redline Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 bár a Dakaron is voltak pontozva meg értékelve a szervízkamionok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Eddig is bementünk ezútán is be fogunk :unsure: Ez most úgy hangzott, minta hátul a szögeskerítésen másztunk volna be... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Ez most úgy hangzott, minta hátul a szögeskerítésen másztunk volna be... :unsure: :huh: az István nem sz@rozik :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Hát igen...csak baromi nehéz ám meghúzni a vonalat, hogy mitől széria egy széria autó...és mitől számít építettnek... Ha onnan nézzük az enyim nagyon széria...ha meg innen, akkor nagyon épített... :unsure: Nekem már a müanyag kasztni és plexi üveg se igazán számítana gyárinak,vagy a csővázas kasztni.A motorra már vannak szabályok kategóriák,a kasztnit meg a gumit kellene pontosítani és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Ez most úgy hangzott, minta hátul a szögeskerítésen másztunk volna be... :unsure: :huh: Az autókat meg átemeltük a kerítés felett :lol: :lol: :lol: Még jó hogy ezt senki nem hinné el nekünk :D ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Nálam ezzel a csővázas kasztnival fogalomzavar van......itt most a becsövezett autókra, vagy az építkezésről lopott vízvezetékből tákolt buggy-style dologra kell gondolni? Mert ez utóbbi természetesen spec. kategória szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Szerintem a becsövezett autók nem csövázasak, hanem csak merevített karosszériásak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Nálam ezzel a csővázas kasztnival fogalomzavar van...... Látom... :huh: :lol: A csővázas, meg a becsövezett(alias bukócsöves) közt nagy különbség, hogy elöbbit súlycsökkentés, utóbbit biztonságtechnikai szempontból alkalmazzák...és még súlyt is növel... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 István, találtam A Corsa sportüléseket: "opel corsa a sportülés garnitúra szerkezetileg jó állapotban,a sofőrülés széle szakadt kockás gyári kárpittal 10000ft" http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...c8ab3c&s=23 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Látom... :huh: :lol: A csővázas, meg a becsövezett(alias bukócsöves) közt nagy különbség, hogy elöbbit súlycsökkentés, utóbbit biztonságtechnikai szempontból alkalmazzák...és még súlyt is növel... :unsure: nem ezzel volt a gond.....ezt tudom (bármilyen meglepő is) azzal nem voltam 100%, hogy ebben az esetben PONTOSAN melyik verziórol beszélünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 István, találtam A Corsa sportüléseket: "opel corsa a sportülés garnitúra szerkezetileg jó állapotban,a sofőrülés széle szakadt kockás gyári kárpittal 10000ft" http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...c8ab3c&s=23 "opel corsa c hüttő " ez már fájt....Anti muszály-át még elnéztem de ez már sok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 El kellett mennem ma délelőtt Monorra. Odafele menet 16v Calibra vészvillogóval áll az út szélén, alatta víztócsa. Mellette ember stoppol. Megálltam, na mivan, eldurrant egy vízcsöve, nem vinném-e el Monorig az autósboltba (érdekelt, ott kap-e pont ilyen vízcsövet, nem kapott). De persze, vissza is hozom, úgyis erre jövök. Menet közben beszélgettünk, kiderült, hogy a) ő sosem cserél olajat, úgyis kell utánatölteni, szerencsére haverja dolgozik a mol kúton, tud olcsón mol 15-ös olajat :unsure: vezérlést sem cserélt. Semmit, soha. 60ezret ment eddig az autóval, de vezérlést ő nem cserélt. Ő "ilyen hülyeséggel nem foglalkozik, az autóm van értem, nem én az autómért". c) ékszíja állítólag sikít, de megy az úgy is, d) utálja a Calibrát, mert csak a baj van vele. e) most is kopog a futómű. Hogyhogy most? Hát most, nyár óta. Magamban gratuláltam. Nem tudtam, sírjak-e vagy röhögjek. Pedig az autó egész jól nézett ki, a pali is tök normálisnak tűnt. Nem kapott vízcsövet, de köszönte szépen maradt Monoron, majd megoldja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 "opel corsa c hüttő " ez már fájt....Anti muszály-át még elnéztem de ez már sok :unsure: Jóóóvan...reggel még álmos voltam... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 István, találtam A Corsa sportüléseket: "opel corsa a sportülés garnitúra szerkezetileg jó állapotban,a sofőrülés széle szakadt kockás gyári kárpittal 10000ft" http://www.duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz...c8ab3c&s=23 kár hogy erre most nagyon nincs pénzem,pedig a gyári 3 küllös kormány is jó lenne :unsure: . viszont most láttam a carsylingon hogy Wolfinak astra ülés van bent.Hátha nem volt azt olyan nehéz berakni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 gondolom a seggét sem törli ki, mert ugyis megint sz@ros lesz másnap...... (elnézést a vulgáris kifejezésért) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 viszont most láttam a carsylingon hogy Wolfinak astra ülés van bent.Hátha nem volt azt olyan nehéz berakni :unsure: akartam erre irni valamit, de azt mondanád hiéna vagyok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 akartam erre irni valamit, de azt mondanád hiéna vagyok :unsure: köszi Redi de nem kell az FK ülés a corsába :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 15. Az autóban bármiféle palack (a hivatalos tûzoltópalack kivételével), minden esetben kategóriát emel. huhh volt nálam 2 kóla, illegálban mentem a kategóriámban :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 gondolom a seggét sem törli ki, mert ugyis megint sz@ros lesz másnap...... (elnézést a vulgáris kifejezésért) Az ilyen a kutyájának sem ad enni? Úgyis kijön belőle másnap... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 kár hogy erre most nagyon nincs pénzem,pedig a gyári 3 küllös kormány is jó lenne :unsure: . viszont most láttam a carsylingon hogy Wolfinak astra ülés van bent.Hátha nem volt azt olyan nehéz berakni :huh: B Corsa gyári kormányom van, ha érdekel...ajcsiba megkapod... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 B Corsa gyári kormányom van, ha érdekel...ajcsiba megkapod... :unsure: :huh: Köszi :lol: Arra emlékszel hogy 3 küllös e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Úgy rémlik, hogy igen... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Úgy rémlik, hogy igen... :unsure: Az jó :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Tomnak: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 kár hogy erre most nagyon nincs pénzem,pedig a gyári 3 küllös kormány is jó lenne :unsure: . viszont most láttam a carsylingon hogy Wolfinak astra ülés van bent.Hátha nem volt azt olyan nehéz berakni :huh: Kell hozzá szerezni egy Astra sportülést, és szétszedni.A Corsáét is, aztán a Corsa ülésnek csak az alja marad meg, arra húzódik rá az Astra üléspárnája, és a háttámlája.Kényelmesnek kényelmes, de sportos vezetéshez viszont magas, úgyhogy én is majd cserélem sportülésekre........amint lesz rá keret....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts