coupe Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 irtam PÜ-t :lol: Erre mondják hogy hiéna :lol: :huh: :lol: elméletileg nem is tudod Mit nem tudok? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 HF csere volt! Új csavarok, tömítések meg minden... árakról mesélj lécci Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Erre mondják hogy hiéna :lol: :unsure: :huh: muszáj kitermelnem az árát az ülésnek amit tegnap felgyújtottatok :D :lol: egyébként kicsit meg voltam reccsenve,. hogy az fk-nak lett baja, de szerencsére "csak" a gyárinak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 00/00-at én se... nem is hallottam róla, de hátha. azért megkérdeztem. 25/00-ás WEITEC -et néztem ami még a legoptimálisabb... Elől még nem akarom bizerálni a magaságot mert nem tudom mennyit fog rajta lehúzni a másik motor. Majd ha benne lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 muszáj kitermelnem az árát az ülésnek amit tegnap felgyújtottatok :lol: :lol: egyébként kicsit meg voltam reccsenve,. hogy az fk-nak lett baja, de szerencsére "csak" a gyárinak :lol: Engem ne keverjél bele légyszi.Csak ott voltam. Ha az FK nak lett volna baja akkor legalább kaptál volna helyette olyat amiből eléred a pedált :D :unsure: :huh: Azért örülök hogy nem vagy emiatt mérges a Tomira,mert szegény eléggé megrecsentt emiatt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 00/00-at én se... nem is hallottam róla, de hátha. azért megkérdeztem. 25/00-ás WEITEC -et néztem ami még a legoptimálisabb... Elől még nem akarom bizerálni a magaságot mert nem tudom mennyit fog rajta lehúzni a másik motor. Majd ha benne lesz... biztos hogy lejebb lesz mert nehezebb a turbó egy 50kilóval kb.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Mi történt azzal a sámlival? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Engem ne keverjél bele légyszi.Csak ott voltam. persze, mindne balhé ugy kezdődik: "dehát visszaütött" :D :lol: Ha az FK nak lett volna baja akkor legalább kaptál volna helyette olyat amiből eléred a pedált ;) :unsure: :huh: Ne adj ötleteket, mert lemegyek a garázsba felitatok valami ronggyal egy kis metabondot a kocsi alól és rendezek egy szalonnasütést itt az cég udvarán :lol: Azért örülök hogy nem vagy emiatt mérges a Tomira,mert szegény eléggé megrecsentt emiatt.... Ugyan miért lennék? Balesetek történnek. Mondjuk ha fizetős helyen történne már elkértem volna az árát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 árakról mesélj lécci 10ért szereztem másik HF-et. Nyomáspróba, szimmeringek és HF tisztítás, síkolás kb 15e. Új Csavarok, tömítések (erre nem emlészem tisztán) kb 16. + szerelés ami 35ben állt meg mert ki kellett takarítani a hűtőrendszerből az olajos Cappuccinot ami nem volt egyszerű, és még mindig van benne. Most hirtelen több nem jut eszembe... JA! meg kellett két db szelep is. 2 el volt ferdülve. Utángyártott került bele... Ennek nem emlékszem az árára, asszem 6e volt a kettő. A HF-es srác rendelte és tette bele. A gyári db-ja 8e lett volna arra emlékszem. Még kell 2 v 3 teljes öblítés... benzinnel lenne jó átmosni de az egy kicsit necces lenne :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 10ért szereztem másik HF-et. ez egy kurv@ jó ár, nem? :unsure: (olvass privátot lécci :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chaba Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 ez egy kurv@ jó ár, nem? :huh: ...ööö. Igen. :unsure: ha nem is 10ért de szerintem lehet találni 20-30 között Hf-et Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 (olvass privátot lécci :lol: ) Tényleg hiéna vagy :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 persze, mindne balhé ugy kezdődik: "dehát visszaütött" :huh: :unsure: én ott csak reggeliztem.Nem kértem hogy rakjanak nekem tűzet hogy megtudjam melegíteni a kajámat Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 én ott csak reggeliztem.Nem kértem hogy rakjanak nekem tűzet hogy megtudjam melegíteni a kajámat jólvanmár meg ne sértődj :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Valaki pletyizzen már, milyen piromániás összejövetel volt ez? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 10ért szereztem másik HF-et. Nyomáspróba, szimmeringek és HF tisztítás, síkolás kb 15e. Ezt jó olcsón megúsztad... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Valaki pletyizzen már, milyen piromániás összejövetel volt ez? :unsure: Én sem értem, több infót kérünk!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Én sem tudom kibogózni skacok,ne legyetek ennyire szíkret arcok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 jólvanmár meg ne sértődj :unsure: Nekem nincs okom megsértődni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Lassan jövünk ám:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Vigyázz Demora,hogy jó kisfiú legyen.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Lassan jövünk ám:) Hánykor indultok? Szerintem fél 8 előtt nem lesz ott senki... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Lassan jövünk ám:) szépen játszatok, mert elveszem! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 szíííje lesz dikkházva a fejetek dártszban :huh: tényleg ki tud vinni valaki? :unsure: Mi 8-kor indulunk itthonról...1 fő befér hozzánk...először Lurdy, utána Dart's... Valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Január25, 2007 Megoszt Elküldve Január25, 2007 Chaba, az a víz még jó ideig olajosfoltos lesz, jópár tisztítás kell neki, a 10e viszont nagyon jó ár.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts