Lanti Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 A C20Ne-t még a Senivel is verem.. :unsure: :huh: Bocs Lanti... :lol: föleg az enyémet.... de lesz majd nemulass ha xe lesz :lol: :lol: az élmény a fontos. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Akkor már legyen LET... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Szerinted lenyomol? Az XE is csak fölül megy el... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Ja 1-es 5.000-től... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Az XE is csak fölül megy el... :unsure: És ha oldalt vagyok nem látom a tv-t! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Ja 1-es 5.000-től... :huh: :lol: Igen, kb. :unsure: Tényéleg nagyot megy. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Akkor már legyen LET... :unsure: :huh: köszi de ahogy hallom családtervezés mellett a LET nem jó választás :lol: marad az xe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Tényéleg nagyot megy. :huh: :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Szerinted lenyomol? Albert! 1x szivesen mennék az ne-d ellen! Marcsak h mennyire van meg erő az enyémbe. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 köszi de ahogy hallom családtervezés mellett a LET nem jó választás :huh: marad az xe Nincs azzal gond...csak nem szabad meglepődni... :unsure: :lol: Meg hát ki tudja melyik a nagyobb szopás... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Albert! 1x szivesen mennék az ne-d ellen! Marcsak h mennyire van meg erő az enyémbe. :unsure: Le kell méretni...vagy nézni kell egy kompressziót...az több mindent elárul... gyorsulásnál elég nagy faktor a "ki hogy vált"... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Nincs azzal gond...csak nem szabad meglepődni... :unsure: :huh: Meg hát ki tudja melyik a nagyobb szopás... :lol: :lol: Most igy belegondolva...... vkinek eladó LET esetleg???? :lol: :D ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Le kell méretni...vagy nézni kell egy kompressziót...az több mindent elárul... gyorsulásnál elég nagy faktor a "ki hogy vált"... szerintem elsirnám magam.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Le kell méretni...vagy nézni kell egy kompressziót...az több mindent elárul... gyorsulásnál elég nagy faktor a "ki hogy vált"... Az is jól megy, 1-ben az XE mellett van, utána viszont nagyon elmegy a 16V... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Ja erről jut eszembe! Küldjön mindenki leírást az ótójáról Tomnak, aki még nem tette volna meg...no meg képeket is... :huh: én már küldtem 1 hete,de még nem tette fel :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Az is jól megy, 1-ben az XE mellett van, utána viszont nagyon elmegy a 16V... Erről már sokat beszélgettünk...90 LE és fölötte mind egyben egymás mellett van...2-ben ez valahol 150-190 Paci lehet, mert addig egyformán nincs tapadás...tök 8 hány lóerő...de most a 4X4-et ne vegyük figyelembe... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 szerintem elsirnám magam.... :unsure: Szerintem nem megy rosszul a kocsid :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 én már küldtem 1 hete,de még nem tette fel :lol: :unsure: Na ha meg mi csúszunk egy napot már hisztizik... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Szerintem nem megy rosszul a kocsid :huh: No meg eddig amikor láttuk menni, mindig ketten vagy többen ültetek benne... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Na ha meg mi csúszunk egy napot már hisztizik... :huh: :lol: Biztos sok dolga volt a vizsgák miatt :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 No meg eddig amikor láttuk menni, mindig ketten vagy többen ültetek benne... :huh: noigen, meg jómagam is másfélnek számítok! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 én már küldtem 1 hete,de még nem tette fel :lol: :unsure: Küld el légyszi mégegyszer, mert nincs meg. :lol: Cserébe most azonnal felteszem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Na ha meg mi csúszunk egy napot már hisztizik... :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Küld el légyszi mégegyszer, mert nincs meg. :huh: Cserébe most azonnal felteszem. :unsure: Közben megatláltam, úgyhogy nem menekülsz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január28, 2007 Megoszt Elküldve Január28, 2007 Ma csináltunk egy képet a flottáról: :unsure: http://kepfeltoltes.hu/070128/IMG_1263_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/070128/IMG_1264_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/070128/IMG_1266_www...ltoltes.hu_.jpg Itt pedig jól látható, hogy mennyivel kisebb a Corsa, mint a többi: :lol: http://kepfeltoltes.hu/070128/IMG_1267_www...ltoltes.hu_.jpg Valamint megycsináltuk a Calit, végre letölti a 0,9 bart. Így már egész viccesen megy. De meg kellett állapítanunk, hogy elég szomjas jószág... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts