nem biztos hogy átengedném. Mert ott egy gyenge kaszniba, gyenge futóműhöz és gyenge fékhez még további gyengítések is járultak (pl kerékagy) a nagyon erős moci mellé. Remélem Demo nem veszi magára :unsure: Két dolog van, amiért nem menne át a kocsim a Német Tüv-ön. Az egyik a hátsó fék, a másik az a pár rohadás az íveken. Mindkettön változtatni fogok erre a szezonra. Ennél sokkal kalandosabb autók is megkapják kint a müszakit. Például legalább minden második nagymotoros Corsa, vagy Tigra heggesztett féltengelyekkel közlekedik. 180LE-ig elég hátul a dobfék. Még egy LET-et is kis 20-as föfékhengerrel és Corsa fékrásegítövel engedélyeznek. Az a verzió, amit én csináltam a kerékagyaimmal, az még a stabilabbik módszer, mert a másiknál a csapágyházat marják nagyobbra, hogy beleférjen az Audi 80 csapágy. Na olyanból már 3-at láttam eltörve. Ahogy én csináltam, úgy eddig csak egyet láttam eltörve, az is csak azért tört, mert nem kerekítették le a sarkokat esztergálásnál. De azt a kerékagyat készen vette egy Holland tuningcégtöl. Az, hogy nekem az elsö tönkrement, az is azért lehet, mert túl kicsire esztergálták az agyat. A mostani 1 mm-el nagyobb és +2 százados. ennek tovább kellene bírnia, mint a kintieknek. Egyébként minden különösebb erösítés nélkül Németországban hivatalosan bejegyeznek A Corsába 220kW-ot. És akkor még az Angolokról nem is beszéltem, mert ott még egy V8-at is hivatalossá lehet tenni egy kispolszkiban. És ez most nem vicc, ez tény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Demo! Ébredj!!! Ez itt viszont Mo, 2007... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Demo! Ébredj!!! Ez itt viszont Mo, 2007... :huh: :unsure: Ezzel én is tisztában vagyok. Egyik haveromnak voltak papírjai hivatalos XE A Corsához, kíváncsi lennék, hogy arra mit lépnének. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Semmi, ha Tomnak összejön a projekt, akkor ennyivel hozzájárulok a dologhoz én is... :unsure: :huh: Erről még beszéljünk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 Szerintem...egy jó nagyot...sáros bakancsban... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január31, 2007 Megoszt Elküldve Január31, 2007 :unsure: Erről még beszéljünk. :lol: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts