Demó Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 Mor! Mennyi lesz az ára? :unsure: :huh: Maja meglátod! :lol: Kell? :lol: Tegnap tényleg jó volt. Nagyon örülök annak, hogy ott volt Lali is, mert különben tuti, hogy nem jöttünk volna rá sokmindenre. A hétvégén szétszedjük kicsit a motort, mert ki kell deríteni, hogy miért fut szegényen a gép. Lehet, hogy AC, benzinnyomásszabályzó, eltömödött injektor, stb.... Mindent át fogunk nézni. Valamint az is érdekelne, hogy miért nem tölt normálisan.
Atommanó Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 Mindent át fogunk nézni. Valamint az is érdekelne, hogy miért nem tölt normálisan. Hát ha nem volt hűtve a túrbo, akkor lehet, hogy szétment és pl ezért sem...de az is lehet, hogy valahol elengedi a nyomást... Az hogy hallotok valami folyamatos sziszegő hangot az erre enged következtetni...és a 0.4 az elég sovány...gondolom a 0.8-at pályán 4-ben vagy a fölött töltötte le egy pillanatra... :unsure:
Demó Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 Hát ha nem volt hűtve a túrbo, akkor lehet, hogy szétment és pl ezért sem...de az is lehet, hogy valahol elengedi a nyomást... Az hogy hallotok valami folyamatos sziszegő hangot az erre enged következtetni...és a 0.4 az elég sovány...gondolom a 0.8-at pályán 4-ben vagy a fölött töltötte le egy pillanatra... :unsure: Nem, egyszer, amikor 2-ben padlót nyomtunk. De utána ismét csak 0,4-et töltött. Valamint szerintem lassan építi föl a nyomást. Mondjuk órával még csak párszor láttam, hogy mit csinál, mert ebédszünetben raktuk be a müszert és akkor kerültünk egy kis kört. De ha a turbónak lenne valami baja, azt hallani lehetne, nem?
Atommanó Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 Hát de valamit hallotok nem??? :huh: :unsure:
Demó Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 Hát de valamit hallotok nem??? :huh: :unsure: Igen, de az fütyül, olyan, mintha kicsit nyitva lenne a lefúvó.
gsi.tamás Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 ja amúgy jó volt tegnap Bp-n, köszönet Tamásnak a Koni szettemért hogy elintézte :unsure: Hajnali 2kor értünk haza, mert ugye kímélni kellett a verdát. Nincs mit használd egészséggel! Lehet jönni töbször is hozzánk hisz nem is laksz messze! :lol: Havonta egyszer min. ? :huh:
gsi.tamás Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 Igen, de az fütyül, olyan, mintha kicsit nyitva lenne a lefúvó. A BMW-ben pl akkor jó a turbó ha gázadásra (még ha kicsit nyomom is) fütyülő hangot hallok. Ha nincs ilyen effect akkor nem szabad megvenni vagy -120 az árból minimum.
sárgaGSI Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 OFF elöbb volt a híradóban az Evo 8vagy9-es csóka nem állt meg a rendőröknek végre ellépett és eldobta a vasat ááááááááá :unsure: :huh: :lol: ON
gsi.tamás Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 inkább azt mond, hogy mi a helyzet a bmw-vel Jelenleg első lökhárító nélkül járok vele. Most müanyagosnál van utána fényező aztán derül ki mennyi is lesz ez a kis baleset mert sok függ attól, hogy a müanyagos mit tud megmenteni.
uhuhu Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 OFF elöbb volt a híradóban az Evo 8vagy9-es csóka nem állt meg a rendőröknek végre ellépett és eldobta a vasat ááááááááá :unsure: :huh: :lol: ON http://www.online.rtlklub.hu/hirek/hazank/?id=0701264226
Novy Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 nos akkor tudna valaki segíteni abba hogy pontosan milyen mély hangszoro megy az F es astrák első ajtajába???előre si köszi ha lehetne privibe csőcső
FBalazs Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 Hernád Tamást kellene megkeresned, ő épített zenét (is) Astra F-be... Ha jól emlékszem, Helix szettet rakott előre és hátra is, de a méreteket ne kérdezd. Az autót biztosan láttad már vmelyik ujságban. Amúgy pl. Pioneer TS-G17xxx sorozat még be kell, hogy férjen... Jobb helyeken, ha adott autóhifi-gyártó katalógusát megnézed, benne vannak az ajánlások. Szépen, melyik autómárka melyik típusának, melyik évjáratába milyen hangszórót, hova lehet berakni - egyszerűbb lenne így keresni, mivel nem feltétlenül csak a mélység lehet érdekes. Lurdynál jövő csütörtökön Pioneer katalógust tudok adni.
Laci4 Elküldve Január27, 2007 Elküldve Január27, 2007 Népliget (fradi pálya után) a hungin ahol már nem tud rámenni a mentő a sinekre ott bozót van az út és a sínek között. A kutya a ligetből jobbról jött még láttam is, hogy jön át az úton miközben vagy 10 autó jön felé. Minimálisat lassítottam a gombbal mert tempomattal mentem 60 - 70-el (Csoki ott ült mellettem). Kutya jobbról át a belsőbe és párhuzamosan az úton a padkától 1,5 2m-re szaladt majd elindult balra a bozót ill. a villamos sinek felé. Akkor gondoltam magamban ok átjutott a Bazz!! ez a lurdi után volt? mert akkor láttuk azt a szerencsétlen dögöt! Épphogy ki tudtam kerülni.. :unsure:
Laci4 Elküldve Január27, 2007 Elküldve Január27, 2007 Van ilyen az ördögös klubban is Nem baj ez, csak annyi történt hogy a benzines motorokat a td váltja fel. Fejlődik a világ nem pedig a dicsősége múlik el. Jaja.. néztem is elösször. mi van? Diesel Gsi? :unsure:
Laci4 Elküldve Január27, 2007 Elküldve Január27, 2007 Én mire hazajöttem már MSN-en az eredmény fogadott... Tom vs Laci 4... De a jóhíreket meghagyom Tomnak... :lol: Valamiért nem akarja reklámozni,hogy az eddig szinte majdnem a legjobban menő Gyári Gsi-t elég szépen el3.14csázta!!! Rohadtul bealudtam a rajtoknál, plusz valamiért nem igazán megy a szekér.. Ezt ma is volt alkalmunk tapasztalni. Ha Coupe bácsi 2006.07. hó óta nem rakott semmi okosságot a kocsiba, akkor elág csúnyán nem kóser valami. Szépen lehagyott :lol: Majd felrakom a videókat ha lesz időm kicsit megvágni, meg tömöriteni... Lehet érezni a téli - nyári gumit is.. pl mikor az árpa felüljáróra mentük fel, ott nekem 2ben tökre tekert, coupe meg megugrott, de ettől eltekintve is jobban ment. Ami nagyon furi volt, h egyik videón majd látszani is fog, hogy egyik "futamnál" 4.ben nagyon kezdett beérni, majd lehagyni!! szal valami nem tecc.. lehet xar benya volt most ocsmányba.. vagy xarak a gyújtáskábeleim, vagy vagy vagy.. nem tom mi :unsure: :huh: De ezért még mindig nem rossz.. és szeretem :D :lol:
iqbéla Elküldve Január27, 2007 Elküldve Január27, 2007 http://www.online.rtlklub.hu/hirek/hazank/?id=0701264226 :unsure: :huh: :lol: Ez nekem megüli az agyamat. Nemá az Evoval a rendőr Octavia így lépést tudjon tartani, ahogy a videón? Vagy RS Octavia volt? Nem mondták. De mégha RS is, az RS Octavia csak 180 lóerő az EVOk meg 280 körül indulnak.
uhuhu Elküldve Január27, 2007 Elküldve Január27, 2007 esik a hóóóóó :huh: én meg indulok miskolcra.... :unsure:
Atommanó Elküldve Január27, 2007 Elküldve Január27, 2007 Én meg jöttem dolgozni...teszem hozzá, hogy csak keresztben... :unsure: :lol: :huh: Bazz...ilyenkor kell melózni...remélem marad estére is valami azért... :lol:
Atommanó Elküldve Január27, 2007 Elküldve Január27, 2007 esik a hóóóóó :huh: én meg indulok miskolcra.... :unsure: Ákos! Vigyázzatok az úton! :lol:
Novy Elküldve Január27, 2007 Elküldve Január27, 2007 köszi Fbalazs de nekem ez ien intézett hangszoro lenne és igy sajna nincs katalogus:( keresgéltem pár helyen de mindenhol csak saccra adták meg és 5-6cm et mondtak de jo lenne tudni konkrét értéket, mert szétszedni most nem tudom sajna, kivülről mérni pedig csak annyit tudok, hogy a rács és az ajtó vázáig mennyi a távolság, de azt hogy mennyivel tud belogni azt sajna nem:S
Atommanó Elküldve Január27, 2007 Elküldve Január27, 2007 4 csavar az egész...szaladj le és mérd meg gyorsan... :unsure: De kalkuláld hozzá, ha az ablakot is le akarod húzni... :huh:
Gelko Elküldve Január27, 2007 Elküldve Január27, 2007 Sachs lengéscsillapítók milyenek ? Kárászynál van akcióban (5 és 8 ezer közt) asconához ...
iqbéla Elküldve Január27, 2007 Elküldve Január27, 2007 Sachs lengéscsillapítók milyenek ? Kárászynál van akcióban (5 és 8 ezer közt) asconához ... Nekem az van benn elöl fél éve. Gondom semmi. (Persze kopkopkop). Én megvenném a helyedben, ajánlott márkának számít. Diny írtam PÜ-t.
Recommended Posts