Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Nem tervezem, de egyébként elég nehéz szembesülni ezzel a rengeteg oltással amit itt kapok :huh: :lol:

jajmá még a végén komolyan elhiszem h komolyan veszed :unsure:

Királyok a leírások, Tom előre bocs de wordben küldeném el, a képeket is beszúrtam de azokat külön is elküldöm, úgy jó lesz?(Albertszámítógépzsenimagyarázottvmithúgynekiisjólesz)

Elküldve
jajmá még a végén komolyan elhiszem h komolyan veszed :huh:

Királyok a leírások, Tom előre bocs de wordben küldeném el, a képeket is beszúrtam de azokat külön is elküldöm, úgy jó lesz?(Albertszámítógépzsenimagyarázottvmithúgynekiisjólesz)

Ha azok a képek lesznek benne, amik egyébként is fent vannak, akor elég ha csak megszámozod. Egyébként légyszi legyenek külön a képek. :unsure:

Elküldve
Ha azok a képek lesznek benne, amik egyébként is fent vannak, akor elég ha csak megszámozod. Egyébként légyszi legyenek külön a képek. :unsure:

hopsz hát más képeket szeretnék ha nem baj de akkor kiszedem megszámozom őket

BOCSI :huh:

Elküldve
hopsz hát más képeket szeretnék ha nem baj de akkor kiszedem megszámozom őket

BOCSI :unsure:

Semmi gond. Úgy tökéletes lesz.

Elküldve

Azthiszem mégis le kell vizsgáztatnom a Kadettet,nagyon megy itt az NE fikázás :unsure: :lol:

én súlyban egy kicsit jobb vagyok....mint a GSI :huh:

Elküldve
Azthiszem mégis le kell vizsgáztatnom a Kadettet,nagyon megy itt az NE fikázás :huh: :lol:

én súlyban egy kicsit jobb vagyok....mint a GSI :lol:

Akkor csüt este gyorsulás... :unsure: :lol: :D

Elküldve
Azthiszem mégis le kell vizsgáztatnom a Kadettet,nagyon megy itt az NE fikázás :unsure: :lol:

én súlyban egy kicsit jobb vagyok....mint a GSI :huh:

Úgy érzem megy itt a GSI fikázás...ki kell hoznom a GSI-t... :lol: :lol: :D

;)

Elküldve
Meg egyébként is ha elmennék messzire dolgozni mi lenne itt veletek nélkülem? Nemzethalál! Országos gyász! :unsure:

Volt az az aranyos gyerekfilm, amelyikben az a vöröshajú srác játszott a juniort...

Na amikor ő távozott a nevelőintézetből... az a rész jutott most eszembe. :huh: :lol:

Elküldve

Gabi ez a két mondat mintha talán kb két hete egy ugyanilyen ügy kapcsán már elhangzott volna...teszem hozzá, hogy talán pont tőled... :unsure:

Ilyen mély nyomokat hagyott ez benned?

:huh:

Elküldve

btw a multkor jó sok infót kaptam a kartertömítés cseréhez de az ultimate igazságot senki nem mondta ki :huh:

akkor most:

- vegyek két tömítést? (ha lehet nemtenném)

- terelőlemez visszakapalálás? (ha vissza lesz hajlítva nem lesz vmi más gond?)

- rövidebb csavarok?

:unsure:

Elküldve
btw a multkor jó sok infót kaptam a kartertömítés cseréhez de az ultimate igazságot senki nem mondta ki :lol:

akkor most:

- rövidebb csavarok?

:unsure:

Szerintem ha rövidebb csavarokat veszel, attól még folyni fog belőle az olaj... :huh:

Koncentrálj inkább a tömítésre... :lol:

Elküldve
Szerintem ha rövidebb csavarokat veszel, attól még folyni fog belőle az olaj... :unsure:

Koncentrálj inkább a tömítésre... :huh:

persze tömítés csere lesz, de állítólag az x20xev tömítése a nagy királyság de azt felrakni nem triviális...a Patyi azt mondta lehet, h. kettő kell, a Demo meg azt, hogy rövidebb csavarokkal kellene az Anti meg azt, hogy a terelőlemezt kellett neki visszahajlítani....

Elküldve

szerintem nem az X20XEV tömités kell oda, hanem a c20ne jééé. az parafa. és abból 2.

az x20xev jé asszem terelőlemezzel együtt van, vagyxis az én c18xel be ugy volt. és az ultradrága.

Elküldve
Semmi gond. Úgy tökéletes lesz.

nah azért a képek persze h különböző méretűek uh azzal még lesz szívás nehogymár tökéletes legyen :huh: :unsure:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.