Atommanó Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 Pü-re nem tok válaszolni sajnos... Greg hívhatsz is nyugodtan, meg 100 és 140 EUR között van, attól függ, hány éj... :unsure:
Atommanó Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 Kéne venni egy ilyet....nem olcsó...de valami brutál lehet...
Tom Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 Kéne venni egy ilyet....nem olcsó...de valami brutál lehet... Szinte ingyért van... :unsure:
Atommanó Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 Na jó, de ne felejtsd, el, hogy ezért az árért mit kapsz...és szinte bármelyik bontóba bemész találsz, hozzá alakatrészt... :huh: :unsure:
Tom Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 Na jó, de ne felejtsd, el, hogy ezért az árért mit kapsz...és szinte bármelyik bontóba bemész találsz, hozzá alakatrészt... :huh: :unsure: A Szántó Miki biztos tud intézni hozzá valamit... :lol:
Racce Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 GSI.Tomi...sajnállak téged is meg azt a szerencsétlen kutyát is.nem szeretném átélni soha! :unsure:
coupe Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 Kéne venni egy ilyet....nem olcsó...de valami brutál lehet... Látom megint túl pihented magad :unsure: :lol: Tom! Miért nem írod be hogy szerepelt tegnap a gsi-d?Szerintem a többiek is tudni szeretnék :huh:
Atommanó Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 Mit "valamit"...összeállnak a Kurgyissal, és MINDENT.. :unsure:
Atommanó Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 Én mire hazajöttem már MSN-en az eredmény fogadott... Tom vs Laci 4... De a jóhíreket meghagyom Tomnak... :unsure:
Atommanó Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 Este hánykor hol? ÖMV-n kéne...9? Viszem a Forgatós Intrudert... :unsure:
coupe Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 Én mire hazajöttem már MSN-en az eredmény fogadott... Tom vs Laci 4... De a jóhíreket meghagyom Tomnak... :unsure: Én még láttam is :lol: :huh:
coupe Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 Este hánykor hol? ÖMV-n kéne...9? Viszem a Forgatós Intrudert... :unsure: Szokásos Esso a szentendrein 9 kor :huh:
coupe Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 Jóvanottleszek.. :unsure: Ezt majd akkor hiszem el ha látom :huh:
Lanti Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 Jóvanottleszek.. :unsure: mi is.. aki akar vegyen fel msn: kakukk@fbi.hu cu este
Racce Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 Lanti én felvettelek,ha eddig nem sokat dumáltunk,ez most hátah változni fog :unsure: OFF aki akar engem is vegy fel:racce@freemail.hu ON
Atommanó Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 Robi! És jó lesz ez nekünk??? :huh: :unsure:
redline Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 lehet, hogy ki kellene már 1x próbálnom ezt az msn dolgot :unsure: nem akarok demagóg lenni, de igy múlik el a világ dicsősége :huh:
gsi.tamás Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 Hallottam, Tomi mi történt mét tegnap...hát sajnálom...én múltkor olyan jó 180-al éltem át majdnem ugyan ezt...na ott azért lett volna móka...őár centin múlt az egész...vagy amikor még anno Coupe-val bejáratni voltunk a GSI-t...és egy róka tiplizet át keresztben elöttünk az autópályán...csúnyán szét tud esni ilyenkor a verda eleje... Szerencsére..kopp-kopp...én még eddig csak egy macsekot fogtam meg így, de azt is csak a rendszámtartómmal...nem lett semmi gáz... :huh: GSI.Tomi...sajnállak téged is meg azt a szerencsétlen kutyát is.nem szeretném átélni soha! :unsure: 11 éve van jogsim és eddig mindíg sikerült elkerülnöm az állatokkal való ütközést. Az egész azért gáz mert ilyenkor kurv@ra a második helyre szorul az anyagi kár. Annak örülök (bár ez így nem épp a megfelelő szó), hogy azonnal és gyorsan vége lett neki :lol: és nem vánszorgott tovább nagy sérülések és szenvedés közepette.
Racce Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 na igen....talán így jobb..ez iszonyat suxx, lelkileg,meg anyagilag is. :unsure:
Albert Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 lehet, hogy ki kellene már 1x próbálnom ezt az msn dolgot :unsure: nem akarok demagóg lenni, de igy múlik el a világ dicsősége :huh: Van ilyen az ördögös klubban is Nem baj ez, csak annyi történt hogy a benzines motorokat a td váltja fel. Fejlődik a világ nem pedig a dicsősége múlik el. Tomi, amikor hazahoztam a zöld D Kadettomat, első utunk a Ringre, gyorsulásira vezetett. Hazafelé elcsaptunk egy kisqtyát. Kicsit meghajlott a köténylemez, de visszahúztuk. Sajna a gazdi hibája ha a kutyája összevissza szaladgál az úton :lol:
MOR16V Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 Hallottam, Tomi mi történt mét tegnap...hát sajnálom...én múltkor olyan jó 180-al éltem át majdnem ugyan ezt...na ott azért lett volna móka...őár centin múlt az egész...vagy amikor még anno Coupe-val bejáratni voltunk a GSI-t...és egy róka tiplizet át keresztben elöttünk az autópályán...csúnyán szét tud esni ilyenkor a verda eleje... Szerencsére..kopp-kopp...én még eddig csak egy macsekot fogtam meg így, de azt is csak a rendszámtartómmal...nem lett semmi gáz... :lol: Én meg egy fácánrt csaptam el tavaly nyáron úgy 180as tempóval :unsure: A lökösön csattant egy qrva nagyot és hirtelen mintha Holle anyó megrázta volna a párnáját, repkedtek a tollak. Megálltam, gondoltam most tuti vége a lökösnek, de semmi baja csak kicsit véres volt. De a fácánt nem találtam meg. De gondolom mi maradt belőle :lol: :huh: Szerencsém volt.
MOR16V Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 ja amúgy jó volt tegnap Bp-n, köszönet Tamásnak a Koni szettemért hogy elintézte :unsure: Hajnali 2kor értünk haza, mert ugye kímélni kellett a verdát. Hát ilyet, nem tudom milyen szerelők nyúltak a verdához ha leszedik a turbóról a vízcsövet. :lol: Mi meg nem hozzáértők nem tudtuk minek áll ki az a pöcs. De Lali felvilágosított és most beszélek is a sráccal és elmondom neki a hibákat amiket megtudtam tegnap. És lealkudok még az árból :lol: Igaz nem nagy anyagi ráfordítás mire orvosoljuk,de azért így használni a gépet??? Szerintem ő se tudta miért nem megy tökéletesen. Ja ma beaplikáltuk a turbónyomásórát és hát nem igazán tölt :huh: 0.4 meg ilyenek. Egyszer aztán felment 0.8ra de csak egy pillanatra. Meg AC csere, gyertyák, gyújtás mert néha rángat, de lényeg a turbó hűtését először visszatenni. na lesz ezzel meló. De megorvosoljuk ám:)
MOR16V Elküldve Január26, 2007 Elküldve Január26, 2007 Na megyek a másik calibráért készen van, holnap már megvehető :unsure:
Recommended Posts