Demó Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 nem a géjesí mi? :unsure: de a tied is kezdi :huh: Az csak ciripel, de hamar el is hallgat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 mimimimimiiiii? mihez kell leírás? kicsit lemaradtam. please... Hát mondjuk GSi Club oldalhoz. :huh: Demó már küldött leírást, szóval... :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Csak 1 csattog. :huh: Azért nem lenne rossz majdnem 1000 parci muzsikáját hallgatni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Vazz Tom állatul megy ez a túró :unsure: utána átültem a XE-be és alig ment :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Hát mondjuk GSi Club oldalhoz. :lol: Demó már küldött leírást, szóval... :lol: :huh: ok hamarosan küldök de mostanában kicsit szorít a progi. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Hát mondjuk GSi Club oldalhoz. :huh: Demó már küldött leírást, szóval... :lol: :unsure: Jó rég néztem már az oldalt. Látom mostanában elég sok időd van foglalkozni vele. Végigolvastam a leírásokat. Nagyon jók. QP meg Anti leírása főleg. Hogy a legjobb Neked? Ha html-ben küldöm a leírást? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 80 szelep: :lol: :unsure: http://video.xfree.hu/?n=mor16v|5f7de21f73...87e8edf1f47f174 Ez a vidijó meg kődurva. 3szor néztem meg nem irigykedem áá :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Jó rég néztem már az oldalt. Látom mostanában elég sok időd van foglalkozni vele. Végigolvastam a leírásokat. Nagyon jók. QP meg Anti leírása főleg. Hogy a legjobb Neked? Ha html-ben küldöm a leírást? Ahogy neked jó. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Vazz Tom állatul megy ez a túró :lol: utána átültem a XE-be és alig ment :lol: Hát ezt elhiszem... :huh: Remélem összejön a dolog nekem is... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Ehh.. lassan készen vannak a videók, de most befejezem, és elhúzok aludni.. Nem is gondolná az ember,hogy mennyi időt el lehet ezzel cseszni.. elösször megpróbáltam kitalálni mi az az optimális tömörités, aminél még látszik a látnivaló.. ez volt 3x idő.. aztán meg videonként szépen kivagdosni a felesleget, hogy takarékoskodjak a helyel, aztán 2-3 szor megnézem a vágás helyét belövöm.. aztán az egész videót.. LOL :huh: AMATŐŐŐŐR :unsure: :lol: De már csak kettő van.. de azt majd csak du.. KO vok... Du. felrakom majd őket.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Hogy a legjobb Neked? Ahogy neked jó. :unsure: Srácok muszáj korán reggel evvel szembesülnöm... :lol: :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Hát ezt elhiszem... :huh: Remélem összejön a dolog nekem is... :unsure: Kitalálom.Neked is lesz LETed! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Ahogy neked jó. :unsure: a képeket már én is összeszedtem, és fejben már a szöveg is alakul :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Ma csináltunk egy képet a flottáról: :unsure: http://kepfeltoltes.hu/070128/IMG_1263_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/070128/IMG_1264_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/070128/IMG_1266_www...ltoltes.hu_.jpg Itt pedig jól látható, hogy mennyivel kisebb a Corsa, mint a többi: :huh: http://kepfeltoltes.hu/070128/IMG_1267_www...ltoltes.hu_.jpg Nálunk néha 1-1 Lurdyra nem jön össze ennyi auto :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Redi! A szemüveged cserére érett... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Redi! A szemüveged cserére érett... :lol: igen, de inkább abszolut el kellene dobni :huh: perpill a kiadási sorrend: adók/járulékok > lakás > szem > autó :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 a képeket már én is összeszedtem, és fejben már a szöveg is alakul :lol: Reméljük azért ez talán picivel gyorsabban fog menni, mint a hőn áhított gsi.hu oldal összehekkelése... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 igen, de inkább abszolut el kellene dobni :lol: perpill a kiadási sorrend: adók/járulékok > lakás > szem > autó :unsure: Redi ha anyagi gondod van, tudod, hogy rám számíthatsz!!! :huh: Szívesen elmegyek veled olyanokhoz akik adnak kölcsönt... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Reméljük azért ez talán picivel gyorsabban fog menni, mint a hőn áhított gsi.hu oldal összehekkelése... :huh: :unsure: össze lehetne dobatni gyorsan mással sokpénzért de nem akarok minden második sarkon cooler csövet szerelni minden nap adatbázist állítgatni, meg összegányolt cms-el szivni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 össze lehetne dobatni gyorsan mással sokpénzért de nem akarok minden második sarkon cooler csövet szerelni minden nap adatbázist állítgatni, meg összegányolt cms-el szivni :lol: Az okés, hogy jó munkához idő kell....de akkor ez már lassan Nasa technológiával kell, hogy készüljön... Csak a Bill Gates meg ne lássa majd, mert aztán mehetsz neki dolgozni... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Az okés, hogy jó munkához idő kell....de akkor ez már lassan Nasa technológiával kell, hogy készüljön... sem felrobbanni nem fog, sem eltévedni, sem elhagyni nem fogom...bár a halasztás az már lassan tényleg NASA szintű :lol: :lol: Csak a Bill Gates meg ne lássa majd, mert aztán mehetsz neki dolgozni... :huh: :unsure: Nem MS technológia lesz :D Meg egyébként is ha elmennék messzire dolgozni mi lenne itt veletek nélkülem? Nemzethalál! Országos gyász! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 igen, de inkább abszolut el kellene dobni :lol: perpill a kiadási sorrend: adók/járulékok > lakás > szem > autó :unsure: Tehát meg fogsz vakulni? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Tehát meg fogsz vakulni? :unsure: Nem tervezem, de egyébként elég nehéz szembesülni ezzel a rengeteg oltással amit itt kapok :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 Tehát meg fogsz vakulni? :huh: De mint lehetőség még az adócsalás is adott... :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január29, 2007 Megoszt Elküldve Január29, 2007 De mint lehetőség még az adócsalás is adott... :unsure: :huh: Ha van tipped nyugodtan megoszthatod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts