Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Tudom Én hogy csak sírsz állandóan :D :unsure: :huh: :lol:

Hiába, belül érző szív lapul, csak kifelé a Nagy Turbós Isten... ;) :) :lol: :lol:

Elküldve

Az milyen jó érzés lehet, hogy szénné tunigolsz egy autót...végre elkészül...Full fényezés volt...:

10.jpg

...és annyira vigyázol rá, hogy trailerrel hozatod haza...csak a sofőr elbaltázza, megcsúszik...és ez lesz a vége...

öröm é bódottá :unsure:

DSC00362.bmp_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Elküldve
Hogy Tom úgy szét csapna egy turbós autót, hogy csak na...tehát ő lenne az új turbós isten...alias Cali... :unsure:

:huh: :lol: :lol:

Elküldve
Buszsofőr vagy? :unsure:

Hát elképzeltem Norbit picit spiccesen,félrecsuszott szemcsiben,amint kék ingben,honaljszagban tekeri a nagykormányt és ugat az éjszakain az utasokkal,hogy szálljanak már fel,mer siet! :huh:

Elküldve
Hogy Tom úgy szét csapna egy turbós autót, hogy csak na...tehát ő lenne az új turbós isten...alias Cali... :huh:

:unsure:

Nemis... :lol:

Elküldve
Hát elképzeltem Norbit picit spiccesen,félrecsuszott szemcsiben,amint kék ingben,honaljszagban tekeri a nagykormányt és ugat az éjszakain az utasokkal,hogy szálljanak már fel,mer siet! :unsure:

Aztán meg menne a csapatás, mert ott sem érné el a pedálokat... :lol: :huh: :lol:

Elküldve
Ákos!

Vigyázzatok az úton! :unsure:

:huh:

köszi :lol:

vigyáztunk :lol:

már meg is jöttünk, jóóó volt, szép a miskolctapolcai barlangfürdő.

Elküldve

a corsára milyen turbót lehet felcsavarozni??

én is akarok géjesiiit verni :unsure:

bááár a c20ne már most sem ellenfél, na de a c20xe... az még az :huh:

Elküldve

Péntek este vezess.hu offolás után most kapom az osztást :unsure:

Idézek:

"Te viszont a 2 db 2 literes autód költségéből fenntarthatnál 4 db 1.4-est" :huh:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.