Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Redi szokj hozzá a gondolathoz, hogy ez az ülésprojekt ez így magában bukta volt... :unsure:

Hátha a Hondába belemegy... :huh:

Elküldve
Köszi :unsure:

Arra emlékszel hogy 3 küllös e?

ha Antié nem jó akkor tudok én is adni egy 3 küllőset ( Kadett-Ascona )..csak ki kéne szedni mert azt használom :huh:

Elküldve
nincs ott valami ismerős klubtag? :unsure: :huh:

Hátha kicsi a világ... :lol:

Meg is nézem gyorsan kié a a VTI.hu meg az INTEGRA.hu... :lol: :lol:

Elküldve
ha Antié nem jó akkor tudok én is adni egy 3 küllőset ( Kadett-Ascona )..csak ki kéne szedni mert azt használom :huh:

:unsure: kedves vagy :lol:

Elküldve
Ja hát igen...a "hondaklubban" is meg kéne próbálni...nincs ott valami ismerős klubtag? :unsure: :huh:

tényleg Redi honda klubtag is :lol: :lol: :lol:

Elküldve
:huh: kedves vagy :lol:

Nekem is van még egy sportkormányom, meg a GSi gyárija is megvan (de az nagyon gagyisztikus állapotban...). Szóval... :unsure:

Elküldve
Nekem is van még egy sportkormányom, meg a GSi gyárija is megvan (de az nagyon gagyisztikus állapotban...). Szóval... :unsure:

vagy ott van még a bugyikék is az Antinak :huh:

Elküldve

Így is elég nehéz tekerni a kormányt.Azzal a kicsivel el se tudnám fordítani :huh:

Elküldve
Tom!

HKS-ed már van, az tuti... :lol: :unsure: , már csak a Calit kell mellébizniszelned... :lol:

Inkább nagy coolert szerezz neki. :huh:

Elküldve
Inkább nagy coolert szerezz neki. :unsure:

Cooler is van, csak a Lali szerint elég gázul van megoldva. De azt sem tudom, hogy most mi a helyzet a géppel, ma nem tudtam beszélni a Lalival. :huh:

Elküldve
Tom!

HKS-ed már van, az tuti... :lol: :unsure: , már csak a Calit kell mellébizniszelned... :lol:

Oksa, köszi. De kell ám az adapter is. :huh:

Meg valami ár is jöhet msn. :lol:

Elküldve

Megoldjuk ne parázzál már...

Az adaptert, így is úgy is fel kell heggeszteni, de azt is adom vele együtt... :huh: meg a kábelkötegelőket is... :unsure:

Azt viszont Tarr majd intézi, hogy egyben legyen... :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.